Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'in Çimi

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

aslında bize yeni stad fln lazım değil...maratondaki direkleri kaldırsınlar kale arkalarını büyütsünler yeter,tabi ki sahaya yakın olacak şikilde büyütecekler 8taş'ın yaptığı gibi....ama üstlerinide kapatmaları lazım...
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

konu ile konuyu açan arkadaşın ismi arasında ilginç bir bağlantı olmuş
      Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
      ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

İlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        konu ile konuyu açan arkadaşın ismi arasında ilginç bir bağlantı olmuş

*
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Avni Aker'in çimi doğaldır.. Başka yerden nakil değildir.. Ancak bildiğim kadarıyla 25-30 yaşında oldu bu çim... Ve ne kadar standart üstü deselerde belli dönemlerde patates tarlasını bile arattığına şahitim.. Öyle tribünden fazla farkedilmiyor.. Aşağıya inip bakınca köstebek yuvası gibi delikleri farkediyosunuz.. Adamın ayağı girer kalır içinde

Birde size bi yöntem söliyeyim.. Maçların devre arasında sahaya bakın 4-5 adam girip sivil giyimli sahada dolaşıp böle garip şekilde çimle uğraşıosa anlayın o delikleri kapamaya çalışıolar.. Koskoca Trabzonspor'un sahasının çimleri öyle işte.. 4-5 adamın ayağıyla basmasıyla düzeltiliyor..
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bizim sahamızın zemini her zaman türkiye'nin en düzgün zemini olmuştur.hangi patates tarlasından bahsediyorsunuz insaf.
            abi şaka yaparken yüz ifadesi koyun , ciddi olduğunuzu sanıyoruz

Yorum

İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abi şaka yaparken yüz ifadesi koyun , ciddi olduğunuzu sanıyoruz

doğru diyo ne şakası

Yorum

İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bizim sahamızın zemini her zaman türkiye'nin en düzgün zemini olmuştur.hangi patates tarlasından bahsediyorsunuz insaf.
                ewt bende öle biliyorum.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

ama şimdiki hali hakkında bişi diyemicem.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

yusuf yaylı da amma sallamış. zeminin hangi düzlüğünden bahsediyo bildiğin tarla işte.
                    elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                    TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                    legends never die ...

Yorum

Stadımızın çimi bir zamanlar Türkiye'nin en iyi çimi olarak kabul görürdü.. Hatta o zamanki Çim sorumlularımızı Gayse transfer etmek istemişti diye hatırlıyorum.. Ama o zaman stadın sorumluluğu kulüpte değil GSİM deydi.. Ve bilirsiniz devletin memuru daha sorumluluk sahibidir.. Nasılsa Trabzonspor kulübünden bi tanıdık bir yönetici halleder işi zora girdimi..
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

stadın renkleri dışında herşey yalan
                        bir gün mutlaka

Yorum

Evet stadın çimleri oldukça iyi durumda.
                          5-6 haftardır maç oynanmamasının yanı sıra çime de iyi bakmışlar.
                          A Takım, PAF takımla bu akşam Avni Aker'de maç yaptı çimlerin durumunu görme şansımız oldu, çimin durumu gayet iyi.

Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

dogrudur ben 1 zamanlar stadlarla ılgılı 1 anketı okumustum avnı akerın en ıyı cımlere sahıp oldugunu yazıodu
                            Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

bence ara sira inekleri otlatmaya götürmeli stada belki cimler daha verimli cikarda düzelir
                              ERKEK ADAMIN TUTTUGU TAKIM NÜFÜS CÜZDANIN DA YAZAR,BEN [TRABZON]SPORLUYUM...

Yorum

Millet dalga geciyor ama sandiginiz gibi degil, Abdullah Baser le sohbet ederken bu taaaa yurtdisindan elemanlar falan geldiginde stad projesi icin adamlar kendilerine avniakere yapacak fazla birsey yok ama bu cimi ne yapip bi usulunu bulup kaldirma imkanimiz olsa yeni stada yerlestirmek harika olurdu bu cim avrupa standartlarinin ustunde dogal ve herseyden onemlisi oturmus bir zeminde oldugunu dile getirmisler yani bazilarinin patetes tarlasi dedigi cim, turkiyede baska takimda yok..
                                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X