arkadaşlar dergimizin nisan sayısı çıktı arkalı önlü olmak üzere umut bulut ve tolga zengin posteri hediyeside mevcuttur Trabzonsporumuz için dergimizi alalım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Dergisi | Nisan - Sayı:43
Daraltma
X
-
Bu ay dergi çok erken geldi. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürler .
Dergiden notlar :
- Tolga ve Umut'un Ktü TS ziyareti
- Ankarada fuarda standimizi ziyaret edip değerli görüşlerini bizlerle paylaşan Sayın Muzaffer Ermiş Röportajı.
- Hüseyin Avni Aker Kimdir ?
- Konyadaki maçta çekilmiş bir kare . Bizlerden kimler var : denizci61 , trapezus61, myrat aydin, kaleönü , ıbelin eyüphan, pacos , ilk anda gözüme çarpanlar.
- Sizin köşeniz taraftar resimleri bölümndede , oğlumun (oflumelih'in) bir resmi var.Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Yorum
-
dergimizim trajının artırılması geniş kitlelere ulaştırlması çok önemlidir... düşünsenize 100 bin satan bir dergi aylık aşağı yukarı 1 milyon dolar gelir demek ( 500 bin ytl direk satıştan , reklam + içindeki orjinal ürün kampanyalarının reklamı vs.) buda çok önemli bir gelir kaynağı. kurumşallaşma diyoruz işte bize çok güzel bir gelir kaynağı.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Çok doğru Faik ,
Bu yüzden dergimize abone olma konusunda özen göstermeliyiz. Abone olunca avantajlarimiz ne olacak ;
* Dergiyi arama zorunda kalmayacaksiniz. Her düzenli olarak dergi elinize gececek.
* Normal satiş fiyati 5 YTL olan dergimizin 1 yıllık fiyatı : 60 YTL yi buluyor. Ama abone olursaniz bu rakam 50 YTL'ye , birde kulüp üyesi iseniz 45 YTL'ye geriliyor. POsta masraflarida dahil. Yani dergiye 3,75 YTL ye sahip oluyorsunuz.
* Şuan sitemizde kulüp üyemiz kadar dergi abonemiz olduğunu sanmiyorum ve bu rakamın artirilmasi konusunda çalişmalara bir an önce başlamaliyiz.Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Yorum
-
erkan abi haklısın ama bi konuda sana katılamayacağım.
dergiyi arama zorunda kalmayacaksınız.her ay düzenli olarak dergi elinize gelecek demişsin ama mart ayı dergisi nisan ayının ilk haftası ancak bana ulaştı bu konuda gereken hassasiyeti göstermediklerini düşünüyorum...sorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Yorum
-
dergimizin aylık satışı 10 bin....
abone olanlar ise sadece bin kişi bildiğim kadarı ile....
bu sayıyı çok miktarda artırmalıyız.. ama abey ben abone olma taraftarı değilim. çünkü abonelerin her zaman geç geliyor dergisi... hem bayiden gidip alınca daha çok hoşuma gidiyor..
bu ay bir organizasyona dergiler için yapalım.. dergyi alan herlkes adınmı yazdırsın.... bütün bayilerde 1 tek dergimiz kalmasın....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
@frango
Bu konuda haklisin. Dergi dağitimina özen gösterilmemesinin , (aslinda dergiye özen gösterilmemesinin) sebebi olarak yönetimi görüyorum.
Editörümüz Sayın Atillla Alp Bölükbaşı ve çoğunluğumuzun tanidiği Aytekin'in (aytex), çalişmalari inkar edilemez. Çok daha iyi şeylere imza atacaklarinada inancim sonsuz.
Birde Global kargo sorunu var biliyorsunuz. Sanirim oda yerine oturdu artik. Bu ay dergi ayin 7 sinde geldi. İnşallah böyle devam eder.
@Faik
Trabzonda dergiyi herhangi bir gazete bayisinden bulabiliyorsunuz. Ama dişarda bu mümkün degil . Bu yüzden özellikle gurbetteki arkadaşlarimizin abone olmasinda fayda var...
Düşüncende güzel ,Evet bu ay böyle bir kampanya başlatabiliriz :
Tüm dergilerimizi bitirelim bayilerde...Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Yorum
-
Erkan Abi...
evet gurbetteki arkadaşlar için abonelik en iyi çözüm.... orda sorunlar olabilir.... ( gerçi buraya Trabzonada pek erken gelmiyor ama inşallah kısa zamanda aşılır bu sorun
)
Atilla Bey burada yazdıkalrımı dikkate alan birisi... zaman zaman okuyup büyük bir nezaketle eleştirilemizide cevaplandırıyor sağolsun.. O da bizim için bi şans....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
yok yok inanmam naim bu kadar erken gelemez bu dergi demekki şikayetleri dikkate alıyolar bazen ama bakalım benımkısı ne zaman gelecek mart ayı nisanda geldi nisan ayı umarım bu ay içerisinde gelir...İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayret Nisan Dergim Bugun Geldi
Elime Bir Makas alıp İlk Sayfayı Temizledikten sonra okumaya başlayacağım
merak ettim ilk sayfayı temizletecek ne var dıye
sorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Yorum
-
Nuri olabilir miİlk olarak frango tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerak ettim ilk sayfayı temizletecek ne var dıye
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum