Aidatı yatırmak için son 18 dk !!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci
Daraltma
X
-
İho'nun usülsüz üyeliklerine karşı önlem olarak yapıyorlar bunu...İlk olarak Bilici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞubat ayında üyelik için başvurdum,olumlu olumsuz tek bir geri dönüş olmadı daha.Kulübün taraftarına yaptığı direk ayıp , saygısızlıkForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Komple bekletiliyor. Referans olmak istedik, ona da ölü taklidi yaptılar...İlk olarak Bilici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜyelikler durdurulmuş mu yoksa kendi tanımadıklarını red mi ediyorlar bilginiz var mı?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
-
Bu klübün üye yapmak gibi bir hedefi yok.
Ben referans eklemeden formları/evrakları gönderdim 1 sene önce. Üye edinme hedefi olan çözümcül olurdu, umursamaz değil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi"Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"Hz. Mevlana
Yorum
-
Senin durumunda pek çok kişi var ama yıldılar artıkİlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoca forumda sadece bir kisi mi sonuç bekliyo!?!
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
-
Yok Yiğit ben üye olalı 4 yıl oluyoİlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin durumunda pek çok kişi var ama yıldılar artık

Hatta benimde hiç referansım yoktu. Adını unuttuğum yetkili bayan sen evraklarını yolla hallederim ben demişti. İho zamanında o topluca üyeliklerin arasında olduğum için torpilli listesinde yer almaktan korkuyorum
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
O döneme dair hukuki bir süreç düşünülüyor, onu belirteyim. Şakayken kaka olmasın sonraİlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok Yiğit ben üye olalı 4 yıl oluyo
Hatta benimde hiç referansım yoktu. Adını unuttuğum yetkili bayan sen evraklarını yolla hallederim ben demişti. İho zamanında o topluca üyeliklerin arasında olduğum için torpilli listesinde yer almaktan korkuyorum
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
-
Evet haberim var o süreçten. Korkuyorum o yüzden işte arada kaynamaktan.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO döneme dair hukuki bir süreç düşünülüyor, onu belirteyim. Şakayken kaka olmasın sonra
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum