Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Hisseleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

uzak durulması gereken bir hisse senedinden ibaret benim için takımım dahi olsa bile.
    hee uzun vadede olabilir mi? belki. Stad yapılırsa bilanço düzelirse falan filan. Ek olarak sportif başarıda kaçınılmaz.
    Olası bi kriz anında borsa 70 binin altını görürse önümüzdeki aylarda ufak varyasyonlar için alınabilir(max 10 bin)
    Bana kalırsa ne şeytanı görün ne salavat getirin : )
    Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

Hisse fiyatlarının değişimi sermaye arttırımıyla mı alakalı ?

Geçmiş fiyatlara bakıyorum atıyorum 1 ay öncekine o zaman 4 küsür olan hisse şimdi 2 olarak gözüküyor mesela.

Bu durumla alakalı sorum şu atıyorum ben 1 ay önce 4.50 TL'den aldığım 100 adet hisse 450 TL ediyorken şimdiki fiyatta 173 TL ediyor. Bu aradaki fark hisse adeti arttırılarak mı kapatılmıştır ? Yoksa külliyen zarar mı ?

Yorum

İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hisse fiyatlarının değişimi sermaye arttırımıyla mı alakalı ?

Geçmiş fiyatlara bakıyorum atıyorum 1 ay öncekine o zaman 4 küsür olan hisse şimdi 2 olarak gözüküyor mesela.

Bu durumla alakalı sorum şu atıyorum ben 1 ay önce 4.50 TL'den aldığım 100 adet hisse 450 TL ediyorken şimdiki fiyatta 173 TL ediyor. Bu aradaki fark hisse adeti arttırılarak mı kapatılmıştır ? Yoksa külliyen zarar mı ?
        Bildiğim kadarıyla bedelli sermaye arttırımına katılırsan o 100 lotun 400 lot haline geliyor. Yani güncel değeri artık 400 ile çarpıyorsun. Ben böyle biliyorum ama emin değilim.

Bedelli arttırımına katılmak istersen %300 bedelli sermaye arttırımı olduğu için lot başına 3 lira ödüyorsun.

Bundan 1-1,5 ay önce işlem fiyatı 6'yı bulmuştu. Medya mensuplarını içeri alındıktan sonra borsa düşünce işlem fiyatı 4 civarına düşmüştü. 6 düzeylerinden satıp 4 düzeyinden tekrar alsaydık iyi kar etmiştik.
        En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 09.01.2015, 14:24.

Yorum

2,56 ya kadar düştü hisseler bence alma zamanı
          HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

Neden çakıldı bu kadar?

Yorum

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Neden çakıldı bu kadar?
              Borsa komple çakıldı Tspor hisseleri de normal bir şekilde yükselmemişti herkes yangından malını kaçırıyor düşüşler normal..

Yorum

İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Borsa komple çakıldı Tspor hisseleri de normal bir şekilde yükselmemişti herkes yangından malını kaçırıyor düşüşler normal..
                Bundan sonra şampiyonluk dahi fiyatlamaz hiçbir hisseyi ama lige ara verilirse olumlu etkileyeceğini düşünüyorum.
                En son A.Gökhan AKIN tarafından düzenlendi; 19.03.2020, 15:03.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X
                WhatsApp Resmi İletişim