Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kredi kartı ile üye olanlar bu ödemeyi taksitlere bölebiliyor mu?
    Üyelik başvuru formunda taksit seçeneklerinin sadece bonus, world, vakıfbank ve finansbank için geçerli olduğu yazıyor.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Üyelik başvuru formunda taksit seçeneklerinin sadece bonus, world, vakıfbank ve finansbank için geçerli olduğu yazıyor.
      Teşekkür ederim. Benimki zaten Trabzonspor kartı olduğu için sorun çıkmaz.
      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        0462 325 0967 nolu kulüp numarasından üyelik işlemleri ile ilgili dahili numarayı bilen biri varsa söyleyebilirmi

maalesef numara sürekli meşgul
        meşgul olmadığı vakitte ise operatöre bağlanmıyor

ey büyük TS ne güzel idare ediliyorsun
        arkadaşların günahını aldım

mesajdan yaklaşık 1 saat sonra telefon ile geri döndüler.

ey büyük TS ne güzel idare ediliyorsun
        BMN KOCAELİ

Yorum

• kulübe 10 gün sonra insallah üye olacagim.

TRABZONSPOR KULÜBÜNE ÜYE OLMA ŞARTLARI=>
          a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması veya Türkiye'de oturma iznine sahip olması,
          b) 18 yaşını doldurmuş olması ve herhangi bir yasal engelinin bulunmaması,
          c) Trabzonspor Kulübü Üyelik Formu'nu eksiksiz doldurmaları,
          d) 2 Adet vesikalık resim vermeleri,
          e) Üye giriş aidatı olan 500 TL 'yi (bir defaya mahsus alınır) ödemeleri,
          f) Yıllık Aidat bedeli olan 60 TL 'yi ödemeleri,

yani, T.C. Vatandasiyim, 2 adet vesikalik resim ve 560 TL karsiliginda üye oluyorum.

baska bir sey gereklimi? oraya vardigimda su bu eksik demesinler bana.
          üyelik karti hemen mi veriyorlar yoksa gönderiyorlar mi?
          En son 28TS61 tarafından düzenlendi; 26.08.2015, 00:12.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kulübe 10 gün sonra insallah üye olacagim.

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması veya Türkiye'de oturma iznine sahip olması,

yani, T.C. Vatandasiyim, 2 adet vesikalik resim ve 560 TL karsiliginda üye oluyorum.

Hayır yok ödemelerinize ilişkin olan dekontu (internet çıktısıda olabilir) yollayacaksınız gayet basit bir işlem daha sonra 25-30 gün içerisinde üyelik onaylanıyor bana öyle olmuştu
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

kulübe 10 gün sonra insallah üye olacagim.

Sabıka kaydı da gerekiyor.
              Ömer

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayır yok ödemelerinize ilişkin olan dekontu (internet çıktısıda olabilir) yollayacaksınız gayet basit bir işlem daha sonra 25-30 gün içerisinde üyelik onaylanıyor bana öyle olmuştu
                nakit ödemeyi düsünüyorum aslinda. asagidaki yerde yapiliyor yaziyor.

NAKİT ÖDEME YAPMAK İSTEYEN ÜYE ADAYLARIMIZIN;
                Trabzonspor Ziyabey Sosyal Tesisleri - Nemlioğlu Cemal Sokak / TRABZON adresine giderek peşin para yatırabilme imkanları bulunmaktadır.

İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sabıka kaydı da gerekiyor.
                hmm onu burda almanyadaki T.C. konsoloslugundan mi almaliyim? bilmedigim icin soruyorum. daha önce Türkiye de böyle bir sey icin basvurmadim.

Yorum

hmm onu burda almanyadaki T.C. konsoloslugundan mi almaliyim? bilmedigim icin soruyorum. daha önce Türkiye de böyle bir sey icin basvurmadim.
                  Ben almanyadan bir "Führungszeugnis" vermiştim. Kabul edilmişti. Ama ben alman vatandaşıyım. Sen yine önce bir sor, email yoluyla cevab veriyor ve yardımcı oluyorlar. Arka sayfalarda adres vardı.
                  Ömer

Yorum

• sagolun arkadaslar. bu sabah ilk adimi attim. konsolosluga gidip adli sicil belgesini aldim. artik trabzon'da geri kalanini halederim insallah

Yorum

sagolun arkadaslar. bu sabah ilk adimi attim. konsolosluga gidip adli sicil belgesini aldim. artik trabzon'da geri kalanini halederim insallah
                      Bende alman vatandasiyim ama Trabzonda ki adliyede 5 dakika icinde cikardilar belgeyi.
                      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• bursa'dan referans olacak iki üye var mıdır? yada referanssız oluyor mu üyelik? bir de bu adli sicil kaydı e-devletten çıkıyor muydu? yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bursa'dan referans olacak iki üye var mıdır? yada referanssız oluyor mu üyelik? bir de bu adli sicil kaydı e-devletten çıkıyor muydu? yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
                          E-devletten çıkartabilirsin, evet.

Yorum

• Özellikle genç kardeşlerimiz eğilsin bu konuya
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Bugün 560 TL'yi yatırdım. Kartın gelmesi 1 ayı bulur dediler.
                              Bu işi neden bu kadar geç bir zamana bıraktım aklım almıyor. Çevremdeki insanlar bile şaşırıyor.
                              "Sen üye değil miydin ?" diye soruyorlar...
                              Hayırlısı...
                              Hamiş

Yorum

• yahu yıllık aidatların ödenmesi ve seçimde kullanılacak oylarla ilgili başlık açtım uğrayan yok....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim