İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor T-Shirt Tasarımlarınız
Daraltma
X
-
Dikkate alınacak tasarımlar değil bunlar. Yabancı takımların yaptıkları daha önemli, çünkü bunlara benzer tasarımlarımız var zaten. (kuruluş tarihinin yer aldığı, plakanın yer aldığı, takım isminin yazdığı t-shirtler var zaten)Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
-
Başarılı.İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 tanede ben bir şeyler karaladım...
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-

Biz bu t-shirtleri de yaptık.benim için efsane.
T-shirtleri fındık resmi,çay resmi,hamsi resmi,kayık koy.bizden olsun.
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
Makinesi ne kadarİlk olarak küplüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Baskıcıyım. Serigraf baskılar yapmaktayım. Dileyen olursa burdan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Anlaşarak uygun fiyata yapabilirim.
Yorum
-
Hocam adete göre değişir. İletişim bilgilerinizi verin özelden görüşlmİlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMakinesi ne kadar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum