Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sosyal Medyada Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkan'a destek an itibari ile 43013

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Şu anda 50700.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• valla başkana helal olsun. asıl yapılması gereken tüm taraftar sayfalarına bunun paylasımı olacak yoksa yıne aytnı yerınde sayarız
      ....

Yorum

• facebook 869.059 kişi var mısınız yılbaşı akşamına 1 milyon olalım?

Yorum

• Valla bizim Twitter adresini çok uzun bir süre önce bırakmıştım. Gün içinde vefat haberinden, eski başkanın sağa sola ziyaretlerinden başka bir şey paylaşıldığı yoktu. Yeni yönetimle beraber paylaşımlar da görseller de bir elden geçirilir diye umuyorum. Gerekirse şikecilerden, gs veya bjk'den, Manchester City, Utd, Real Madrid gibi takımların paylaşımlarından esinlensinler. Sıkıntı olmaz.

Yorum

• herkes en az 1 sahte hesap açıp takip etsin çok mu zor
            bordomavi.net
            https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• https://twitter.com/Trabzonspor

Trabzonspor. 1.042.634 beğenme · 22.989 kişi bunun hakkında konuşuyor. Trabzonspor Kulübü Resmi Facebook Sayfası (Official Facebook Page of Trabzonspor)

Az çok demeden boş geçmeyelim ey cemaat
              .

Yorum

• Takipçi basmaları lazım, çok zor birşey değil. Bu iş için çok ciddi havuzlar var, bir kaç bin tl ile 500 bin takipçi bulunur.

Tamam bizden taraftar potansiyeli olarak öndeler ama şikeciler ve diğer bizans takımları hep takipçi bastılar yoksa o rakamlara gelebilmeleri pek mümkün değil.

for example:

Yorum

• takipçi kasmanın ne gibi yararı var ki? böyle yalan dolan işlerden, şişirme rakamlardan hazetmiyorum. önce trabzonspor taraftarının gerçek rakamını öğrenelim.sportif başarı geldikçe takip edilme sayımız artar. bu romantiklik değil şeffaflıktır.diğerinin bir faydası yok.

Yorum

• arkadaşlar twiter ve facebook ta resmi sitelerimizi paylaşalım beğenmeyenler görsün beğensin. beğenelim diye de not düşelim. 10-15 gün içinde rahat 1 milyon yaparız ha gayret..
                    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Kullansam beğenirim de kullanmıyorum bahsedilen platformları
                      En son UNiVeRSeLoRD tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 15:53.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        takipçi kasmanın ne gibi yararı var ki? böyle yalan dolan işlerden, şişirme rakamlardan hazetmiyorum. önce trabzonspor taraftarının gerçek rakamını öğrenelim.sportif başarı geldikçe takip edilme sayımız artar. bu romantiklik değil şeffaflıktır.diğerinin bir faydası yok.
                        Öf öf!

Sen beğenme birader!
                        Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Öf öf!

Sen beğenme birader!
                          bu ne şimdi?

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla bizim Twitter adresini çok uzun bir süre önce bırakmıştım. Gün içinde vefat haberinden, eski başkanın sağa sola ziyaretlerinden başka bir şey paylaşıldığı yoktu. Yeni yönetimle beraber paylaşımlar da görseller de bir elden geçirilir diye umuyorum. Gerekirse şikecilerden, gs veya bjk'den, Manchester City, Utd, Real Madrid gibi takımların paylaşımlarından esinlensinler. Sıkıntı olmaz.
                            Bende bundan bahsediyorum , çok gereksiz bağlantılar paylaşılıp duruyor Twitter hesabı. RSS link dışında bilgi ve paylaşım yok.
                            Başkanın 2 Ağustos hesabını yönetenleri getirmesi lazım sosyal medya ekibine. Nuri Bekar hala görev başındamı bilmiyorum ama yol verilse iyi olur.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• twitter dan pek anlamıyorum nasıl takip edebiliyoruz hesap açarak yardımcı olabilecek var mı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X