Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Forma Teknik Sponsorumuz "Joma" ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hoş gözüküyor

Yorum

Renkler güzel, şu çubukla yakayı da ortalasalardı keşke.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şu polo yakayı hiç beğenmiyorum. futbolcular için konforlu olduğunu da düşünmüyorum.
        "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hoş gözüküyor
          İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam burada paylasabilirmisiniz
          benda Twitter yok da ondan yani
          işte forma bu. arma berbat bu arada renkler doğru olsa da bizim logomuz böyle değil

Yorum

İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            işte forma bu. arma berbat bu arada renkler doğru olsa da bizim logomuz böyle değil
            Dünyadaki tek kulübüz Armayi bi türlü beceremeyen. Her sezon farkli arma

Yorum

Bu kadar güzel bir birine uyan başka bir renk kombinasyonu var mıdır acaba formalarda..West-ham United , Aston willa ve bütün bordo mavi renge sahip takımların bu renkleri taşıyan formaları çok güzel.Yukarıda afs hocam yazmış..Keşke yakanın ucu bordo çubuğu ortalasaydı.

Yorum

Çok güzel bir çubuklu, belki de yıllardır hayalini kurduğum gibi. Lakin, neden düzgün ve bizim orijinal armamız seçilmez. Ayrıca yaka neden tam çubuğu ortalamamış. Bu iki oldukça basit ve etkili şey uygulansaydı efsane diyecektik birçoğumuz.

Yorum

Bordo renk bu sefer daha güzel oldu sanki. Bir de beyaz renk bordo-mavi içinde güzel duruyor.
                  YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

Biri ortaya bir şey atıyor arkadan bilen bilmeyen 40 kişi de peşinden gidiyor.

Ya polo yaka eleştirisini anlarım da, çubuğun çizgisine yakanın ucunu getir nedir abi. Tamam birisi görüşünü dile getirmiş peki ya sonrakiler? Hem de bunu eleştiri olarak söylüyor. Tasarımcılar illa sizin gibi mi düşünmeli nedir bu en iyisini ben bilirim havası?

Polo yaka bence gayet güzel olmuş ve yakanın ucunun da rengi ortalaması gayet güzel duruyor. Yıllardır hayalini kurduğumuz beyaz renk detayı da mevcut. Harika bir forma olmuş bence. Armutun sapı üzümün çöpünü bırakalım artık. Bir sürü çubuklu forma baktım, Milan'dan Barca'dan falan, yakanın ucunu renklerin çizgisine getireni pek görmedim (polo yaka için söylüyorum. Demek ki o kadar da yanlış bir şey değil mevcut uygulama.

Armadaki farkı ben pek anlamıyorum, birisi bilgilendirebilir mi armadaki hata nedir?
                    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ya polo yaka eleştirisini anlarım da, çubuğun çizgisine yakanın ucunu getir nedir abi. Tamam birisi görüşünü dile getirmiş peki ya sonrakiler? Hem de bunu eleştiri olarak söylüyor. Tasarımcılar illa sizin gibi mi düşünmeli nedir bu en iyisini ben bilirim havası?

Polo yaka bence gayet güzel olmuş ve yakanın ucunun da rengi ortalaması gayet güzel duruyor. Yıllardır hayalini kurduğumuz beyaz renk detayı da mevcut. Harika bir forma olmuş bence. Armutun sapı üzümün çöpünü bırakalım artık. Bir sürü çubuklu forma baktım, Milan'dan Barca'dan falan, yakanın ucunu renklerin çizgisine getireni pek görmedim (polo yaka için söylüyorum. Demek ki o kadar da yanlış bir şey değil mevcut uygulama.

Armadaki farkı ben pek anlamıyorum, birisi bilgilendirebilir mi armadaki hata nedir?
                      Dogru olmasi gereken arma bu
                      ts.jpg

Yorum

İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dogru olmasi gereken arma bu
                        [ATTACH]22056[/ATTACH]
                        Aslında ben yanlış diye lanse edilen farkı soruyorum. Yıldızın rengi mi yoksa armanın rengi mi? Yoksa daha başka bir hata mı var?

Yıldız ve arma rengi formadan formaya uyum açısından değişiklikler gösterebilir. Ama illa olmaz bu hatadır deniyorsa ona da saygı duyarım tabi.

Yorum

Bilen bilmeyen algısına nereden kapıldınız anlayamadım fakat zevk meselesi, bence ortalanınca daha hoş görünüyor. Böyle düşünen insanları tamamen yok mu sayalım. Tasarım olarak da simetrik olması daha doğru bir görüntü değil mi teknik arkadaşlar yorumlar orasını.

Yorum

İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bilen bilmeyen algısına nereden kapıldınız anlayamadım fakat zevk meselesi, bence ortalanınca daha hoş görünüyor. Böyle düşünen insanları tamamen yok mu sayalım. Tasarım olarak da simetrik olması daha doğru bir görüntü değil mi teknik arkadaşlar yorumlar orasını.

Mevcut haliyle ortalanmış oluyor zaten Hocam, ayrıca ben kimseyi yok sayalım demiyorum, sadece yapılan tercihin tasarım adına bir hata gibi reklam edilmesine sitem ettim.

Yorum

Aslında ben yanlış diye lanse edilen farkı soruyorum. Yıldızın rengi mi yoksa armanın rengi mi? Yoksa daha başka bir hata mı var?

Yıldız ve arma rengi formadan formaya uyum açısından değişiklikler gösterebilir. Ama illa olmaz bu hatadır deniyorsa ona da saygı duyarım tabi.
                              347385462_587745276545621_6207957432334247221_n.jpg

Yorum

o kadar ince görmeye gerek yok armadaki hata bariz. geçen seneki formada da aynı hatalı arma vardı yani armayı kulüp hatalı basıyor. macron un da joma nın da diğer takımlara yaptıkları formalara baktığımızda böyle amatör bir hata görmüyoruz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X