Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sosyal Medyada Trabzonspor
Daraltma
X
-
Facebook' ta 1 milyon takipçi sayısını bir an önce geçmemiz lazım.....
Hali hazırda bu rakam 939.287 kişi....
Benim yaklaşık 1000 kişi var.....
% 90 ı Trabzonsporlu....
Ve bunların sadece 450 kişisi Trabzonspor'u beğenmiş...
Yani % 50 oran yapıyor bu...
Adam Trabzonsporlu , Facebooka üye ama takımının sayfasını beğenmemiş....
Eminim sizinde aynıdır bu oran ya da çok yakındır.....
Hepsine istek attım beğensinler diye....
Çoğu belkide hiç okumadan yoksaydılar bu isteği...
Oysa sosyal medyadaki gücümüz marka değerimiz için çok ama çok önemli...
ihmal etmeyelim...En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 25.08.2016, 11:16.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Facedeki rakamlar 3 aydır aynı ama .önemli olan facebookİlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlas abi geldikten sonra ciddi bir ilerleme var.
Tebrikler.
Yorum
-
sosyal medya konusu sürekli gündemde olması lazım ,yeni bir stada yeni bir heyecana merhaba diyoruz, bunun için sosyal medya etkin kullanılmalı ,her ne olursa olsun admin kardeşlerimizin görüşü ne olursa olsun küfür etmemeli ,
Sosyal medya için yapılacaklar hakkında biraz kafa yormaya ne dersiniz,@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
geçen gittiğim teknik bir eğitimde ilgili firma çekiliş ile hedye dağıtıyordu tek şart sosyal medyadan ilgili firmayı beğenme ve paylaşım idi
yeni stad için giriş te verilen bayrak ve hediyeler içinde aynısı yapılabilir görevliye cep telden beğeni ve paylaşım gösterilmesi istenebilirBMN KOCAELİ
Yorum
-
Sevgili Dostlar bu konuyu es geçmeyelim lütfen.....İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFacebook' ta 1 milyon takipçi sayısını bir an önce geçmemiz lazım.....
Hali hazırda bu rakam 939.287 kişi....
Benim yaklaşık 1000 kişi var.....
% 90 ı Trabzonsporlu....
Ve bunların sadece 450 kişisi Trabzonspor'u beğenmiş...
Yani % 50 oran yapıyor bu...
Adam Trabzonsporlu , Facebooka üye ama takımının sayfasını beğenmemiş....
Eminim sizinde aynıdır bu oran ya da çok yakındır.....
Hepsine istek attım beğensinler diye....
Çoğu belkide hiç okumadan yoksaydılar bu isteği...
Oysa sosyal medyadaki gücümüz marka değerimiz için çok ama çok önemli...
ihmal etmeyelim...
1 milyon takipçimiz olması marka değerimiz açısından çok önemli.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Benim arkadaş listemin %70 i Trabzonsporlu. Resmi sayfayı beğenmeyen baya arkadaşım varmış hepsini davet ettim sadece 5 tanesi beğenmemiş onlarada mesaj attım online olun sayfayı beğenin diye. Hatta fenerli, galatasaraylı,beşiktaşlı arkadaşlarıma bile yolladım sağolsunlar onlar bile beğendi.Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!
Yorum
-
aynen facebook,twitter,ve instagram cok önemli iletişim araçları sürekli olarak kendi markamızın reklamını yapmalıyız,İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim arkadaş listemin %70 i Trabzonsporlu. Resmi sayfayı beğenmeyen baya arkadaşım varmış hepsini davet ettim sadece 5 tanesi beğenmemiş onlarada mesaj attım online olun sayfayı beğenin diye. Hatta fenerli, galatasaraylı,beşiktaşlı arkadaşlarıma bile yolladım sağolsunlar onlar bile beğendi.@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
Aynenİlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen facebook,twitter,ve instagram cok önemli iletişim araçları sürekli olarak kendi markamızın reklamını yapmalıyız,Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!
Yorum
-
malesef forum üyeleride sosyal medya konusunda buraya fazla yazmadıklarına göre ,taraftar olarak çok gerideyiz veya herşeyi hazır bekliyoruz,İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşlıkta yazılanlar benim de dikkatimi çekti ve facebooktaki arkadaşlarımı davet ettim. şu an beğenen sayısı 942.193 inşallah en kısa zamanda 1milyon'a ulaşırız@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum