Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kocaeli'nde Ts Club Açıldı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kocaeli'nde Ts Club Açıldı

Artik Ts Club magazasi Kocaeli' nde de var [img]smileys/smiley1.gif[/img]Resmi açilisina futbolcularimiz vede baskanimiz gelicekmis ama gün olarak belli diilmis ( maalum kongre süreci, youn gündem ), resmi sitemizde yayinlanacakmis.
    Bir kaç küçük bilgi veriim ; Ts Club açilacak ama sadece bizim ürünlerimizin satildii bir magaza diil diger takimlarin ürünlerininde satildigi bir magaza. Istanbulda ki gibi sadece Ts Club magazasi diil yani. Fazla bi vaktim yoktu ilk etapta gördüüm Ts Club sitemizde ki satilan ürünlerin bi çogu var. Aksesuarlar, formalar, esofman ve montlar, bere, kaskol, kazaklar vs... Kitap sordum kitaplar yokmus ama gelicekmis ama terlik yok. Ben birki alisveris yaparken Trabzonspor ürünleri soran genç arkadaslarda geldi magazaya alisveris için ama fiyatlarin yükseklii bariz bir sekilde caydirici. Mont soruyorlar 150 lira, esofman soruyorlar 150 lira forma keza oda 80 lira dolayisiyla sapka kaskol alip çiktilar onlarda. Kulübümüzün bu konu hakkinda bisiiler yapmasi lazim.
    Yerine gelince Izmit' i bilenleriniz varsa Çarsi-Dörtyol' un üzerinde Telekom' un hemen yaninda. Bence gayet ii bir yer. Çok islek bir cadde ve herkesin görebilecei bir yerde.
    Istanbul' da Ankara' da açilan açilan Ts Club magazalari, Ts Club tiri, 444 1967 simdide Kocaeli Ts Club [img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img] Edited by: Emorfo
    "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

hayirli olsun artik iyi satis yapmasi lazim orda magazanin. ürünler fiyatina gelince gerçekten haklisin çok pahali ama yakin zamanda baska firmalarla anlasilip daha ucuz ve çok daha fazla seçitli ürünler satisa sunulucak.

Yorum

hayirli olsun izmit halkina fiyatlar insallah iner

izmitde is yapacak bir yerde dukkan izmitliler olarak bundan sonra ordan alisveris yapacagiz
      Oflu yuz direk Allaha bagliyiz

Yorum

Hayirli ve ugurlu olsun Atay baskan icraata geçti biraz geç olsa da
        keyif adamı ..

Yorum

hayirli olsun

sezon basinda karadeniz baskanlari toplanti yapip, beraberce hareket edip böyle store ' lar acmak istiyorlardi...
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

güzel güzel yavas yavas cogaliyo ts cluplar ama is sizde artik alisveris yaparak orayi ayakta tutmaniz lazim..
            Sadece \'\' 5 \'\'

Yorum

Izmit'teki bu magazada Trabzonspor disinda hangi takimlarin ürünleri satilacak. Karadeniz takimlari mi yoksa istanbulun eziklerinin de satilacak mi. Bildigim kadariyle Ts Club açma sözlesmesinden buna izin verilmiyor.
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Arkadaslar hayirli olsun. Güzel bir gelisme. Trabzonspor'un haricinde bir ürün satmak yasaktir diye biliyorum. Zaten öyle olmali.
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

arkadaslar hayirli olsun....kocaelinin yarisi zaten trabzonlu büyük ilgi görür diye düsünüyorum...[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                    Izmit'teki bu magazada Trabzonspor disinda hangi takimlarin ürünleri satilacak. Karadeniz takimlari mi yoksa istanbulun eziklerinin de satilacak mi. Bildigim kadariyle Ts Club açma sözlesmesinden buna izin verilmiyor.

Bende bunu söylicektim....Bu magaza Ts Club olarak geçmemeli, buna izin verilmemeli ki bu sartlarda isminin Ts Club olarak geçecegine inanmiyorum....

Yorum

Hayirli olsun.

Insallah çok satis yapar.
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

ts club olduu falan anlasilmio görkem spor die biyer bize ufak bi vitrin yapmislar ama içeri girince her takimin ayni sayida ürünü war izmitte ufak bir ts club is yapar gibi gelio. burda tek 6yerium var. insallah tekbizim magazamiz olacak..

Yorum

hayirli olsun! çok is yapmasi hepimizin dilegi

ayrica kocaelinde çok trabzonspor taraftari var diye biliyorum istanbulda oynana kupa maçina baya otobüs kaldirdiklarini duymustum.

yaparsa onlar sayasinde is yapar.

Delikanli Adam Kanatli Takim Tutmaz !!!

Yorum

ya arkadaslar Ts Clup olarak geçmiyodur orasi, yanlisiniz var....Ts Clup ta baska takimlarin ürünleri satilabilir mi....Lütfen topic basligini düzenleyin....

Yorum

Bende anlayamadim simdi bu durumu. Trabzonspor'umuzun haricinde ürün satilacaksa bu magaza TS CLUB olarak adlandirilamaz. Böyle bir magazaya da bizim yönetim neden katiliyor.
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim