Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonluk Kutlamalarımız Nasıl Olmalı ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu başlığın kapatılmasını talep ediyorum.ve başlık açarken bizi takip eden şeref yoksunlarınıda göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.

[/IMG]
    Son gulen iyi guler renkdas'im.. Sen kafani yorma..
    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• olmek ısıyorum o gunu gorecegıme
      ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Şampiyon olduğumuzu düşündüm de bir ân. Gözümün önüne gazete manşetleri geldi. "Fenerbahçe nerede yanlış yaptı?", "Galatasaray ne yapmalıydı?", "Beşiktaş'ta yönetim sallanıyor.", "Trabzonspor'un holigan, fanatik, ırkçı, faşist taraftârı kutlamalara kan bulaştırdı.", "Trabzonspor'dan kimler gidiyor?", "Efsâne kaptan fener yolunda.", "Borçları yüzünden küme düşürülecekler. UEFA kriterlerine göre..."

Şampiyonluğa zerre sevinemeyip kaâtil olurdum herhâlde.
        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• olalım kutlarızz ozman ezık fenerlılerden daha ii kutlayacagımız kesın
          BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

bu başlığın kapatılmasını talep ediyorum.ve başlık açarken bizi takip eden şeref yoksunlarınıda göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.

Bu b.klu dere kus cenneti severler dernegine kayitli arkadaslar kendi topiclerine bir göz atsinlar. Bazen sirf gülmek icin bu kus beyinli (Kuslar bu lafimdan alinmasin lütfen) yerli mallarin sitelerine giriyorum.
            Ne Ata Demirer ne de Cem Yilmaz. Benim icin en büyük eglence bu kus beyinli tinerci garibanlar
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• aslında böyle bir başlık olmamalı... millet dalga geçip duruyor.

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aslında böyle bir başlık olmamalı... millet dalga geçip duruyor.
                Biz bir gün bu hayalleri hayat ettiğimiz zaman görecek herkes,boşver milleti.
                TRABZONSPOR'U SEVİYORSAN,KÜFÜR ETME,SEYİRCİSİZ OYNAMAYA MAHKUM ETME TEPKİ GÖSTERECEĞİMİZ KİŞİLERİN YERLERİ BELLİ AMA SAHA YERİ DEĞİL

Yorum

• şu siteye dalığ şunalra bi güzel küfür etmek vardı ama neyse şrfsizler siz kendi bo..unuza gülün
                  "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Ya bunların inadına bi şampiyon olalım yeter da canımıza tak etti
                    BMN|KOCAELİ

Yorum

• ya şampion olalımda kutlamayı millet görür o zaman hele bi olalımmm??

Yorum

• hele bi sampiyon olabilsek cok sey olacak
                        "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

ancak bu kadar rezil olabilirdik helal olsun bişe demiyorum daha

Yorum

• zamansız bi başlık şuanda bu.

alper rezilde olmadık. onlar hakemlerle şikelerle çaldıkları şampiyonlukları nasıl hazmedip kutluyorlar asıl onlar utansın.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X
                            WhatsApp Resmi İletişim