Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'in Çimi

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

çim iyi de zemin kötü engebeli arazi resmen bizim stad.

Yorum

Yönetim Yusuf Yaylı'yı görevden alıp yerine başka bir ismi getirmiş.. Yeni gelen ismi tanımasamda artık gerekli bir hamleydi bu.. 10 yılı aşkın süredir stadyum müdürlüğü yapmakta ve ben herhangi bir icraatını görememekteydim..
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

ya onca yorum okudum bir tane resim gormedim az sonra karaadeniz kapanin yuvasi ekrana yansiyaz reklamlardan sonra
        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

Trabzon'daki maçların oynandığı Hüseyin Avni AKER Stadyumu 1951 yılında temeli atılmış ve 2400 kişilik düşünülmüştür. 1967 yılında kapalı tribün ilavesi yapılmış, 1981 yılında ise açık tribün büyütülmüştür. 1994 yılında açık tribünün uzay kafes modeli ile üzerinin kapatılmış ve stadyumun ışıklandırılmasıyapılmıştır.

1940-1944 yılları arasında Trabzon'da Bölge Müdürlüğü yapan Hüseyin Avni AKER, öğretmen olarak, yönetici olarak, önder olarak Trabzon'da sporun kökleşmesine hayatını adamıştır. Bu nedenle adı, haklı olarak Trabzon şehir stadyumuna verilmiştir.

HÜSEYİN AVNİ AKER STADYUMUNUN ÖZELLİKLERİ

KAPASİTE
          VIP-1 Tribün : 554
          VIP-2 Tribün : 782
          Kapalı Tribün : 3203
          Maraton Tribün : 10.650
          Açık Tribün : 4370
          Protokol : 110
          Basın : 150
          TOPLAM : 19.819

25.000 M2 alan, 26 tane bilgisayar kontrollü giriş kapısı, çim yüzeyli saha, atletizm pisti, 520 kişilik şeref tribünü 150 kişilik basın tribünü, naklen yayın odası, skorbord kontrol odası, bilgisayarlı kapı girişi kontrol odası, maraton tribününün altında antrenman amaçlı 7 adet spor salonu, kapalı tribün altında 4 adet soyunma odası, hakem odası, şeref salonu, basın odası, tesis amir odası, antrenör odası, doping kontrol odası, VIP salonuna sahip olan Hüseyin Avni AKER Stadında kapalı tribünü genişletme çalışmaları 1998 yılında sona ermiş ve tribüne modern bir görünüm kazandırılmıştır. Kapalı tribünde 1 adet restaurant, 1 adet kafeterya ve sekizer kişilik 18 loca bulunmaktadır. Bunun dışında Maraton ve Kale arkası tribünleri koltuklarla kaplatılıp UEFA Standartlarına uygun hale getirilmiştir. Stadyumumuzda tel örgüler kaldırılmış olup tüm müsabakalar tel örgüsüz olarak oynanmaktadır.

En son Şuayip Aydın tarafından düzenlendi; 27.02.2008, 13:41.
          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

En son Şuayip Aydın tarafından düzenlendi; 27.02.2008, 13:41.

Yorum

İlk stadın projesini yapan Ballast Nedam firmasının yetkilileri yaptıkları incelemelerden sonra stadın zemininin mükemmel oldugunu, inşaat sırasında çimleri bozmak istemediklerini belirtmişlerdi. Resimlerde de güzel gözüküyor...

Yorum

İlk olarak durito tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlk stadın projesini yapan Ballast Nedam firmasının yetkilileri yaptıkları incelemelerden sonra stadın zemininin mükemmel oldugunu, inşaat sırasında çimleri bozmak istemediklerini belirtmişlerdi. Resimlerde de güzel gözüküyor...

çimlerimiz orjinal diye biliyorum;yani yapay değil.yani korunmalı.
                En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 27.02.2008, 15:35.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Arkadaşlar bu konuyu öne çekmemin sebebi çim değildi konu bakıyorum hep çim üzerinden gidiyor
                  Konu Stadyum müdürünün görevden alınıp yerine başka birinin getirilmesi.. Naçhizane hatırlatmış oliyim
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Bu FotĞraflar BayaĞi Eskİ GeÇen Yaz GİttİĞİmde Avnİ Aker İn Yanindakİ Saha Yapay Çİm İle KaplanmiŞ GÖrmÜŞtÜm
                    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                    ~Twitter ~

Yorum

cimler 25 yildir ayni degismedi hic

Yorum

İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar bu konuyu öne çekmemin sebebi çim değildi konu bakıyorum hep çim üzerinden gidiyor
                        Konu Stadyum müdürünün görevden alınıp yerine başka birinin getirilmesi.. Naçhizane hatırlatmış oliyim

peki neden diye sorsam?
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

stad muduru neden alınmış görevden.

Yorum

Yönetimin sebebini bilmesemde isabet olduğunu biliyorum Memur zihniyetle yönetilmemeli kulüpler.. 10 yıldır müdür ben bişey yaptığını görmedim kendisinin...

Yorum

avni akerin zemini türkiyenin en iyi zeminlerinden bitanesidir
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                avni akerin zemini türkiyenin en iyi zeminlerinden bitanesidir
                                Aynen katılıyorum...
                                Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

Çalışıyor...
                                X