Mevzu tamamiyle para çokomel ilişkisi arkadaşlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni Forma Teknik Sponsorumuz "Joma" ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni formalar 15'inde satışa çıkacak ancak tanıtım daha öncesinde olsaydı keşke. Sezon bitmeden, futbolcularla bir lansman güzel olurdu. Bu haftasonu müsait bir zamandı bunun için. Anlaşılan fotoğraf ve videoyla tanıtım yapıp geçecekler.
Yorum
-
15 inde satış değil, tanıtımı yapılacak deniyordu. satışa da mı çıkacakmış o tarihte?
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni formalar 15'inde satışa çıkacak ancak tanıtım daha öncesinde olsaydı keşke. Sezon bitmeden, futbolcularla bir lansman güzel olurdu. Bu haftasonu müsait bir zamandı bunun için. Anlaşılan fotoğraf ve videoyla tanıtım yapıp geçecekler."The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
-
İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 inde satış değil, tanıtımı yapılacak deniyordu. satışa da mı çıkacakmış o tarihte?
Yorum
-
devam eden sponsorluk anlaşman var.
bu sebepten dolayı lig bitmeden yeni sponsorla ilgili özellikle futbolcuların yer aldığı tanıtım yapman hem etik olmaz hem de anlaşma şartlarına uymaz.
TFFnin ligin sona erdiğini bildiren açıklaması ile birlikte sponsorluklar da güncellenir ve de yeni formalarla ilgili tanıtımı görmeye başlarız.
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni formalar 15'inde satışa çıkacak ancak tanıtım daha öncesinde olsaydı keşke. Sezon bitmeden, futbolcularla bir lansman güzel olurdu. Bu haftasonu müsait bir zamandı bunun için. Anlaşılan fotoğraf ve videoyla tanıtım yapıp geçecekler.
Yorum
-
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebildiğim kadarıyla joma uzun kol forma çıkarıyor
başakşehir maçlarında futbolcular giyiniyordu
bizede uzun kol forma çıkaracakmı bilen varmı
Yorum
-
forma tasarımlarını canlıda göre bir arkadaş "mürdüme çalan koyu bordo" kullanıldı demişti
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordomuz Torino'nun kullandığı bordodan olur umarım.
"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
-
İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforma sızmış twitter da geziyor elden ele
benda Twitter yok da ondan yaniBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Tam diyordum ki agaoglunun her döneminde bu forma sızdı şimdi niye ortalıkta gözükmüyor, o zaman sızdıran e.doğanmış demekki
Ama çıktı ortayahttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
Yorum