İlk olarak mehdi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyonluk Kutlamalarımız Nasıl Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şampiyon olduğumuzu düşündüm de bir ân. Gözümün önüne gazete manşetleri geldi. "Fenerbahçe nerede yanlış yaptı?", "Galatasaray ne yapmalıydı?", "Beşiktaş'ta yönetim sallanıyor.", "Trabzonspor'un holigan, fanatik, ırkçı, faşist taraftârı kutlamalara kan bulaştırdı.", "Trabzonspor'dan kimler gidiyor?", "Efsâne kaptan fener yolunda.", "Borçları yüzünden küme düşürülecekler. UEFA kriterlerine göre..."
Şampiyonluğa zerre sevinemeyip kaâtil olurdum herhâlde.Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
-
Bu b.klu dere kus cenneti severler dernegine kayitli arkadaslar kendi topiclerine bir göz atsinlar. Bazen sirf gülmek icin bu kus beyinli (Kuslar bu lafimdan alinmasin lütfen) yerli mallarin sitelerine giriyorum.İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu başlığın kapatılmasını talep ediyorum.ve başlık açarken bizi takip eden şeref yoksunlarınıda göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.

Ne Ata Demirer ne de Cem Yilmaz. Benim icin en büyük eglence bu kus beyinli tinerci garibanlar
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Biz bir gün bu hayalleri hayat ettiğimiz zaman görecek herkes,boşver milleti.İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslında böyle bir başlık olmamalı... millet dalga geçip duruyor.TRABZONSPOR'U SEVİYORSAN,KÜFÜR ETME,SEYİRCİSİZ OYNAMAYA MAHKUM ETME TEPKİ GÖSTERECEĞİMİZ KİŞİLERİN YERLERİ BELLİ AMA SAHA YERİ DEĞİL
Yorum
-
Misafir
ancak bu kadar rezil olabilirdik helal olsun bişe demiyorum dahaİlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu başlığın kapatılmasını talep ediyorum.ve başlık açarken bizi takip eden şeref yoksunlarınıda göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum