İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni Forma Teknik Sponsorumuz "Joma" ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Tırt bence yaaİlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Neden seçileni beğenmedin mi?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Rakam fena değil şekilli duruyor da, futbolcu ismi çok sıradan olmuş,İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Font isimden kaybetti.
birde ONVO gerçekten çok büyük değilmi,
Tüm sırtı esir almış gibi 😊
Yorum
-
Markalar takımların taleplerine göre çözüm üretiyor. Sundukları kadar senin ne istediğin önemli

En son a f s tarafından düzenlendi; 10.08.2025, 15:22.
- Beğen 1
Yorum
-
joma yı da fason giyiyoruz demeyin yaİlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Trabzonspor’un yeni retro forma paketi.
Fiyat: 5.967₺

En son a f s tarafından düzenlendi; 13.08.2025, 13:02.
Yorum
-
Formanın sahadaki duruşu ile ilgili yorumlarınız nasıl?
Her hafta halısahada giyiyorum ama hala gözüm mavi detay arıyor. Kararsız kalanlar geçen sezonki Bordo formayı kaçırmasın.

Şu güzel formayı beyaz şort mavi çorapla hiç giymedik. Antrasit forma giydiğimiz kadar değer verilmedi şu formaya yazık.
Yorum
-
Bu sezonki borddo formanın tek güzel yanı altın sarısı detaylar,bordo renk bence açık tonda kalmış veya üzerindeki jakar desenler açmış tonunu bilemiyorum,o desenlere de ne gerek vardı anlamadım.
Geçen yılın bordo formaın tonu tam olması gerektiği gibiydi.O formayı her sezon değişik detaylarla çıkarmaları mantıklı olurdu.- Memento mori
Yorum
-
Ts Club dan 50-60 metre uzaklik da bu yerler. Yani cok uzak da degil.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum