Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Eleştirileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

harika

vay bu çok süpermiş bea
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• bizimkiler korsan ürünlere haklı olarak karşı çıkıyorlar çıkmasına da tsclub' da satılan bilhassa tişört ve sweatler bildiğin merter bozması

maliyeti 3 lirayı geçmeyecek penyenin üzerine özensiz bir baskı yapıp kenarına da tsclub yazısını koyunca o fiyat 49 liraya fırlıyorsa kimse kusur bakmasın, ben ona para vermem.

ya malı kaliteli yap ve ona göre para iste, ya da herkesin kesesine göre biraz olsun ucuzlat ki millet korsana rağbet etmesin.
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• bunlar hep hayal... ts clubdaki saatleri görünce utaniyorum...marketing managerler tutmak cok zor galiba..
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• mükemmel yaa

Yorum

• Gercekten kulüp olarak cok eksilerimiz var bu kadar büyük bu kadar cok taraftari olan bir kulübün niye bu kadar cpk kalitesiz ürünleri oluyor ben anlamaiyorum , hele su formalarimiz var ya 3 yika at cöpe !!
            Gri forma getirdiler bana türkiyeden vallahi cuval gibi resmen utandim giymeme ust kisim dar boyu nerdeyse dizlerime geliyor !! utanc verici valahhi , yöneticiler takimiyor bizi o zaman tarftar olarak külübe baski yapmamaiz gerekiyor !!!

Bizim Formalri kim yapiyor direkt Nikde dami yapiliyor yoksa lisansi bize verilip bizde tanidik birisine yaptiriyorúz bilen varsa bana özelden mesaj yollarsa sevinirim !!

Yorum

• ..................................................

Yorum

• ilerigörüşlü,vizyon sahibi,uyanık başkan ve yöneticilerimiz olmadığı için Tsclub'un yerlerde sürünmesini doğal karşılamak gerek

Yorum

• Ts Club bi'tane canııım..
                  Lütfen,nazar falan değer sonra..
                  Çok memnunuz ve kimseyi örnek almaya gerek de yok..
                  Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                  Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                  Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bizimkiler korsan ürünlere haklı olarak karşı çıkıyorlar çıkmasına da tsclub' da satılan bilhassa tişört ve sweatler bildiğin merter bozması

maliyeti 3 lirayı geçmeyecek penyenin üzerine özensiz bir baskı yapıp kenarına da tsclub yazısını koyunca o fiyat 49 liraya fırlıyorsa kimse kusur bakmasın, ben ona para vermem.

ya malı kaliteli yap ve ona göre para iste, ya da herkesin kesesine göre biraz olsun ucuzlat ki millet korsana rağbet etmesin.
                    durumun özeti budur.
                    ucuz pahalı geçtim bunu. malzeme üzerine giyilecek kalitede olmalı.
                    Mesela bazı spor mağazalarında Celtic ürünlerini görünce imrenerek bakıyorum. Hatta almayı düşünüyorum ama sırf yeşil beyaz bursasporu anımsatıyo diye vazgeçtim kaç defa.
                    Ama Ürünleri mükemmel.
                    Kalite fışkırıyor her üründe. Pazar malı gibi değil.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Gerçekten güzel şeyler var.Sadece West Ham'a özgü birşey değil.fenerin,gs'nin mağazalarına baktığımda Ts Club'ın çok geride olduğunu gördüm.Özen gösterilmeli

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• bu resimleri külübe mail lemek lazım....
                        Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• ilki gerçekten süpermiş ya.
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• ilkini alip logosunu sokmeyi dusunuyorum
                            "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• ya arkadaşlar, beşikdüzü perşembe pazarında bile çok daha fazla yaratıcı TS ürünü var, 2 sene önce kemençe aldım bordo mavi, geçen sene ts amblemli cep radyosu aldım adam birde Ts maçlarını TS radyosundan dinleyin diye satıyordu,

TS amblemli ipod kılıfı bile gördüm pazarda

Yorum

• Club kelimesi ile örnek almışız ya gerisi de zamanla gelir zaten.
                                Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim