Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi | Nisan - Sayı:43

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İstanbula bugün geldiğine göre bana da 2 gün içinde gelir...ama dergi gazetecilere çoktan geldi, abonelerin dergilerini daha önce getirtmeyi çözemeyecekler herhalde..

Yorum

Ne 2 günü dergi geldi bile, bu bir rekor inşallah daha iyi olacak...Orhan Kaynak'ın "keşke bjk'ye gitmeseydim " demesine bayıldım..

Yorum

demekki düzelen bazı şeylerde varmış....

çok güzel çok güzel....

serzenişlerimizin dikkat alınası iyi bir adım....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu ay bir organizasyona dergiler için yapalım.. dergyi alan herlkes adınmı yazdırsın.... bütün bayilerde 1 tek dergimiz kalmasın....

Evet güzel bir düşünce en az 2000 tane sadece BMN üyeleri olarak bizler alalım,ve etrafımızdakileri almaya teşvik edelim.

Ben henüz almadım ama alındı bilin,gözüm hep bayide.
          Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dergimizin aylık satışı 10 bin....

abone olanlar ise sadece bin kişi bildiğim kadarı ile....

bu sayıyı çok miktarda artırmalıyız.. ama abey ben abone olma taraftarı değilim. çünkü abonelerin her zaman geç geliyor dergisi... hem bayiden gidip alınca daha çok hoşuma gidiyor..

bu ay bir organizasyona dergiler için yapalım.. dergyi alan herlkes adınmı yazdırsın.... bütün bayilerde 1 tek dergimiz kalmasın....
            Rakamları nerden aldığını bilmiyorum ama bende sana bir kaç rakam vereyim.dergi 5000 adet basılıyor ve bayi satışı 1000 e yakın yani 1000 değil bile.Üst üste 7 mağlubiyet aldığımız zaman bir ara bayii satışı 450 civarına bile düştü.Dergi İstanbul dayken bayii satışı 4500-5000 civarındaydı.Abone sayısını size söylemeyeyim çünkü inanılır gibi değil.
            Onun için Atilla bey dergiyi eleştirenleri eleştireceğine rakamlara bakıp şapkayı önüne koysun bence.

Yorum

Dergi zamanında elimize ulaştı.İlk öncelikle bunu söylemek gerekir.Onun dışında Erdinç Yavuz'la kaçıncı röportajımız bu,ben sayısını bilmiyorum.Posterler güzel değil ve bundan önce aldığım dergilerin posterlerinde hiç "Trabzonspor Dergisi'nin Hediyesidir." türevi ifadelere rastlamadım.
              keyif adamı ..

Yorum

derginin bu ay erken çıkması sevindirici demek bazen isteyince oluyormuş bazı şeyler
                GUSTAVO COLMAN

Yorum

2 tane güzel poster için almak lazım dergimizi

Yorum

İlk olarak lazanist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rakamları nerden aldığını bilmiyorum ama bende sana bir kaç rakam vereyim.dergi 5000 adet basılıyor ve bayi satışı 1000 e yakın yani 1000 değil bile.Üst üste 7 mağlubiyet aldığımız zaman bir ara bayii satışı 450 civarına bile düştü.Dergi İstanbul dayken bayii satışı 4500-5000 civarındaydı.Abone sayısını size söylemeyeyim çünkü inanılır gibi değil.
                    Onun için Atilla bey dergiyi eleştirenleri eleştireceğine rakamlara bakıp şapkayı önüne koysun bence.

olabilir arkadaşım.. ilk çıktığı zaman dergimiz 20 bin civarında tiraja sahipti. ancak çeşitli nedenlerle gitgide düştü maalesef. benim rakamların bir kaç ay öncesine aitti. bir yerden okumuştum. demekki daha çok çalışmamız lazım....

diğer yerlerde ahkam kesen bazı arkadaşlarımızı dergi konusundada duyarlı oolmalarını istiyorum.....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hayret Nisan Dergim Bugun Geldi
                      Elime Bir Makas alıp İlk Sayfayı Temizledikten sonra okumaya başlayacağım.

Bu arada Erdinç Yavuz a 38. sayfada röportaj veren Editöryal ekibe sonsuz Şükran Sunuyorum(!)
                      Aferin!!
                      Takimimizin basarili defans oyuncusu Erdinç Yavuz Trabzonspor Dergisi'nin nisan sayisinda yer alan röportajinda, "Sampiyonluk görerek futbolu birakmak istiyorum. Trabzon benim memleketim gibi oldu. Sakarya'da geçen 3 ayda Trabzon'u çok özledim. Futbolu biraktiktan sonra Kayseri'ye yerlesmeyi düsünüyordum ancak burayi bu kadar çok severken ne yapacagimi sasirdim" dedi.

Dergimizin bayilerde yer alan nisan sayisinda ayrica yönetim kurulu üyemiz Muzaffer Ermis, basketbol takimizin 2.14'lük dev transferi Vedat Koruk'la yapilan röportajlar, Aston Villa Fatihi Orhan Kaynak, Trabzonspor Tarihi, Ay-Yildiz'in hizmetindeki efsane oyuncular, havuzun altin prensesleri ve daha bir çok çarpici dosyayla mart ayinda oynanan müsabakalarin hikayeleri yer aldi.

5 YTL'den bayilerde satisa sunulan Trabzonspor Dergisi, dopdolu içerigiyle nisan sayisiyla da okuyucularin ellerinden düsmeyecek.

TRABZONSPOR DERGISI'NE ONLINE ABONE OLMAK IÇIN TIKLAYINIZ
                      Böyle Bir Mail Geldi Kulubden
                      Kesinlikle Eminim Artık Benim inadıma yapılıyor Bu işler

Yorum

Evet benimde dergim gelmiş.Bunu bmn nin başarısı olarak algılayabiliriz.Bu ayki dergi erdinç ve yönetici röportajı haricinde fena değildi.Erdinçin bu dergiye kapak olmaması gerekir.İnşallah ilerde bu yöneticilerden de erdinç zihniyeti futbolculardanda kurtarırız.Bilmiyorum bendenmi kaynaklanıyor ama dergide öğrencilerin gözlerindeki o ışığı görünce bir başka keyif alıyorum.Fakat şuda bir gerçekki Trabzonda ki potansiyel sınırlıdır.Bunun için mutlaka Trabzon dışındanda dergiye destek verilmesi gerekir.Birde mağlup olduğumuz maçları bize tekrar tekrar hatırlatılmasında ne fayda var bilmiyorum.

Yorum

"Hüseyin Avni Aker kimdir" ve Ali Özbak'ın kaleminden "İlk Yıllar" doyurucu ve güzel olmuş.

Maçlar sayfasında gs maçındaki taraftarımızı beğenmemişler anlaşılan, maç sayfalarına koydukları taraftar resimleri bu sayfada yok. Erdinç röportajları hakikaten baygınlık veriyor. Bu işin sırası şartı şurtu yok mudur ?
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

Aynı futbolcular ile 2.sefer yapılan röportajlara şaşmamak gerekiyor.Malum, derginin editöründen çalışanına birçok kişi değişti.Eski dergi çalışanlarından pek fazla kalan olmadı.O yüzden, yeni kadro eski dergilerden bi haber olduğu için böyle bir röportaj olayına girmişller anlaşılan

Ya da Erdinç'i, Sakarya'dan yeni transfer diye bize yutturuyorlar

Bu arada hep eleştiri yapacak değilizya!bir alkışta zamanında dergilerin abonelere ulaşması konusunda gösterilen hassasiyete koca bir
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Bence erdinçe köşe versinler dergiden. her ay yazı yazsın.

erdinçle dobra dobra ,
                              erdinçle biz bize gibi bir isim olabilir köşesinin.

geçen aya göre derginin geliş zamanı iyi. daha iyi olur inşallah.

Yorum

evet gerçektende ayın 9 unda dergi elime ulaştı resmen rekor!! inşallah ayın dördünde beşindede gelgigini görürüz....içerik olarak hüseyin avni aker bölümünü çok sevdigimi söyleyebilirim...erdinç repötajıda artık baygınlık vermeye başladı...inşallah gün geçtikçe abone sayımızı artırırız çünkü bu sayılar bize yakışmıyor!!
                                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim