Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sosyal Medyada Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bizim takipçi sayımız helalinden ve sahte değil gerçek, sahte hesaplarla şike yaparak olmaz.İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakipçi satın alınarak yapılıyor bu.En son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 07.01.2016, 20:23.
Yorum
-
Sosyal Medya başkanın dediği gibi sponsorlar açısından da çok önemli. 5 milyon taraftarımız var diyoruz bunlardan twitter kullanan 1 milyon kişi yok muudr ?Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
Daha face de 1 milyon rakamina ulaşılamadı ki Türkiye de face si olmayan yok gibi bir şey. Önce orada 1 milyonu aşmak için bir çalışma yapılmalı. Twitter da da 500 bin rakamı aşılması öncelikli hedef.İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSosyal Medya başkanın dediği gibi sponsorlar açısından da çok önemli. 5 milyon taraftarımız var diyoruz bunlardan twitter kullanan 1 milyon kişi yok muudr ?Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Tabi ki ama ben twitter daki Trabzonsporlu poteansiyelinin çok daha fazla olduğuna inanıyorum. Ondan dolayı dedim. 1 milyon başkanın belirttiği sayıydı.İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha face de 1 milyon rakamina ulaşılamadı ki Türkiye de face si olmayan yok gibi bir şey. Önce orada 1 milyonu aşmak için bir çalışma yapılmalı. Twitter da da 500 bin rakamı aşılması öncelikli hedef.
Facebook artık ölmeye yüz tutmuş bir oluşum bence. Yani ben 6 7 senedir kullanmıyorum. Onun yerine daha güncel çalışmalara yönelebilir kulüp. Ama insanları facebooktan twitter'a aktarmak da bir opsiyon tabi.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
Kesinlikle Tavsiye ederim..
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turkcell.gollercepte1967&hl=tr
Trabzonspor’un maç anında golleri, hiçbir yerde olmayan haberleri, özel videoları ve taraftarları bu uygulamada bir araya geliyor: GollerCepte 1967 yayında!GollerCepte 1967 ile taraftarın ihtiyacı olan her şey tek bir uygulamada bir araya geldi!
• Trabzonspor’un Süper Lig maçlarında anında gol videoları!
• Bordo Mavi’ye özel editörler ile 24 saat flaş haberler!
• Trabzonspor’un yaklaşan maçları ve sezon fikstürü!
• Trabzonspor ile ilgili sosyal medyada olan bitenler! (futbolcuların resmi hesapların paylaşımlarını tek yerde görebiliyoruz)
• Trabzonspor’un en güncel kadro ve istatistiksel bilgileri!
• Voleybol ve basketbol takımlarından son dakika haberler!
• Trabzonspor’a özel tribün!
• Trabzonspor’a özel anket ve yarışmalarla, sürpriz ödüller, indirimler ve hediyeler!
Ayrıca;
• Tüm dünyadan canlı skorlar,
• Yurt içi ve dünya’dan futbolla ilgili genel haberler,
Ve daha fazlası tek bir uygulama ile elinizin altında.
GollerCepte 1967 uygulaması ile, puan durumu, fikstür, maçların canlı anlatımları, maç anında istatistikler, hakem ve kadro bilgisi gibi detaylara da kolayca ulaşabilirsiniz.
Tribün alanında diğer Trabzonsporlularla sohbet edip gündemi tartışabilir sesinizi diğer taraftarlara duyurabilirsiniz.
Birde tüm bunların yanında Trabzonsporun ligde attığı her gol sayısı kadar Gol x 100Mb ücretsiz
Birbirine benzer çok uygulama var. Ama bu uygulama gerçekten çok güzel. Tavsiye ederim. Yükleyenlerin yorumlarını da bekliyorum.
Birde şimdi farkettim ki birini uygulama üzerinden davet eder o kişi de üye olursa 500 mb yükleniyormuş.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
BMN hesaplarından dönem dönem resmi sayfaları öneriyoruz ama genel olarak BMN'yi takip edenler zaten resmi hesapları da takip ediyor.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Bmn sosyal hesaplarından, Trabzonsporun yararına olan #hastag organizasyonlarına katılım neden yapılmıyor? Özellikle twitterda bu #taglerin yer aldığı twitler atılırsa türkiye ve dünya gündemine girmemiz kolaylaşır ve lehimize komuoyu oluşturabiliriz.
(tavsiye)Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Genelde katılım sağlanıyor. Katılım olmadığında mention ile yazmanız dikkat çekip katılımı kolaylaştıracaktır.İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBmn sosyal hesaplarından, Trabzonsporun yararına olan #hastag organizasyonlarına katılım neden yapılmıyor? Özellikle twitterda bu #taglerin yer aldığı twitler atılırsa türkiye ve dünya gündemine girmemiz kolaylaşır ve lehimize komuoyu oluşturabiliriz.
(tavsiye)BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum