bizimkiler korsan ürünlere haklı olarak karşı çıkıyorlar çıkmasına da tsclub' da satılan bilhassa tişört ve sweatler bildiğin merter bozması
maliyeti 3 lirayı geçmeyecek penyenin üzerine özensiz bir baskı yapıp kenarına da tsclub yazısını koyunca o fiyat 49 liraya fırlıyorsa kimse kusur bakmasın, ben ona para vermem.
ya malı kaliteli yap ve ona göre para iste, ya da herkesin kesesine göre biraz olsun ucuzlat ki millet korsana rağbet etmesin.
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
Gercekten kulüp olarak cok eksilerimiz var bu kadar büyük bu kadar cok taraftari olan bir kulübün niye bu kadar cpk kalitesiz ürünleri oluyor ben anlamaiyorum , hele su formalarimiz var ya 3 yika at cöpe !!
Gri forma getirdiler bana türkiyeden vallahi cuval gibi resmen utandim giymeme ust kisim dar boyu nerdeyse dizlerime geliyor !! utanc verici valahhi , yöneticiler takimiyor bizi o zaman tarftar olarak külübe baski yapmamaiz gerekiyor !!!
Bizim Formalri kim yapiyor direkt Nikde dami yapiliyor yoksa lisansi bize verilip bizde tanidik birisine yaptiriyorúz bilen varsa bana özelden mesaj yollarsa sevinirim !!
bizimkiler korsan ürünlere haklı olarak karşı çıkıyorlar çıkmasına da tsclub' da satılan bilhassa tişört ve sweatler bildiğin merter bozması
maliyeti 3 lirayı geçmeyecek penyenin üzerine özensiz bir baskı yapıp kenarına da tsclub yazısını koyunca o fiyat 49 liraya fırlıyorsa kimse kusur bakmasın, ben ona para vermem.
ya malı kaliteli yap ve ona göre para iste, ya da herkesin kesesine göre biraz olsun ucuzlat ki millet korsana rağbet etmesin.
durumun özeti budur.
ucuz pahalı geçtim bunu. malzeme üzerine giyilecek kalitede olmalı.
Mesela bazı spor mağazalarında Celtic ürünlerini görünce imrenerek bakıyorum. Hatta almayı düşünüyorum ama sırf yeşil beyaz bursasporu anımsatıyo diye vazgeçtim kaç defa.
Ama Ürünleri mükemmel.
Kalite fışkırıyor her üründe. Pazar malı gibi değil.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Gerçekten güzel şeyler var.Sadece West Ham'a özgü birşey değil.fenerin,gs'nin mağazalarına baktığımda Ts Club'ın çok geride olduğunu gördüm.Özen gösterilmeli
ya arkadaşlar, beşikdüzü perşembe pazarında bile çok daha fazla yaratıcı TS ürünü var, 2 sene önce kemençe aldım bordo mavi, geçen sene ts amblemli cep radyosu aldım adam birde Ts maçlarını TS radyosundan dinleyin diye satıyordu,
Yorum