İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci
Daraltma
X
-
Teşekkür ederim. Benimki zaten Trabzonspor kartı olduğu için sorun çıkmaz.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜyelik başvuru formunda taksit seçeneklerinin sadece bonus, world, vakıfbank ve finansbank için geçerli olduğu yazıyor.
Yorum
-
arkadaşların günahını aldımİlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle0462 325 0967 nolu kulüp numarasından üyelik işlemleri ile ilgili dahili numarayı bilen biri varsa söyleyebilirmi
maalesef numara sürekli meşgul
meşgul olmadığı vakitte ise operatöre bağlanmıyor
ey büyük TS ne güzel idare ediliyorsun
mesajdan yaklaşık 1 saat sonra telefon ile geri döndüler.
ey büyük TS ne güzel idare ediliyorsun
BMN KOCAELİ
Yorum
-
kulübe 10 gün sonra insallah üye olacagim.
TRABZONSPOR KULÜBÜNE ÜYE OLMA ŞARTLARI=>
a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması veya Türkiye'de oturma iznine sahip olması,
b) 18 yaşını doldurmuş olması ve herhangi bir yasal engelinin bulunmaması,
c) Trabzonspor Kulübü Üyelik Formu'nu eksiksiz doldurmaları,
d) 2 Adet vesikalık resim vermeleri,
e) Üye giriş aidatı olan 500 TL 'yi (bir defaya mahsus alınır) ödemeleri,
f) Yıllık Aidat bedeli olan 60 TL 'yi ödemeleri,
yani, T.C. Vatandasiyim, 2 adet vesikalik resim ve 560 TL karsiliginda üye oluyorum.
baska bir sey gereklimi? oraya vardigimda su bu eksik demesinler bana.
üyelik karti hemen mi veriyorlar yoksa gönderiyorlar mi?En son 28TS61 tarafından düzenlendi; 26.08.2015, 00:12.
Yorum
-
Hayır yok ödemelerinize ilişkin olan dekontu (internet çıktısıda olabilir) yollayacaksınız gayet basit bir işlem daha sonra 25-30 gün içerisinde üyelik onaylanıyor bana öyle olmuştuİlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekulübe 10 gün sonra insallah üye olacagim.
a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması veya Türkiye'de oturma iznine sahip olması,
yani, T.C. Vatandasiyim, 2 adet vesikalik resim ve 560 TL karsiliginda üye oluyorum.
üyelik karti hemen mi veriyorlar yoksa gönderiyorlar mi?
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Sabıka kaydı da gerekiyor.İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekulübe 10 gün sonra insallah üye olacagim.
üyelik karti hemen mi veriyorlar yoksa gönderiyorlar mi?Ömer
Yorum
-
nakit ödemeyi düsünüyorum aslinda. asagidaki yerde yapiliyor yaziyor.İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır yok ödemelerinize ilişkin olan dekontu (internet çıktısıda olabilir) yollayacaksınız gayet basit bir işlem daha sonra 25-30 gün içerisinde üyelik onaylanıyor bana öyle olmuştu
NAKİT ÖDEME YAPMAK İSTEYEN ÜYE ADAYLARIMIZIN;
Trabzonspor Ziyabey Sosyal Tesisleri - Nemlioğlu Cemal Sokak / TRABZON adresine giderek peşin para yatırabilme imkanları bulunmaktadır.
hmm onu burda almanyadaki T.C. konsoloslugundan mi almaliyim? bilmedigim icin soruyorum. daha önce Türkiye de böyle bir sey icin basvurmadim.İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabıka kaydı da gerekiyor.
Yorum
-
Ben almanyadan bir "Führungszeugnis" vermiştim. Kabul edilmişti. Ama ben alman vatandaşıyım. Sen yine önce bir sor, email yoluyla cevab veriyor ve yardımcı oluyorlar. Arka sayfalarda adres vardı.İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehmm onu burda almanyadaki T.C. konsoloslugundan mi almaliyim? bilmedigim icin soruyorum. daha önce Türkiye de böyle bir sey icin basvurmadim.Ömer
Yorum
-
Bende alman vatandasiyim ama Trabzonda ki adliyede 5 dakika icinde cikardilar belgeyi.İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesagolun arkadaslar. bu sabah ilk adimi attim. konsolosluga gidip adli sicil belgesini aldim. artik trabzon'da geri kalanini halederim insallahTRABZONSPOR 1967
Yorum
-
E-devletten çıkartabilirsin, evet.İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursa'dan referans olacak iki üye var mıdır? yada referanssız oluyor mu üyelik? bir de bu adli sicil kaydı e-devletten çıkıyor muydu? yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum