Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Eleştirileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TS Club kimi örnek alır bilmem ama, malesef çok ama çok yetersiz. Trabzon ve İstanbul'daki Victory çocuk formaları kara borsaya düşecek neredeyse. Ülkedeki son S formaları da ben toptan aldım. Meydan TS Club'ta bir tane numunelik kaldı. M forma az, L ve XL yok. Önümüz bayram, herkes memleketine Trabzon'a gelecek, V çocuk forması aramayın, yok. Depoda bile yok. Ne deposu, ülkede yok ülkede. Neredeyse organizasyonumuz sekteye uğruyordu, yardımların gelmesini beklemeden aldım formaları.

Daha almamız gereken çok yol var.
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Başlığın açılma niyetini anlıyorum fakat kulübümüz hiçbir takımı örnek almasına gerek yok!

Şöyle ki dünyayı iyi araştırıp, kendi gerçeklerine göre estetik ve kurumsal çözümler üretmeli.

Konuşulan sorunlar yıllardır yönetimlerin bu konuya yeterince eğilmemesinden ve kulüplerimizi olması gerektiği gibi kurumsal davranmamasından kaynaklanıyor.

Bu konuyu konuşalım ama bununla ilgili başlıklar var zaten olaya Westham diye girerseniz Trabzonspor'u çok sınırlandırmış olursunuz.

Bu konu önemli ama konuşulması gereken ve konuşulduğu başlık bu başlık değil.

Edit: Mesajı yazarken bu konunun başlığı Kulüp Westham'ı örnek almalı şeklindeydi, düzeltilmiş, şimdi daha anlamlı olmuş.
      En son a f s tarafından düzenlendi; 25.10.2011, 10:07.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
      Yükleniyor...
      X
      WhatsApp Resmi İletişim