Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sosyal Medyada Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=10226]uSta[/MENTION]Muharrem 78.361 [MENTION=6309]trabzonspor[/MENTION] 496.770

fenerbahce 5.008.322
    beşiktaş 1.553.465
    galatasaray 6.332.970
    bursa spor 200.398

Neden bizim taraftarımız kulubünü ve başkanını takip etmezki, bu arada başkan yüzbinlere doğru yelken açtı
    @zafercalikoglu
    @trabzonspor

Yorum

• bu başlılığa ara sıra birşeyler yazıp tüm taraftarımızı bu yöne sevketmemiz gerekli,artık herkeste akıllı telefon var,
      @zafercalikoglu
      @trabzonspor

Yorum

• Twitterdaki videoları kim yapıyor acaba? Son zamanlarda daha aktif ve kaliteli kullanılmaya başlandı.

Yorum

• Şu videoya sevinmeyi beceremeyen o bayan taraftarı koymak yerine Celutska nin intere attığı golü niye koymazlar anlamıyorum.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu videoya sevinmeyi beceremeyen o bayan taraftarı koymak yerine Celutska nin intere attığı golü niye koymazlar anlamıyorum.
            Nedense ben çok seviyorum. Bilinç altımda kocaman bi yer kaplıyor ne zaman görsem bu sevinç bana gergin geçen dakikalar ve golle gelen rahatlamayı hatırlatıyor.
            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nedense ben çok seviyorum. Bilinç altımda kocaman bi yer kaplıyor ne zaman görsem bu sevinç bana gergin geçen dakikalar ve golle gelen rahatlamayı hatırlatıyor.
              Bana antipatik geliyor." Gool "diyor desen değil "yeah" desen değil "düüt "diye seviniyor videoyu yapanın tanıdığı bence. Bir de ganzilis olabilir belki. Çünkü hep aynı görüntüler nerdeyse. Her video birbirine benziyor.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Kulubün youtube kanalına da abone olalım renktaşlar,bu ara oldukça aktif..Tam destek
                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• twitter dışında diğerlerini takip ediyorum son zamanlarde youtube kanalımız iyi çalışıyor

Yorum

• Sponsor olacak firmalar sosyal medya takip sayısına bakıyolar diyoruz ama gıdım gıdım ilerliyor hala fenerin gsnin bakıyorum müthiş takipçi sayısı var. Adamlar bu işi iyi yapıyor bizde o bile bölünmüş..ts li olup hala beğenmeyen arkadaşlarım var resmi sayfayı istek gönderiyorum hala beğenmiyolar. Bu işe atılım yapılmalı biraz.

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kulubün youtube kanalına da abone olalım renktaşlar,bu ara oldukça aktif..Tam destek
                      açık adresi varmı ,ayrıca başkanımız sosyal medyada çok etkin bu konuya da elk atacağına şüphem yok
                      @zafercalikoglu
                      @trabzonspor

Yorum

• yapar bu karaktersizden beklenir.

Yorum

• baskana çağrı yap beni sosyal medya yoneticisi uçurayım kulubü
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• Sportif başarının etkisi sosyal medyada çok etkili son yıllardaki takım performansıda sosyal medyadaki takipçi sayısından haber yazımlarına kadar herşeyi anlatmaktadır.
                            ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Facebookda bir vido paylaşıldı altındaki yorumları okuduktan sonra şok oldum bizim insanımız ne kadar cahil yahu. Bu takımın bu taraftarlar varken bu kadar ilerlemesi bile mucizeymiş.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Demin facebook'ta arkadaş listemde en az 20 tane Trabzonsporlu olup da resmi sitemizi beğenmeyen kişi gördüm.

Onların hepsine davet gönderdim ve şu ana kadar 13 tanesi sayfayı beğendi onun haricinde arkadaşlarımdan diğer takımları destekleyenlere de gönderdim belki beğenirler diye.

Düşünsenize bu yaptığımı bu forumumuzdaki herkes yapsa - belki de yapılmıştır - 1 milyonu rahat yakalar ve hatta geçeriz.
                                2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X