Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aidatı yatırmak için son 18 dk !!!
    Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Şubat ayında üyelik için başvurdum,olumlu olumsuz tek bir geri dönüş olmadı daha.Kulübün taraftarına yaptığı direk ayıp , saygısızlık
      .

Yorum

• İlk olarak Bilici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şubat ayında üyelik için başvurdum,olumlu olumsuz tek bir geri dönüş olmadı daha.Kulübün taraftarına yaptığı direk ayıp , saygısızlık
        İho'nun usülsüz üyeliklerine karşı önlem olarak yapıyorlar bunu...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Üyelikler durdurulmuş mu yoksa kendi tanımadıklarını red mi ediyorlar bilginiz var mı?
          .

Yorum

• İlk olarak Bilici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Üyelikler durdurulmuş mu yoksa kendi tanımadıklarını red mi ediyorlar bilginiz var mı?
            Komple bekletiliyor. Referans olmak istedik, ona da ölü taklidi yaptılar...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Çocuk veya bebekleri üye yapabiliyormuyuz mümkünse sartlari neler bilen yazabilirmi

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Herkesi aynı kefeye koymaları da ayrı bir ayıp.Araştırırsın 2 dakika kim ne ortaya çıkar zaten.
                .

Yorum

• Basvurupta hâlâ sonuclanmasini bekleyenler var mi?
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Bu klübün üye yapmak gibi bir hedefi yok.
                    Ben referans eklemeden formları/evrakları gönderdim 1 sene önce. Üye edinme hedefi olan çözümcül olurdu, umursamaz değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
                    Hz. Mevlana

Yorum

• Koca forumda sadece bir kisi mi sonuç bekliyo!?!
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Koca forumda sadece bir kisi mi sonuç bekliyo!?!
                        Senin durumunda pek çok kişi var ama yıldılar artık
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Senin durumunda pek çok kişi var ama yıldılar artık
                          Yok Yiğit ben üye olalı 4 yıl oluyo
                          Hatta benimde hiç referansım yoktu. Adını unuttuğum yetkili bayan sen evraklarını yolla hallederim ben demişti. İho zamanında o topluca üyeliklerin arasında olduğum için torpilli listesinde yer almaktan korkuyorum

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yok Yiğit ben üye olalı 4 yıl oluyo
                            Hatta benimde hiç referansım yoktu. Adını unuttuğum yetkili bayan sen evraklarını yolla hallederim ben demişti. İho zamanında o topluca üyeliklerin arasında olduğum için torpilli listesinde yer almaktan korkuyorum
                            O döneme dair hukuki bir süreç düşünülüyor, onu belirteyim. Şakayken kaka olmasın sonra
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O döneme dair hukuki bir süreç düşünülüyor, onu belirteyim. Şakayken kaka olmasın sonra
                              Evet haberim var o süreçten. Korkuyorum o yüzden işte arada kaynamaktan.

Yorum

• Üyelik Formu sadece Trabzon'dan temin ediliyormuş Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
                                Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                                NORTHERNER
                                RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim