2 sene öncesine kadar çok daha organizeyiz 40 bin kişilik bir çok trabzonspor sayfası var twitterda tt çalışmalarındada gayet başarılı ve güçlüler. Dahada iyi olacağız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sosyal Medyada Trabzonspor
Daraltma
X
-
TT'lerin adil bir şekilde yapıldığını mı düşünüyorsunuz ? Gündeme giren taraftar taglarının büyük çoğunluğu program kullanılarak bot hesaplar sayesinde twit attırılıyor. Özellikle fenerbahçe bunu çok kullanıyor. Bir olay olduğunda dakikasında TT ile cevap veriyorlar. Bakıyorsun biz 2 saat uğraşıyoruz gündem olmak için ama yapamıyoruz. Tek çare onların oyununu oynamak.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Galatasaray : 10 milyon
Malum takım :7 milyon
Beşiktaş :4 milyon
TRABZONSPOR: 574 bin
3 takımın taraftar sayfaları bile milyonlarda önemsiz konu demeyin organize olmak sosyal medyadan geçiyor..En son mustafa0661 tarafından düzenlendi; 17.02.2014, 20:05.
Yorum
-
Ynt: Sosyal Medya ve Trabzonspor
Twitter'da aynı..İlk olarak bilgehan97 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece resmi sitede çıkan haberlerin linklerini paylaşıyorlar facebook sayfasında. Gördüğüm en sıkıcı sayfa sanırım.
Yorum
-
Katılıyorum kendi yapmıyorsa yapacak gönüllüler vardır bmn ye devretsin yada ayıptır koskaca takıma yakışmıyorİlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitterdan sayfayi yoneten nuri bekara baskı yapalım bu ne biçim bi sorumsuzluktur
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Ynt: Sosyal Medya ve Trabzonspor
Rss yi herkes yapar her şeyi geçtim insan en azından maç kadrosunu paylaşır o bile yokİlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum kendi yapmıyorsa yapacak gönüllüler vardır bmn ye devretsin yada ayıptır koskaca takıma yakışmıyorTRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
AW: Sosyal Medya ve Trabzonspor
Mesela maç öncesi resimler gibiİlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRss yi herkes yapar her şeyi geçtim insan en azından maç kadrosunu paylaşır o bile yok
Antarktika McMurdo Araştırma İstasyonu'ndan gönderildiBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum