Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kesinlikle bu düşünce ile imkanı olan herkes üye olmalı.Yoksa bu İho tehlikesi başımızdan gitmez.

Talepte bulunsakta olamıyoruz bu da ayrı bir konu işte

aynen bunu tüzüğe kim yerleştirmiş bilen de yok ücret ve üye kaydı konusunda çalışma yapılmalı kongrede sadece belirli bir kesimin yani paralı olanların kulübü gibi algı oluşuyor kamu oyunda kim gönül vermişse kim bu takım için düşünce ve projesi varsa konuşmalı anlatmalı yoksa ihoyu bile mumla arayacak duruma düşebiliriz en azami tutar belirlenmeli kimin ne kadar durumu varsa o kadar ücret ödeyip üye olmalı bu çağ dışı anti demokratik durumdan bir an önce kurtulmalıyız..
    At Avrat Silah

Trabzonspor Ulannn..!!!!!!!

Yorum

• BMN bu konuda bir adım atsa, üyelerden gelen şikayetleri yönetime ulaştırsa?

İnternette yeni üyelik formu yok, üyelik başvurusunu yapanlar neredeyse 1 senedir bekliyor.

Bu iş aydınlatılsa... Ben de üye olmak istiyorum yakın zamanda.
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        BMN bu konuda bir adım atsa, üyelerden gelen şikayetleri yönetime ulaştırsa?

İnternette yeni üyelik formu yok, üyelik başvurusunu yapanlar neredeyse 1 senedir bekliyor.

Bu iş aydınlatılsa... Ben de üye olmak istiyorum yakın zamanda.
        Farklı dönemlerde üyelik başvurusu yapmış birkaç arkadaş bize ulaşırsa, konuyu alakadarlara iletiriz...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Trabzonspor Yönetimi bu konuda bendeki heyecanın yarısına sahip olsa çoktan bu üyelik işini hallederdi.....

Defalarca mesaj attım , tweet attım..... Değişik platformlarda yöneticilere hatırlattım....

Ancak kusura bakmasınlar umurlarında değil bu konu..

Yüzlerce kişi üye olmak için aylardır bekliyor...... 8 aydır bekleyen arkadaşım bile var..... Bmnden özel mesajla , sanal ortamdan bir sürü insan bu konuda bilgi soruyor yardım istiyor benden....

Neden mi ? Yönetim bu konuda görevini yapmıyorda ondan....

Oysa 1000 yeni üye ;

-Marka değeri demek....

-560 bin tl sıcak para demek...

-İho gibilerin blok oylarına karşı sigorta demek...

Ancak ne desek boş dinlenmiyoruz kaale alınmıyoruz bu konuda....

Yönetim maddi konularda ne kadar başarılı ise bu konuda o kadar sınıfta kalmıştır....

Kusura bakmasınlar ya da isterlerse baksınlar....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İnternetten gerekli bilgileri doldurup üyelik kartının 1 hafta içerisinde geleceği bir sistem geliştirilmesi lazım.
            Özkan SÜMER

Yorum

• Arkadaşlar konu aslında biraz farklı.

Başlığı tesadüfen gördüm ve bildiklerimi paylaşmak istiyorum.

Yaklaşık 5-6 ay önce yönetim kurulu yeni üye yapmama kararı aldı. Bunun tek bir istisnası var, o da referans.

Yönetimden referansı olan varsa olabilir.

Şimdi bu konu eleştirilebilir, yanlış bulunabilir ama kendilerince de haklılık payları var.

Herkesin malumu iho üyeliklerine karşı alınmış bir savunma mekanizması olarak da algılanabilir.

Sonuçta iho veya Celil Hekimoğlu da şuan çaktırmadan yüzlerce kişiyi üye yapabilir değil mi ?

Buna karşı bir önlem gibi düşünün.

Üyelik sekreteryası, yönetici Ali Rıza EGEMEN beyde. Yönetim kuruluna o sunuyor.

Umarım en yakın zamanda üye olmak isteyenler, sonuca ulaşabilirler ama dediğim gibi arada Bi referans olursa daha kolay olur.

Yorum

• BMN üyesi olup da üyeliği bekleyenler varsa, ulaşabilirler. Bu konuda aracı olmak isteyenler olursa da sevinirim...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Gökhan BAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar konu aslında biraz farklı.

Başlığı tesadüfen gördüm ve bildiklerimi paylaşmak istiyorum.

Yaklaşık 5-6 ay önce yönetim kurulu yeni üye yapmama kararı aldı. Bunun tek bir istisnası var, o da referans.

Yönetimden referansı olan varsa olabilir.

Şimdi bu konu eleştirilebilir, yanlış bulunabilir ama kendilerince de haklılık payları var.

Herkesin malumu iho üyeliklerine karşı alınmış bir savunma mekanizması olarak da algılanabilir.

Sonuçta iho veya Celil Hekimoğlu da şuan çaktırmadan yüzlerce kişiyi üye yapabilir değil mi ?

Buna karşı bir önlem gibi düşünün.

Üyelik sekreteryası, yönetici Ali Rıza EGEMEN beyde. Yönetim kuruluna o sunuyor.

Umarım en yakın zamanda üye olmak isteyenler, sonuca ulaşabilirler ama dediğim gibi arada Bi referans olursa daha kolay olur.
                  Yahu giren girmiş zaten.....

İho'nun 7 ailesi üye yapılmış.....

giren girmiş çıkan çıkmış....

Şimdi yeni üye neden yapılmıyor.... ?

Referans zaten isteniyor ve veriliyor.....

8 ayda 9 ayda 1 kişinin üyeliği hala sonuçlanmamış ise bu tedbir filan değil ihmaldir......

1 kişi değil 2 kişi değil hiç kimsenin üyeliği sonuçlanmadı.....

not : Hastaneden arkadaşım başvurdu büyük istekle.... her sene kombine alan fanatik bir Trabzonsporludur.... ama hala bekliyor... Ben artık sormaya utanıyorum yönetim adına.....

Yani illa bir dahaki seçimde blok oyların korkusunu yaşatacaklar bize bu işbilmezlik yüzünden...

Birde 100 tane mesaj attık klübüe... Adam nezaketen der ki ilgileniyoruz filan..... O da yok maalesef....

Kusura bakmayın ama bu bu konu ile ilgilenilmediğini düşünüyorum.....

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu giren girmiş zaten.....

İho'nun 7 ailesi üye yapılmış.....

giren girmiş çıkan çıkmış....

Şimdi yeni üye neden yapılmıyor.... ?

Referans zaten isteniyor ve veriliyor.....

8 ayda 9 ayda 1 kişinin üyeliği hala sonuçlanmamış ise bu tedbir filan değil ihmaldir......

1 kişi değil 2 kişi değil hiç kimsenin üyeliği sonuçlanmadı.....

not : Hastaneden arkadaşım başvurdu büyük istekle.... her sene kombine alan fanatik bir Trabzonsporludur.... ama hala bekliyor... Ben artık sormaya utanıyorum yönetim adına.....

Yani illa bir dahaki seçimde blok oyların korkusunu yaşatacaklar bize bu işbilmezlik yüzünden...

Birde 100 tane mesaj attık klübüe... Adam nezaketen der ki ilgileniyoruz filan..... O da yok maalesef....

Kusura bakmayın ama bu bu konu ile ilgilenilmediğini düşünüyorum.....
                    Kastettiğim referans o değil Faik.

Yönetimden birisinin olumlu referansı olması gerekiyor anlamında söyledim.

Sen hiç kimse diyorsun ama yanlış biliyorsun. Ben o süreçte sonuçlanan 30 kişi biliyorum.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      BMN üyesi olup da üyeliği bekleyenler varsa, ulaşabilirler. Bu konuda aracı olmak isteyenler olursa da sevinirim...
                      Yiğit, yardımcı olabilirim.

Özelden konuşuruz.

Yorum

Özelden konuşuruz.
                        Tamamdır...

Ayrıca kombine başlığına da yönlendirelim aynı arkadaşları

http://forum.bordomavi.net/showthrea...-Kombine-Vakti!
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Ahmet Çubukçuya muayeneye gidip arada bi de imza mı sıkıştırsak D

Ben de Faik abiden bi imza aldım ama Mehdi abi foruma pek girmiyo , bi ara girip tabi kardeşim yardımcı olurum dedi ondan sonra daha girmedi

Yorum

Kastettiğim referans o değil Faik.

Yönetimden birisinin olumlu referansı olması gerekiyor anlamında söyledim.

Sen hiç kimse diyorsun ama yanlış biliyorsun. Ben o süreçte sonuçlanan 30 kişi biliyorum.
                            O zaman torpil yapıyorlar......

sadece kendi tanıdıklarını üye yapıyorlar....

başka mantıklı açıklaması yok....

Ben 9 yıllık üyeyim.... bir çok kişiye imza verdim referans oldum.... zahmet edip sorsunlar bu adam Trabzonsporlumu diye.....

Benim tanıdıklarımın hiçbiriside geçen sene ekimse sonra üye olamadı...... dosya veren çok üye olan yok.....

canımı sıkıyor bu durum....

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Farklı dönemlerde üyelik başvurusu yapmış birkaç arkadaş bize ulaşırsa, konuyu alakadarlara iletiriz...
                              Ben başvurdum. 20-25 Aralık arasında belgeler ulaştı. Farklı bir şey var. Ali Rıza Egemen Bey ile twitterdan bir şekilde yazışmıştık bir ay önce. Ramazan Bayramından hemen sonraki Cuma günü öğleden sonra kulübe gel demişti fakat ben Trabzondan dönmek zorunda olduğum için gidemedim. Ama belgeler vs. kulüpte.

Ahmet Faruk Aktaş.

Yorum

Özelden konuşuruz.
                                Gökhan Bey,

Benim de belgelerim Aralık sonundan beri kulüpte. Yukarda da biraz bahsettim Ali Rıza Bey kulübe gel dediğinde acil Istanbula dönmem gerektiği için gidememiştim.

Bir şekilde halledilebilirse çok sevinirim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim