Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor T-Shirt Tasarımlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor T-Shirt Tasarımlarınız

Trabzonspor Ts-Club a Önereceğiniz formalar veya yaptığınız tasarımları bu konu altında paylaşabilirsiniz

Yaptıklarım
    008

Kaleye Dönüş

Vira

Yorum

Ellerine sağlık.

Eleştiri yapacak olursam tişörtler biraz basit olmuş. Üstündeki yazılar büyüklükleri falan eksik kalmış. Günlük hayatımda giydiğim tişörtlerde çok fazla obje olmasından haz etmem ama bence böyle spor ürünleri daha çok görsellik olmalı. Bir de bu kullandığınız tişört kalıbı pek iyi değil, daha güzel bir tişört üstünde çalışmanızı tavsiye ederim. Bu tişörtlerin yakası falan hoş durmamış, bakınca kaliteli durmuyor tişörtler. Tekrardan ellerine sağlık diyorum ve devamını bekliyorum

Bir de ekleme yapayım tasarımlar çok iyi
      En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 16.07.2015, 03:55.

Yorum

İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ellerine sağlık.

Eleştiri yapacak olursam tişörtler biraz basit olmuş. Üstündeki yazılar büyüklükleri falan eksik kalmış. Günlük hayatımda giydiğim tişörtlerde çok fazla obje olmasından haz etmem ama bence böyle spor ürünleri daha çok görsellik olmalı. Bir de bu kullandığınız tişört kalıbı pek iyi değil, daha güzel bir tişört üstünde çalışmanızı tavsiye ederim. Bu tişörtlerin yakası falan hoş durmamış, bakınca kaliteli durmuyor tişörtler. Tekrardan ellerine sağlık diyorum ve devamını bekliyorum

Bir de ekleme yapayım tasarımlar çok iyi
        Teşekkür Ederim

Yorum

Ellerine saglik cok güzel olmus
          Hele o 008 Ekiciyi cok begendim, yazisi biraz daha büyük olsa ve TS Clublara dagitilsa gercekten siparis veririm

https://twitter.com/umit1461

Yorum

İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ellerine saglik cok güzel olmus
            Hele o 008 Ekiciyi cok begendim, yazisi biraz daha büyük olsa ve TS Clublara dagitilsa gercekten siparis veririm

Tsclub lara kendi ürününüzü koyun oylamadan geçsin sonra vitrindeki yerini alsın diye birşey çıkartmışlar baş vurabilirim

Yorum

İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tsclub lara kendi ürününüzü koyun oylamadan geçsin sonra vitrindeki yerini alsın diye birşey çıkartmışlar baş vurabilirim
              Gercekten böyle birsey varsa yap basvurunu :O

https://twitter.com/umit1461

Yorum

Cidden Ekici için yapılan çalışmanın fikri süper. Biraz büyütüp yanına bir iki efekt eklersen çok güzel bir ürün olur.

Ellerine sağlık.

Yorum

İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cidden Ekici için yapılan çalışmanın fikri süper. Biraz büyütüp yanına bir iki efekt eklersen çok güzel bir ürün olur.

Ellerine sağlık.
                  Teşekkür ederim

Yorum

2011'de yaptığım, Nevzat Aydın'a ulaştırdığım, beğenilen ama uygulanmayan çalışmalar.

En son OnurKul tarafından düzenlendi; 21.08.2015, 15:15.
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Şimdi arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama eleştiriye açık olmak lazım.
                        TS Club 'ı eleştirirken hayallerinizdeki bu modellerle mi eleştiriyordunuz ?
                        TS Club'ta satılan beğenmediğimiz ürünler bunlardan güzel maalesef.
                        Kaleye Dönüş nedir ? 008 nedir allah aşkına...
                        Biraz yabancı siteleri incelemekte fayda var.
                        Kartal yuvası, fenerium, gs store t-shirt bölümlerine bakan oldu mu hiç ?

Yorum

şöyle örnekler varken biz neler yapıyoruz ?

Yorum

bunun t dalgasini biraz kisaltip, tek taraf omuz acik yakali kadin t-shirti yapabilirsin
                            ozaman gercekden özel olur
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bunun t dalgasini biraz kisaltip, tek taraf omuz acik yakali kadin t-shirti yapabilirsin
                              ozaman gercekden özel olur
                              Güzel fikir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim