Trabzonspor Ts-Club a Önereceğiniz formalar veya yaptığınız tasarımları bu konu altında paylaşabilirsiniz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor T-Shirt Tasarımlarınız
Daraltma
X
-
Ellerine sağlık.
Eleştiri yapacak olursam tişörtler biraz basit olmuş. Üstündeki yazılar büyüklükleri falan eksik kalmış. Günlük hayatımda giydiğim tişörtlerde çok fazla obje olmasından haz etmem ama bence böyle spor ürünleri daha çok görsellik olmalı. Bir de bu kullandığınız tişört kalıbı pek iyi değil, daha güzel bir tişört üstünde çalışmanızı tavsiye ederim. Bu tişörtlerin yakası falan hoş durmamış, bakınca kaliteli durmuyor tişörtler. Tekrardan ellerine sağlık diyorum ve devamını bekliyorum
Bir de ekleme yapayım tasarımlar çok iyi
En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 16.07.2015, 03:55.
Yorum
-
Teşekkür Ederimİlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEllerine sağlık.
Eleştiri yapacak olursam tişörtler biraz basit olmuş. Üstündeki yazılar büyüklükleri falan eksik kalmış. Günlük hayatımda giydiğim tişörtlerde çok fazla obje olmasından haz etmem ama bence böyle spor ürünleri daha çok görsellik olmalı. Bir de bu kullandığınız tişört kalıbı pek iyi değil, daha güzel bir tişört üstünde çalışmanızı tavsiye ederim. Bu tişörtlerin yakası falan hoş durmamış, bakınca kaliteli durmuyor tişörtler. Tekrardan ellerine sağlık diyorum ve devamını bekliyorum
Bir de ekleme yapayım tasarımlar çok iyi
Yorum
-
Ellerine saglik cok güzel olmus
Hele o 008 Ekiciyi cok begendim, yazisi biraz daha büyük olsa ve TS Clublara dagitilsa gercekten siparis veririm
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEllerine saglik cok güzel olmus
Hele o 008 Ekiciyi cok begendim, yazisi biraz daha büyük olsa ve TS Clublara dagitilsa gercekten siparis veririm
Tsclub lara kendi ürününüzü koyun oylamadan geçsin sonra vitrindeki yerini alsın diye birşey çıkartmışlar baş vurabilirim
Yorum
-
Gercekten böyle birsey varsa yap basvurunu :Oİlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTsclub lara kendi ürününüzü koyun oylamadan geçsin sonra vitrindeki yerini alsın diye birşey çıkartmışlar baş vurabilirim
Yorum
-
Teşekkür ederimİlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCidden Ekici için yapılan çalışmanın fikri süper. Biraz büyütüp yanına bir iki efekt eklersen çok güzel bir ürün olur.
Ellerine sağlık.
Yorum
-
-
Şimdi arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama eleştiriye açık olmak lazım.
TS Club 'ı eleştirirken hayallerinizdeki bu modellerle mi eleştiriyordunuz ?
TS Club'ta satılan beğenmediğimiz ürünler bunlardan güzel maalesef.
Kaleye Dönüş nedir ? 008 nedir allah aşkına...
Biraz yabancı siteleri incelemekte fayda var.
Kartal yuvası, fenerium, gs store t-shirt bölümlerine bakan oldu mu hiç ?
Yorum
-
Güzel fikir.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bunun t dalgasini biraz kisaltip, tek taraf omuz acik yakali kadin t-shirti yapabilirsin
ozaman gercekden özel olurTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum