beyler buyrun burdan düşüncelerinizi alalım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Hisseleri
Daraltma
X
-
30 tl dan 4 liraya inmiştir
klüp mali açıdan zayıf olduğu için bedelli sermaye artırımına gidecektir
on olarak üyelere hitap eden başkan Yarsuvat, "Galatasaray'ın size ihtiyacı var. Galatasaray'a yardımcı olmanız gerekiyor. Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'nde seslendiği gibi ben de sizlere sesleniyorum, gelin bu kulübe destek verin. Sponsorluk olur, hisse alımı olur
dediği gibi kulübe para lazım herkes bi el atsın
-
Yatirim icin tavsiye etmiyoum sadece nostalji olsun diye 1-2 tane alip print edip duvara asmayi tavsiye ediyorum.Futbol takimi hisslerer yatirim icin hic uygun degil cünkü cogu kar yapmiyor (Tabi bjk haric digerleri gibi borsaya acilirsa kulüple her sene kar gösterir cünkü giderler futbol kulübü üzeri gösterir ve yatirimcilara dividendi ödemek zorundalar).Manipulosyana da cok müsaitler.En yakin örnek sike davasi.Ispat edemem ama özelikle tff den birileri ve sikebahce yönetimden birilei inside trade yaptilar ve ceplerini doldurdular.kücük yatirimcilarin paralarini ic ettiler.
Kisaca Trabzonspor hissesi olsa bile herkez uzak durmali büyük paralar yatirirmamali alinacaksa nostalji olsun diye 1-2 tane dedim gibi.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
doğru ama borsadaki gelir hiç bir yerde yokİlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeske su Borsa olayina zamaninda hic girilmeseymis bence
1 haftada %50 arttı geçen kim bulmuş bu geliri
Yorum
-
Ee ? Kulup mü kazanmıs burada ? Sonra da %50 düştü. Nasıl olacak ? Borsa hakkında bilgi sahibi misiniz ?İlk olarak antika3461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoğru ama borsadaki gelir hiç bir yerde yok
1 haftada %50 arttı geçen kim bulmuş bu geliri
...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
hisseyi ben klüp yönettiğine göre o kazancak.İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEe ? Kulup mü kazanmıs burada ? Sonra da %50 düştü. Nasıl olacak ? Borsa hakkında bilgi sahibi misiniz ?
piyasa yapıcı onlardan
Yorum
-
Nerden biliyorsun arkadaşım tahta sahibi kim ? Kulup sattığı hisseleri kap a bildiriyor zaten hisse arttığında satmış mı ? Ne kadar satmış ?İlk olarak antika3461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehisseyi ben klüp yönettiğine göre o kazancak.
piyasa yapıcı onlardan...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
Eyvallah bende zaten şirketin en son 01.10.2013 de hisse sattığını ve bu sattığı hisselerden sonra dolaşımdaki payın sadece %51 ine sahip olduğunu, o zamandan beri 1 tane bile hisse satmadığını bildiğini, bilmesen zaten burada bu konuyu açmayacağını varsayarak iyi günler diliyorum....6 Aralık 2015...
Yorum
-
Şirket uefa mali kurallarına göre sermaye arttırma gitti.sirketin iki seçeneği vardı. mevcut sermayeye göre borç oranı yüksek olduğu için ( özellikle kısa vadeli )ya o borcu sermayeye göre azaltacaktiki bu şirketin kasasında para olmadığı için bunu yapamazdi, yada bedelli sermaye arttırimina gitmekti. Bedelli sermaye artışını yatırımcılar pek sevmez.cunku zaten sirket hissesi almış sirkete para yatirmis.ek olarak tekrar para yatırmak zor gelir heleki yedekte parası olmayanlar.onun için hissederler açısından zor bir süreç. Egerki sermaye arttirimi iyi geçerse hisse ye para girişi olacağından hisse orta ve uzun vadede yükselmesi gerekir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum