Bize eliniz kanlı birer katilsiniz diyenleri bu başlıkta görmek isteriz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci
Daraltma
X
-
Kesinlikle katılıyorum...İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleparayla üye olmak bana hiç mantıklı gelmiyor futbol kulüplerinde.bu durum suistimale açık bir üye profili ortaya çıkarıyor.
benim önerim şu: 10 yıllık kombine sahiplerinin üyeliğe hak kazanması.bu şu demek.hem maddi hemde manevi destek olanların oy hakkına sahip olması.barcalona başkanını barcayı stadda destekleyenler seçiyor.
Başka sistemler de düşünülebilir ama 500'ü ver oy kullan mantığının yanlış olduğunu bir kabul etmek lazım önce. Daha sonra en sağlıklı sistem nasıl olur, tartışılır ve hayata geçirilir.En son f1bekir tarafından düzenlendi; 29.11.2015, 17:02.
Yorum
-
Çalışma hayatına bir süredir ara verdim, Allah kısmet eder de iş bulursam, ilk işlerimden biri kulübe üye olmak olacak. Bir şeyleri değiştiremesem de en azından su taşıyan karınca misali safımız belli olsun.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
İnşallah en kisa zamanda sıkıntılarını çözersin ...İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇalışma hayatına bir süredir ara verdim, Allah kısmet eder de iş bulursam, ilk işlerimden biri kulübe üye olmak olacak. Bir şeyleri değiştiremesem de en azından su taşıyan karınca misali safımız belli olsun.
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
İnşallah abi. Teşekkür ederimİlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah en kisa zamanda sıkıntılarını çözersin ...Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
Arka sayfalarda bunun benzeri sorular soran arkadaşlar vardı, sanki olabiliyordu okuyunuz.İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar, alman vatandasi olarak kulübe üye olma sansim var mi?Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

adam bütün ofu üye yapmış
Yorum