Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Dışındaki TS Club'lar Kapatıldı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaş bu Nuri neyapıyor böyle!?
    Adam kulübü sıfır borçla tertemiz devraldı, daha bir sene geçmeden 23 Trilyon borçlandırdı...
    Güya takıma kendi cebinden yıldız futbolcu alacaktı, onu da yapmadı, Fatih'i sattı onun parasıyla ala ala Mercelinho'yu aldı...
    Hani Trabzonspor A.Ş. olmuştuk, A.Ş. olan TS Club'leri kapatır mı?
    Nuri Trabzonspor'u gerçekten seviyorsa yarından tezi yok, Trabzon Limanını Trabzonspor A.Ş.'ye devreder, bu kulübe başka sürekli kaynaklar yaratır ve stadı da yenileyerek Trabzonspor'u kalkındırır.

Yorum

• TS Club'ların kapanmasına neden olan bir başka etmen PUMA... maalesef arkadaşlar, Puma yazlık ürünleri kışın üretti. çubuklu formayı bile daha bir ay önce getirebildi... Puma Trabzonspor'u iplemedi ve ürün bir şey üretmedi. İstanbuldaki Ts Club ekibi de boş durdu. Doğan Ertugrul'un da elindeki yetkiler Albayrak'ın danışmanına geçince adamlar yatıyor gözüktü. Ee 20 den fazla personel bir sürü maaş. Yönetim dedi kapatalım gitsin...

Trabzonspor Lotto ile anlaşmıştı ama başkanın prestijli marka merakı bizi Pumanın kucagına düşürdü. Puma'nın Trabzonspor'a verdiği isim hakkı parası, sıkı durun yazıyorum 150 milyar dır... 150 bin dolar değildir. 150 milyar... Lotto bunun iki mislini teklif etmişti. artı satıştan pay...

Ee kardeşim o zaman Puma ile neden anlaşırsın? Ts CLub olarak devam et... İlk yıl formaların kötüydü belki ama ikinci yıl yeni tasarımlar yapabilrdin...

Başkan ve gayri meşru danışmanının kulübun başına PUMA yı sarması ve sonunda olanlar TS CLUB'ın finişi görmesi...

Bakın bir şey daha diyeyim; Adidas ve Nike'a da gidildi ama onlar hazır değiliz, hazırlanamayız dediler Trabzonspor'a... İki sene sonra en erken dediler. Puma ise atladı. Gel Trabzon gel, sen nasıl olsa yönetilmeyi bilmiyorsun. Gücünün farkında değilsin ki 150 milyara evet diyorsun...

Yorum

• İlk olarak demokles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        halbuki çok değişik ürün stratejileri vardı kafamda...

TRABZONSPOR RAKISI...

TRABZONSPOR SİGARASI...

TRABZONSPOR MENDİLLERİ...

TRABZONSPOR KOLTUK KIRICICI...

TRABZONSPOR ÇEKİRDEKLERİ...

bakın insan yaratıcı olunca neler çıkıyor ortaya ama bu basiretsiz yönetim hiç bir üretici faliyette bulunmayıp ondan sonra zarar ettim diyor ne diyeyim YUHH !
        Ne şimdi bu şakamı. Yoksa ciddimisin.
        Trabzonspor rakısıymış. Yok neymiş trabzonspor sigarasıymış Yok ya rakı sadece olurmu. Trabzonspor votkası, Trabzonspor Adı spor klubü ama ürünleri insanların sağlığını bozan ürünler satan klüp olarak anılması iyi birşey mi.

Sen en iyisi bu parlak fikirlerini kendine sakla.
        (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• peki cevahirin kapanmaması için kulübe baskı yapsak , imza toplasak çözüm olmaz mı? bu konu ne basında gerekli yeri alabiliyor ne de taraftarlar tarafından biliniyor..

Yorum

• yaa bu başkan göz göre göre bu kulübü sömürüyor . nasıl olurda hala o koltuğunda rahat rahat oturuyor . ben hala inanamıyorum ts club ların kapatılmasına şaka gibi birşey ...

Yorum

• Tscluplar kapatılıyormuş sebepse zarar etmesi ticari bir işletme ve şirketlerde bu geçerli bir sebep ama Trabzonspor şirket olarak geçsede bir futbol takımı ve Trabzon dışında da milyonlarca taraftarı var takımla buluşmak için can atan; eh takımı her harfa başka bir şehirde teşhir edemeyeceğine göre ne yapman lazım takımın giydiği kullandığı malzemeleri taraftarlarla buluşturman lazım burda kar edip etmemen pekte önemli olmasa gerek birde şu mesele var tabi bizim bilançolarımız incelenmiş ve zararda olduğumuz tespit edilmiş merak etmekteyim acaba bizimle aynı kulvarda koşan feneryumlar gstore bjkstoreler ne derece karlı bir iş yapmaktadırlarda adamlar sürekli şube açık çoğalmaktadırlar yoksa önemli olan taraftarla buluşma zihniyetinimi benimsemişlerdir oturduğum yerde yani bayrampaşada 2 tane feneryum mevcuttur evet evet yanlış değil 2 tane bayrampaşa gibi küçük bir semte 2 tane şube açmakla acaba febe ne düşünmüş olabilirki oralardan ne kadar kar ediyordur yoksa amaçları taraftarının ayaklarına hizmet götürüp febe sevgisini yaygınlaştırmakmıdır adamlarbırakın mağazaları takımlarının adını duyurmak için hiç olmadık yerlerde kendileriyle ilgili bir ton faaliyet içindeler bizim yönetimimizse zaten az olan hizmetlerini sonlandırma peşindeler kusura bakmayın ama artık ben Sy Nuri Albayrağın iyi niyetinden artık şüphe duymaya başladım ilk önce Trabzonspor Trabzonlularındır gafı şimdi bu kapanma olayı atladığım belki daha nice olayları vardır ama bunlar bende bir şüphe uyandırmıyor değil...

Yorum

• eline sağlık be

İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkdaşlar daha önceki mesajları okuyamadım ama bence kar amaçlı bir kurum kapanıyorsa en önemli etkenlerinde biri müşterileridir.Trabzonspor taraftarı olarak biz bunu beceremedik bu utancı yönetime şirkete atmak yersiz ben hep konuşan ve senede en az iki kere stadı yıkan bir taraftar olduğumuzu gördüm şimdide ne yazıkki ts clubları yıktık. Ne zaman taraftarlığın sorumluluğu ile davranırsak belki taşın altına elimize koyarsak bu takım düzelir. başkanı yönetimi takımı ona göre olur.
                NOT:Lafım 6 milyon taraftar içinde maddi gücü yaşı ve durumu elverenleredir.Olmuyana lafımız yoktur.
                Hay kardeş eline koluna kurban yaaa
                ben bunu 1 haftadır anladamadım kimseye
                bizim kulube yararımızdan başka her şey var bizde
                takım yenilir koltuklar kırılıp sahaya atılır bizim yüzümüzden saha kapanır para cezası verilir ayrıca kulube yapılan zarar koltuk başına ..$ veriyor bunları hiç düşünmüyoruz illa yönetim hatalı
                Evet hatalılar ama bu hatanın % 65 bizim ne zaman yenildiğimiz bir maçta futbolcuları alkışladık ne zaman yenilgiden sonra takımı destekledik hep köstek hep kusura bakmayın ama hep çirkeflik yaptık O anamızdan babamızdan cok eşimizden dostumuzdan cok sevdiğimiz takıma ne zaman yenilgiden sonra destek olduk ha cevap verelim ama önce kendimize söyleyelim sonra herkese!!!!!!!
                EHHHH bir de yerlere göklere cıkardığımız büyük kaptamıza yaptıklarımız gol atamadığı zaman yuhlamak bunların cevapını kendinize bir verir bakalım hatalı kim ve kimler.........
                BUNLARI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İÇİN TEŞŞEKKÜR EDERİM
                En son gokmen tarafından düzenlendi; 11.12.2006, 17:11. Sebep: yanlış kelime yazımı
                Bir gün inşallh herkes Trabzonsporlu olmaz...

Bırakın da O onur bizde kalsın

Yorum

• İlk olarak Shumalele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TS Club'lari kapatmak tam da bu yonetime yakisacak bir hareket.. Bravo..
                  Zarar eden kurumu kapatmak bir cozum olabilir ama TS Club'i kapatmak bir cozum degildir..
                  Ben taraftarim, bu takimi seviyorum ve para harcamak istiyorum. Eger yonetime talip olduysan ve basa gectiysen bana kaliteli urun sunmak zorundasin.. Sen isini iyi yap, zarar etmessin..
                  Hey gidi Ozkan Sumer.. Degerini bilememisiz.. (ki kendilerini hic sevmem) Adam devrim yapti MAY'i devirdi ustune bi devrim daha yaparak turuncu forma yaptirdi Kappa'ya.. Zarar mi ettik o formalardan .. Belki tasarimi kendi yapmadi ama bugunku baskan boyle bir seye cesaret edebilir miydi ? Boyle bir vizyonu mu var sayin baskanimizin ??
                  Ben her Turkiye'ye gelisimde TS Club'lara gider ciddi alisveris yaparim. Cogunu da hediye getiririm yurt disindaki arkadaslarima.. Ama malesef en son geldigimde para verecek hediye bulamadim.. Sen urun diye taraftarin onune tasarimdan yoksun isporta mallarini koyarsan zarar da edersin batarsinda.. Kolumda TS saati olsun istiyorum hepsi ishporta mali gibi .. Cozum, isi yapmak, yada isi yapacaklari sorumlu yerlere getirmek. TS Club'lari kapatmanin cozum oldugunu kimse savunmasin, savunulacak bir yani yok..
                  Arkadaslar tamamini okumadim bu topic'in ama cok sinirlendim.. Sevdigim renkleri elimden aliyor sevdigim renklere hizmet ettigini iddaa edenler..

Ayrica merak ediyorum ne zarar etmis bunlar ?? Ne kadar ?? Yilda ne kadar zarar ediyor bilen var mi ? Ornegin TS Club'larin bugune kadar kulube olan maliyetinin Lazoroni'ye odenen tazminata orani nedir cok merak ediyorum..
                  yah kardeş daha iki sene önce özkan sümer defol git diyordunuz şimdi genel manager olsun diyorsun .......

Yorum

• neredeler haaaaa

İlk olarak yakupoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yaw aklıma geldikçe deliriyorum ne demek ts club kapanıyo yaw koskoca kulübün satış yeri kapanırmı helede istanbuldakiler trabzondaki insanların 2 katı istanbulda trabzonsporlu war
                    Nerede bu istanbuldaki tabzonsporlular nerede neden protesto yürüyüşü düzenlemiyorlar haaa neredeler Allah aşkına bana biri söylesin
                    bu yazdıklarımdan sonra ne kadar tepki çekecem biliyorum ama herşey TRABZONSPOR için bu fırtına asla dinmeyecek..........
                    herzeman heryerde TRABZONSPOR.
                    En son gokmen tarafından düzenlendi; 12.12.2006, 17:55. Sebep: yanlış kelime yazımı

Yorum

• abi

İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Düşündümde bence suç taraftarda.bu yönetimden iyi bir şey bekleyen taraftar elbette sucludur.ıyısını gectım bır sey bekleyen taraftar sucludur.
                      gürkan abi bak söylediklerinde ne kadar haklısın
                      bu zihniyetteki yönetimi biz trabzonspor taraftarıları yada kongre üyeleri seçmedik mi? ha
                      hatatların hepsi bizde
                      şöyle bir söz var ki "ben gül ağacı değilim ki her güzele eğilem"
                      eee bizde her vaat edilene kanarsak sonumuz bu olacaktır elbet
                      Allah var ki şu komgre zamanı gelene kadar ts clublar kapatılmasın
                      Eyy albayrak bunlarımı söz vermişdin bize haaaaa

Yorum

• Takımımıza yapılan akp operasyonu hızla devam ediyor. Büyüyeceğimize küçülüyoruz.Ama bu şekilde eleştirdiğim zaman ben cezalı üye konumuna düşüyordum sitede. Sayın site yöneticileri sonuç olarak ben haklı çıktım ve bana bir özür borcunuz yok mu...

Yorum

• İlk olarak gokmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hay kardeş eline koluna kurban yaaa
                          ben bunu 1 haftadır anladamadım kimseye
                          bizim kulube yararımızdan başka her şey var bizde
                          takım yenilir koltuklar kırılıp sahaya atılır bizim yüzümüzden saha kapanır para cezası verilir ayrıca kulube yapılan zarar koltuk başına ..$ veriyor bunları hiç düşünmüyoruz illa yönetim hatalı
                          Evet hatalılar ama bu hatanın % 65 bizim ne zaman yenildiğimiz bir maçta futbolcuları alkışladık ne zaman yenilgiden sonra takımı destekledik hep köstek hep kusura bakmayın ama hep çirkeflik yaptık O anamızdan babamızdan cok eşimizden dostumuzdan cok sevdiğimiz takıma ne zaman yenilgiden sonra destek olduk ha cevap verelim ama önce kendimize söyleyelim sonra herkese!!!!!!!
                          EHHHH bir de yerlere göklere cıkardığımız büyük kaptamıza yaptıklarımız gol atamadığı zaman yuhlamak bunların cevapını kendinize bir verir bakalım hatalı kim ve kimler.........
                          BUNLARI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İÇİN TEŞŞEKKÜR EDERİM

bu anşattıklarınla ts clubların kapanması arasındaki ne gibi bir bağ var. yazdıkların doğru.yanlış demiyorum.ama taraftar kaptanı yuhladı diye mi zarar ediyor ts clublar.borsa gibi bir şeymi bunlar herşeyden etkileniyo.

amacınız üzüm yemek mi bağcı dövmek mi.

Yorum

• ya nasıl zarar edior okadar kar açıklıyolar dı zmanında yalanmıydı acaba hepsi

Yorum

• stichus isimli arkadas oldukca yerinde tespitler yapmis. Ki bunlar, TS Club larin kapatilmasi icin yeterli gerekce olarak gösterilebilir. Kulübümüzün imaji acisindan hos bir olay degil, ama TS Club cikali üretilen formalar da (Kappa haric) Trabzonspor a yakismiyor. Stichus un bahsettigi, Cevahir in Fenerbahce ve Trabzonspor formasini tekstil kalitesi olarak kiyaslamasi, umarim bir yöneticinin gözüne girer.

PUMA ile anlasiliyor, ligler baslayacak... Trabzon da bile forma yok. En son gelirken lokale ugradim, sadece 3 cesit sortsuz, hic bir aksesuarsiz Puma formasi vardi!
                              Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!

N. F. Kısakürek

Yorum

• ts clubların kapatılmasının hiç bir mazereti olamz bizim daha çok açmamız gerekirken biz kapatıyoruz bunu bana açıklayamaz albayrak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim