Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonda bir TS Club a girdim. Sordum abicim bu çubuklu formaların logoları neden hepsi farklı yerlerde dedim. Aldığım cevap aynen şu: Kardeşim boşver ya sen zaten yeni sezon formanı almışsın. Onlarda öyle olsun salla gitsin.
Vizyon akıyor her yerimizden maşallah.
Çubuklu formayı netten kesinlikle almayın.
Parçalıda bile tek tük yamuk arma denk gelebiliyor ve iade almıyorlar sanırım.
Formaların hepsini deneyip gördüm parçalı en iyisi beyaz kimine güzel geliyor kimi beğenmiyor çubuklu ise aşırı vasat..
Yorum
-
İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle bi forma yaptırmak çok mu zor? Altına da beyaz şort giyersin. Yeminle maç izleme keyfi, forma satış, belki de futbolculara psikolojik avantaj sağlar. Çok mu zor ya?? Misal hangi sponsor bize bu formaları yapar? Bizimkilere bu formayı ver, yine bordo şort giyip herşeyi batırırlar gerçi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
çubuklu forma her açıdan facia.
Bu sene bize özel forma beklememekle beraber, en azından geçen senenin elit kategorisinden forma yapılır demiştim ve parçalı forma çıkınca ümidim artmıştı çubuklu konusunda.
Ama çubuklu çıkınca yıkıntı oldu.Elit kategoriden değil, normal katalogtan forma yapmışlar.
Dikkat edin, süper lig ve alt kategorideki tüm takımlara yapılan forma kitleri bize de yapılmış.
Sadece model aynı değil, kesimleri vs hep aynı.
Nike bu kötü formaları iletirken(Yönetimde bunu seçmiş olabilir.Ki Nevzat Aydın'ı çubuklu konusunda yalayan,öven çok insan gördüm ve utandım.) bizimkilerde armayı düzgün yapıştırmayarak üzerine tüy diktiler resmen.
Velhasıl ben de artık olmayacağını anladım ve Nike işini bıraktım.
Bize büyük firmalardan(Nike, Adidas, NB gibi) sadece Puma Sponsor olur ve güzel formalar yapabilir diye düşünüyorum.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Bence yoneticiler forma ve esofman olayina bizim baktigimiz bakis acisiyla bakmiyorlar 'la forma iste daa al giy kurcalama fazla' bakis acisi hep bu bu klube son 10 senedir bir tane dgru duzgun esofman takimi gelmemis forma tisortte bir elin parmaklarini gecmez biz bosuna konusuyoruz
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Kimse haketmiyor bunu ben formalar ayırt ediciliği olacak diye beklerken dümdüz forma yapilip onumuze koyulmasi çok ilginç. Peki ne ozelligi vardi da bu kadar uzun süre bekledik ? Forma geç kalınca dedim heralde baya değişik ilgi çekici olacak dedim. Sonra askere gittim. Askerliğimin acemi döneminde nizamiyeden giren birsinin ustunde görüp bu mu lan bizim yeni forma e bunu çıkmadan önce yüz kişi tahmin etmişti dedim.
Kimsenin burada takımın kötülügünü istediğini düşünmüyorum. Bizim taraftar olarak istediklerimiz belli.
-Sıradan bir forma olmasın.
-Detaylarıyla farkını göz önüne çıkarsın.
-Bu sene için zaten 50. Yıl detayları bekledik.(Formanın iç ense kısmında bir Fırtına Ihtilal Efsane yazısı veya armanın altına altın renkle işlenmiş 1967-2017)
-Armanın olması gerektiği her formada uygulanması.
Çubuklunun çubuklarının simetrik ortalanmış olması.
-Formanın arkasının düz bordo veya düz mavi olmaması yani çubukluysa çubukların arkada devam etmesi.
-nike logosunun siyah renk olmaması.
Ve benim şu anda aklıma gelmeyen bir sürü şey
Yorum
-
Nike ile 10. sezon ve kulübün 50. sezonu ama formalar çöp çözüm belli New Balance.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
Yorum