Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O zaman torpil yapıyorlar......

sadece kendi tanıdıklarını üye yapıyorlar....

başka mantıklı açıklaması yok....

Ben 9 yıllık üyeyim.... bir çok kişiye imza verdim referans oldum.... zahmet edip sorsunlar bu adam Trabzonsporlumu diye.....

Benim tanıdıklarımın hiçbiriside geçen sene ekimse sonra üye olamadı...... dosya veren çok üye olan yok.....

canımı sıkıyor bu durum....

dedim ya işte böyle bir savunma mekanizması buldular.

ben bir tarafından bakınca haklılık payı da buluyorum aslında ama daha farklı bir şekilde önlem alabilirlerdi gibi.

baktığın zaman şimdilerde bile kulis yapılmaya başlandı. yerel aktörler homurdanmaya başlamış, "Trabzonspor Trabzon'dan yönetilmeli" safsataları yeniden gündeme gelmiş ve Celil Hekimoğlu lehinde bir ortam hazırlanmaya başlanmış bile.

malum seçim de az bir farkla kazanıldığı için ister istemez bir savunma mekanizması oluyor işte.

fakat şöyle bir sıkıntı oluyor, aslında yarın öbür gün iho gibiler yeniden kulübe çökmesin diye üye olmak isteyen kişiler de sıkıntı yaşamış oluyor. onların bir şekilde ayrıştırılmaları gerekiyor ve o yüzden yönetimin bulabildiği çözüm de, güçlü referans (veya senin tabirinle torpil) sadece.

ben o yüzden 25 kişilik bir arkadaş grubum için uğraştım ve üyelikler haziran ayında sonuçlandı.

canının sıkılmasını da anlıyorum, dediğim gibi haklılık payları olsa da kurunun yanında yaş da yanıyor maalesef..

Yorum

• BMN'nin birinci gündem maddesi bu olmalı.

30 Eylül'de üyelikler kapanıyor ve eğer üye olamazsak kongrede oy kullanamayacağız büyük ihtimalle. Ben aylardır bu işin çözülmesini bekliyorum.

Şu işi bir haline yoluna koysak da bir an önce üye olabilsek.

Trabzon'da olsam kulübe gidip soracağım, onu da yapamıyoruz... E ne olacak böyle sonsuza kadar üyelik mi bekleyeceğiz.
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Bana söylenen Eylül ayı içinde başvurular sonuca bağlanacak.

Eylül ayını bekliyorum.

Bu arada evraklaarımın 4 Ocakta ellerine ulaştığını şuraya not edeyim
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben başvurdum. 20-25 Aralık arasında belgeler ulaştı. Farklı bir şey var. Ali Rıza Egemen Bey ile twitterdan bir şekilde yazışmıştık bir ay önce. Ramazan Bayramından hemen sonraki Cuma günü öğleden sonra kulübe gel demişti fakat ben Trabzondan dönmek zorunda olduğum için gidemedim. Ama belgeler vs. kulüpte.

Ahmet Faruk Aktaş.
          Bilgileri not ediyorum...

Listeyi tutalım:

-Ahmet Faruk Aktaş
          -Reha Asan
          En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 16.08.2016, 13:34.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

Gökhan Bey,

Benim de belgelerim Aralık sonundan beri kulüpte. Yukarda da biraz bahsettim Ali Rıza Bey kulübe gel dediğinde acil Istanbula dönmem gerektiği için gidememiştim.

Bir şekilde halledilebilirse çok sevinirim.
            Tamam.

Yiğit bir çalışma yapıyor.

Hepsi toparlanınca girişimde bulunulur.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Listeyi tutalım:

-Ahmet Faruk Aktaş
              -Reha Asan
              Yiğit şu Kamer kardeşimizede yardımcı olabilirmiyiz zahmet olmazsa......
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Yiğit şu Kamer kardeşimizede yardımcı olabilirmiyiz zahmet olmazsa......
                İmza için mi abi?
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

İmza için mi abi?
                  ha daha başvuru bile yapamadı değil mi

bir imza daha lazım O'na....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Sanırım öyleydi
                    Ayağa KALK!

Yorum

Bana imza lazım abi D

Yorum

• Arkadaşlar bilgiler çok karışık. Kulübe yazıyorum geri dönüş olmuyor. Ben Nasıl üye olacağım var mı süreci anlatabilecek biri?
                        Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

Listeyi tutalım:

-Ahmet Faruk Aktaş
                          -Reha Asan
                          Yiğit ne oldu konu?

Eylül ayı sonuna kadar üye olamazsak sanırım seçimde oy kullanamayacağız.

Yorum

Yiğit ne oldu konu?

Eylül ayı sonuna kadar üye olamazsak sanırım seçimde oy kullanamayacağız.
                            Yeterince kişi ulaşmadı... Gündem içerisinde kaynıyor ne yazık ki...
                            Ayağa KALK!

Yorum

• arkadaşlar ben de üye olmaya karar verdim.. siteden baktım ama nasıl üye olabilirim pek anlayamadım.. yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.. hazır gaza gelmişken sinerjiyi kaybetmeyelim
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Arkadaşlar ben kulübe üye olmak istiyorum
                                Belgelerim elimde hazır
                                Ancak referans meselesi sıkıntılı
                                Ben trabzonlu olmadığım be trabzon dışında yaşadığım için trabzonspor kulübü üyesi tanıdığım yok
                                Bu konuda yardımcı olacak var mı?
                                Pazartesi günü göndereceğim belgeleri inş.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X