Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Eleştirileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TS Club Eleştirileri

Ilk kez bir baslik acmis oluyorum bu sekilde
    Ts Club hic satisini arttirmak icin bir sey yapmaz mi?
    Tamam eski formalar 25 Ytl de kim alir bundan sonra.
    Puma ile anlasmamiz sadece Forma mi.? Neden bu anlasmada Tshirt sort Krampon hatta top yok.Hala Klasik ubuklu formalarimiz satista bile degil.
    Birde neden musterinin ilgisini cekecek vadeli yada kredi kartina taksitli satislar yok. vade farki alinip peki ala bu yapilabilir.Kampanyalar neden yok.
    Gelelim sitemize
    Bir site bu kadar mi bastan sagma yapilir.
    Puma formalari haric bir bakin formalarin izleme resmine.adam nerde ise kucuk resmi Photoshop ile orantisiz buyultup rasgele koymus. Yani ayip. Formalarin ayrica hem on hemde arka resmi olmali
    dahasida var.
    Su szymkowiak yazisina bir bakin. Turkce dersen turkce degil? Koskoca klubun sitesinde yapilacak hata mi. Tiklayin su resme bir

Kisaca site tasarim tam bir rezalet. Yani ne zamandir ilgimi cekiyor yazmadim. Ama bu sitede Ts Club un satis politikasida Trabzonspor a yakismiyor. Hemen Ts Club e yakisir yeni bir site yapilip musteriye hicte hitap etmeyen TsClub sorumlusu kim ise onun isine son verilmeli.
    Ha ben bir de Trabzonspor tarihi kitabi Efsane Hami sota golleri cd leri gibi yayinlarda beklerdim.Tabiki urunlerin sadece resmini degil kitapsa sayfa sayisi baski kalitesi gibi bilgiler ile Urunde ise daha aciklayici bilgiler beklerdim.
    13 Vitor Hugo

Ts cluplarda taksitli satış var, en azından cevahirde yaptırdım ama ötekileri bilmiyorum, tshirt vs.konularında katılıyorum puma yla yapılan anlaşmanın içeriğini bilmiyoruz ama eğerki bu konular varsa anlaşma dahilinde hala piyasaya çıkmaması düşündürücü.
    İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

szimkovyak ne yaa. yuuh artık. dikkat etmemiştim ama rezalet bi site oldugu için senede 1 giriyorum. ondan dikkat etmemişimdir.. yazık yaa. her yerde mağaza açılamayacagı için. sitenin o kadar güzel olması lazım ki internetten staış yapılabilsin. ama siteye bi kere giren mecbur kalmadıkça bi daha girmek istemiyor.
      Hadi eyvallah..

Yorum

İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        szimkovyak ne yaa. yuuh artık. dikkat etmemiştim ama rezalet bi site oldugu için senede 1 giriyorum. ondan dikkat etmemişimdir.. yazık yaa. her yerde mağaza açılamayacagı için. sitenin o kadar güzel olması lazım ki internetten staış yapılabilsin. ama siteye bi kere giren mecbur kalmadıkça bi daha girmek istemiyor.
        szymkowiak duzeltilmis) demekki birileri forumlari okuyor. Bunada sukur
        13 Vitor Hugo

Yorum

haladaha satılıyomu bilmiorum da 2 sene önce çıkarttıkları bi kazaklar vardı felaket ti yani o nasıl piyasaya sürülür anlamak mümkün deil

Yorum

şöle bi eleştri yapem bulamıom ts club fln bulamıooom yane bi büyük şehirlerde bşka bulamıooomm denzlide oturuyorum mesela bulabildiim bordo mavi herşeyi alıom ama forma fln hiçbiyerde yokkkkkkkkkk
            bz yakamıza tek bir yıldz taktık tüm emek alın teri ve şerefimizle o tek yıldızla hepsini dize getirdik şmdi efelenirler ama korkmasalar uuraşmazlar bzmle ;) o bol keseden dağıtılan yıldızları haklarıyla taksalardı nie korkarlardıki...

Yorum

hocaelide ts club açılıyormuş

Yorum

ts clubdaki en büyük eksiklik girişimcilik yok.Ve çeşit yok.olanlar da son derece kalitesiz ve basit.mesela gs maçından sonra üzerinde Trabzon imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım yazan t-shırtler yapılsaydı kapış kapış giderdi.üç kızkardeşler iyi para kazanıyo bu şekilde
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Açsalar ne olacak.Önce o mağazalara adam gibi birilerini koysunlsar.Çok yerde anlattım ama yine yazayım.

Bjk maçı öncesi Cevahir Ts Clup'ü aradığımda ellerinde her bedene göre mavi ve bordo Puma markalı forma olduğunu söylediler.Tuzla'dan kalktım gittim ellerinde olan forma sadece beyaz ve içine benim gibi üç kişi sığar.

Yorum

ben bu sezon antremanlarda kulllanılan puma t-shirtleden göremedim..acaba henüz satışamı sunulmadı merk ettim doğrusu..??
                    beşikdüzü_akkese

Yorum

TS club için en büyük eksiklik yaratıcı bir beyin yok...adamlar hala milletinkileri kopya yapıp çıkartıyorlar meydana...yazık valla.

Yorum

İlk olarak ersen_k9 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben bu sezon antremanlarda kulllanılan puma t-shirtleden göremedim..acaba henüz satışamı sunulmadı merk ettim doğrusu..??
                        Yok, ama cok uzun surdu.. Yeni formalarin kucuk bedenleri de yok mus.. Cok buyuk rezalet.. 2 aydir beri bekliyorum.
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

ts clupların kafadan çeşidi yok...orda çalışan pazarlama müdürü atlasında bir ispanyaya gitsin..ezilkleri takip etmeyi bıraksın işte barselona işte real madrit adamların belki 1000 çeşit ürünü var futbolcuların biblolarından hediye büyük kalemlerinden tut çoçuklar için kumbaralarına flamalarına kadar binbir çeşit ürünleri var biz bunların hepsini getirinde üretin demiyoruz... ama en azından bir gidinde sürüm yapanları takip edin vizyonunuzu geliştirin pazarlamayı taraftar ilişkilerini ögrenin!! adamlar forma satıyorlar arkasına yazı yazdırmak istiyorsunuz 3 dakikada orjinal şeklinde kaliteli baskı makinasında yazıp teslim ediyorlar...biz forma alıyoruz yazı yazdırmak istiyoruz formayı bırakıyoruz 1 gün sonra alıyoruz onunda yazısı bir hafta sonra düşüyor bırakın taraftar formalarındaki yazıyı futbolcuların giydigi formadaki yazılar düşüyor!!tam bir köy bakkalı zihniyeti...ts clublarının yeride önemli bizim istanbulda en çok anadolu yakasında üsküdar eksenli yerlerde taraftarımız var...fakat bir yöneticimi çıkıpta üsküdara bir ts clup bir cafeninde oldugu bir magaza açmak aklına gelmiyor...burdan iddaa ediyorum üsküdarda ana çaddede yani iskeleden ümraniyeye giden yol üstünde bir magaza açılsa cevahirin yaptıgı çironun en az 5 misli çiro yapar..ama bunlarda nerde bu kafa en sonunda kızdıracaklar para kazanmak için degil bunlara nazire olsun diye bir ts clup açaçagım!!saygılarımla...
                          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

Ankarada TsClub yokmuş duyduğuma göre...

enteresan geldi bana...
                            ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM...

Yorum

Şikayetlerimizi klübe mail yoluyla iletelim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim