Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sosyal Medyada Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hey gidi bmn twitter da bize edilen küfürler TT olmuş,burda çıt yok
    .....

Yorum

Bu Salih uçan geri zekalısı ne zırvalıyor twitter da .
      .

Yorum

İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu Salih uçan geri zekalısı ne zırvalıyor twitter da .
        Avni Aker'de bizim taraftarlar küfretmiş, bi sebep yokken sanırım.
        Çok yanlış bir hareket, sırf fenerbahçede oynuyor diye genç bir oyuncuya küfretmek.

Salih Uçan'da tweet atmış,
        "Cok mutluyum bir ust tura ciktik ama bir yanim mutsuz soylenenler hos olmadi.."

Yorum

#ŞikeciŞerefsizFenerbahçeTaraftarı Etiketiyle bizum uşaklar fenerlilerin etiketlerine cevap verdiler Şu an TT de 4. yüz. Ve güzel gidiyor...

Yorum

maluda nın bizden çok takipçisi var
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

malesef sosyal medya digital dunya konucisunda çok geride kaldık,fener ve cimbomun çalıştığı bir cok ajans var,bizimde 10 seneden beri aynı web sayfamız,arkadaşlar daha yakın zamanda gezi olaylarının nasıl sosyal medyada yonetildiğine tanık olmadıkmı?

boş işler diyen arkadaşların sanırım akıllı telefonu yok
              @zafercalikoglu
              @trabzonspor

Yorum

kulube bu konularda danışman olarak destek vermek istiyorum,yokmudur,sesimi duyan..
                @zafercalikoglu
                @trabzonspor

Yorum

Site editörü nuri bekar twitter da bulabilirsiniz ben yazdım sikayetimi bakalım cevap verecek mi
                  TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

Facebook ve twitter da saçma sapan insanların 500 bin takipçisi var, biz çok gerideyiz ayip cidden ama.

Yorum

• bu konuya duyarlı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum,bu forumda sosyal medya ,digital dünyaya meraklı olan renkdaşlarımız bi şekilde oturup ne eler yapılabilceğini konuşmak gerekir....çıkacak fikirlerin de önemli oldugunı düşünerek,bunu güvenli bir şekilde yapmamızda fayda var,en iyisi birbirimizi takip etmekle başlayabiliriz...benim twitter adresim :zafercalikoglu,
                      Artık bir şeyler yapıp kulube o şekilde gitmek lazım....
                      @zafercalikoglu
                      @trabzonspor

Yorum

• sosyal dunyada da küme düşeceğiz,herhalde en kötü en kullanışsız site bizimki,mlattan kalma masallah,ilk önce siteyi yenilemekle işe başlamamız gerekir...
                        @zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

• Kadıköy Belediyesi Twitter hesabına baksanıza bi çokmu zor sosyal medya uzmanı çalıştırmak. Hakkıyla tabi, uzman dedim hacı demedim

Yorum

• amatör amatör amatör

Yorum

• fenerbahce Appstore ve andorid ,dergi uygulamalarını piyasaya sürdü bile,biz doğru dürüst face,iel twitter hesaplarını yönetemiyoruz,Adamlar bu alanda kaynak bulmak için ,bir sürü ekip oluşturdular,bizimkiler ancak kupayı bile doğru dürüst istemeyi bilmiyor malesef,
                              @zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

• Twitterda neredeyse aylar oldu trend topic olmayali bmn 25000 takipcisi var. Besiktas bile hergun gundemde biz birseyler yapamazmiyiz.. guc gosterisidir neticede ulke gundeminde olmak..
                                Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X