Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni Forma Teknik Sponsorumuz "Joma" ve Ürünleri
Daraltma
X
-
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
-
Avrupa kupası maçı rövanş karşılaşmasında Trabzonspor için tasarlanan font ile sahaya çıkmalıyız. Bir de mümkünse Çubuklu formanın altına beyaz şort beyaz çorap lütfen.
Korkum rakibin beyaz giyip bizim maça siyah gold forma ile çıkmamız.
En son a f s tarafından düzenlendi; 27.07.2024, 17:12.
Yorum
-
Çubuklu formamızın arkası da çubuklu olduğu için Avrupa maçlarında giyemeyeceğiz sanırım.
Bordo forma beyaz şort mavi çorapla kombin edilebilirdi alternatif olarak.
Mavi formayı beyaz şortla giymemiz iyi olmuş.
Yorum
-
-
-
Rapid Wien ile oynayacağımız UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu maçında sahaya ‘Antrasit-Gold Formamız’ ile çıkacağız.
Yorum
-
o değil de şu adamın Süper Lig'de hala forma şansı bulması rezalet cidden !İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Hadi formalar bir nebze de antrenman ürünleri inanılmaz kötü. Pazarlarda satılan kalın tişörtlere basmışlar armayı satmaya çalışıyorlar. Ts club ürünleri şu an joma dan daha kaliteli ve yaratıcıİlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaları yakından gördüm ve tam tahmin ettiğim gibi çıktı aynı kalitesizlik devam. Çocuğa söz vermiştim mecbur bir tane Çubuklu aldım. Nike - Adidas - Puma bunlardan şaşmicaksın.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum