Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sosyal Medyada Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak aksamvakti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Twitterda neredeyse aylar oldu trend topic olmayali bmn 25000 takipcisi var. Besiktas bile hergun gundemde biz birseyler yapamazmiyiz.. guc gosterisidir neticede ulke gundeminde olmak..
    Anlamlı bir ifade bulamadıktan sonra bana salakça geliyor açıkçası...
    BJK, GS, FB taraftarları o kadar çocukla ifadeler ile giriyorlar ki o listeye gülmekten kendimi alamıyorum.
    Elbette trend topic olmak önemli ama olacaksa anlamlı bir cümle ile girelim o listeye.
    Çocukça ifadeler ile değil...
    Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anlamlı bir ifade bulamadıktan sonra bana salakça geliyor açıkçası...
      BJK, GS, FB taraftarları o kadar çocukla ifadeler ile giriyorlar ki o listeye gülmekten kendimi alamıyorum.
      Elbette trend topic olmak önemli ama olacaksa anlamlı bir cümle ile girelim o listeye.
      Çocukça ifadeler ile değil...
      Ornegin federasyona basvurduk adamlar red etti. Twitterda hicbir etkimiz olmadi.. Goruyorsunuz cemaat hukumeti skistiriyor 1 aydir twitterdan dogru bence inanilmaz etkisi var. her aksam Sike olayi icin, ornegin tribunlerin sahaya daha yakin olmasi icin , hakkimizda verilen hakem hatalari icin organizsyonlar yapilabilir bunada oncunun 25000 takipcisiyle BMN YONETİMİ olmalidir..
      Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• Mümkünse herkes ekşi gibi yerlere üye olsun şikecilere karsı sayımız az
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bugun tff kararlarından sonra twitterda tt olacak bir organızasyon yapamıyormuyuz..

Cemaat iktidarı sallıyor 1 aydır.. biz haklı davamızı kımseye anlatamıyoruz..

Kendim yazıp kendım okuyorum ..

Yorum

• AW: Sosyal Medya ve Trabzonspor

İlk olarak aksamvakti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugun tff kararlarından sonra twitterda tt olacak bir organızasyon yapamıyormuyuz..

Cemaat iktidarı sallıyor 1 aydır.. biz haklı davamızı kımseye anlatamıyoruz..

Kendim yazıp kendım okuyorum ..
            Abi ben anliyorum cemaat kim?

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi ben anliyorum cemaat kim?
              gülen cemaati.. Teşkilatlanma sorunumuz çok açık ..

Yorum

• AW: Sosyal Medya ve Trabzonspor

İlk olarak aksamvakti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gülen cemaati.. Teşkilatlanma sorunumuz çok açık ..
                Anlamadigim konu şu.akp ve cemaat cok yakin degil mi?

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Anlamadigim konu şu.akp ve cemaat cok yakin degil mi?
                  Hayda kardeşim günaydın 1 aydır haber izlemiyormusun.. Yakınlık kalmadı aralarında.. Daha da duzelmez araları.. Kanımca testi kırıldı..

Her aksam twitterda cemaatciler bir konuyu TT yapıyor.. Bizde teşkilatlanma sorunu var hoş sen ne yaptın diye sorsan benimde birşey yapabildiğim yok ama bu forumda birşeyler yapabilecek etkili lider kişilerin olduguna inanıyorum..

Yorum

• Resmi Facebook hesabımızı beğenmeyen kalmasın

Trabzonspor
                    .

Yorum

• Arkadaşlar nereye yazacağımı bilmediğimden en alakalı yer olarak burayı uygun gördüm. Google da bordomavi.net i arattırdığımızda arama sonuçlarında çıkmıyor. Belki paylaşan olmuştur ama bilginiz olsun istedim.
                      Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• sosyal medya olarak malesef zayıfız

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Sosyal medyayı bizden daha kötü kullanan bir takım var mıdır acaba ? Sadece otomatik olarak resmi sitedeki haberler yayınlanıyor. Onun dışında hiç bir şey yok. 2. 3. ligdeki takımların hesapları bile daha verimli kullanılıyor..
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• Trabzonspor Kulübü tarafından kötü yönetildiği yıllardır söylenen bir şeydir.

Ancak taraftar olarak sosyal medyayı gayet iyi kullandığımızı söyleyebilirim. Sosyal medyayı kullanmak demek her gün Twitter'da birkaç tag'ı TT'ye sokmak değil tabii ki.

Mesela, Divane diye bir sayfa var. Trabzonspor adına inanılmaz işler yapıyorlar. Maç özetleri, maç öncesi-sonrası futbolcu ve teknik direktör yorumları, 1461'in maç özetleri, maçların golleri, geniş özetleri...

Gerçekten Divane sayfasının yükünü çekenleri yürekten kutluyorum.

Sonrasında Ganzilis'den bahsetmemek değil. Öyle videolar hazırlıyor ki oturt futbolcuları, maçtan önce izlet. Ve Ganzilis bu videoları hazırlarken gerçekten en özensiz videosuna bile 2-3 ay harcıyor diye biliyorum.

Öte yandan BordoMavi.Net, Facebook ve Twitter'da aktif ve etkili olarak kullanılıyor. BMN'nin sosyal medyada Trabzonspor'un gücüne kattığı değer aşikâr.

Kulübü yönetenlerden dolayı sosyal medyanın da yakın bir zamana kadar, Trabzonspor Kulübü tarafıdan düzenli ve tertipli olarak kullanılacağına inanmıyorum.

Fenerbahçe, Beşiktaş veya Galatasaray gibi takımlarla sosyal medyada yarışmamız zaten biraz güç bir konu. Ancak taraftarlarımız bireysel olarak da ellerinden gelenin en iyisini sergiliyor diyebiliriz.

Aslında kökten çözüm, yönetim değişikliği olabilir.
                            En son B61 tarafından düzenlendi; 17.02.2014, 02:39.
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Divane sayfası gerçekten çok önemli işler yapıyor. Şu an resmen Trabzonspor TV'nin yerini tutuyorlar diyebilirim..
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Şu Facebook sayfasının admini kim? Okuyorsa şu yazıyı utansın kendisinden. İnsan maç kadrosu paylaşır en azından.

Küçümsemek için demiyorum ama Ofspor'un sayfası bile çok daha iyi yönetiliyor.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X