Çoğunluk beğendiğine göre bizim de beğenmeme gibi bir lüksümüz yok sanırım. Bir şeyi de beğenelim ama dimi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ben şu nike a sallama işini hala çözemiyorum mantık çerçevesine sığdıramıyorum. Sen gidip adamlardan şunu spariş edip alıyorsun bak şunu,sen istiyorsun adam da veriyor.
IMG_4084.JPG
Sonra kendi imkanlarınla kendi tasarım kabiliyetsizliğinle böyle bir forma çıkartıyorsun. Sonra ooo nike yedi bitirdi bizi nike berbat nike kötü
mantıklı oldu mu şimdi bu ?
Şöyle bir diyalog geçtiğini ya da geçeceğini mi hayal ediyorsunuz ?
Ramazanoğulları dikim evi değil he bu gidip şöyle bi dialog mu bekliyorsunuz ? Ny: nike yöneticisi ky: kulüp yöneticisi
Ky: gardaşım bizim 50.yılımız bize bi güzellik yapacanız artık..
NY: Ooooo abı ne demek ayıpsın ya biz taniyriz sizi ayıb ediysin. Hakkı, osman getir olum bizim son teknoloji kalıpları abine güzel bordo mavi detaylı yakışıklı bi forma yapıyorsun ona göre 1 aya hazır olsun alacaklar poşetin üstüne adını yazdım.
Ky:Eyvallah ramazan abi sağolasın fiş de almıyaym senden habu benim karta 8 e böl oni.
Ny: yaa tamam abı ne demek bırak sonra verirsın.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma iyi kötü tartışmasını bi kenara bırakmak istiyorum en azından alt yapısı hazırlanmış videosu'da dahil bi teması olan formaya sahip olmak güzel bir şey. Ufak bazı detayların es geçilmesi dışında bence forma da güzel yani kötü değil.
Yorum
-
formayı ilk gördüğümde de beğendim sahada futbolcuların üzerinde gördüğümde de. şimdi gelip burda daha ne istiyorsunuz kardeşim diyecek değilim sonuçta renkler ve zevkler. boşuna 3 forma çıkarılmıyor değil mi istediğin birini alırsın.
ha bu arada o desenler üstten aşağıya olsa daha kötü görünürmüş üstte ki fotoğraf iyiki yapılmış.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma hazır geldiği için formanın üst kısmına baskı yapmak zor.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Şahsen forma fiyatını merak ediyorum. Bakalım katalog formasına kaç tl isteyecekler? Kaç tl kar yapacaklar? Formanın maliyeti acaba ne kadardır?
Nike ın o park v formasının ülkemizdeki fiyatı 45 - 60 TL arasında değişiyor. Bakalım bize özel baskılı ve logolu formamız kaç tl olacak?En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 04.06.2017, 15:44.
Yorum
-
Liverpool deplasman formasıİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞahsen forma fiyatını merak ediyorum. Bakalım katalog formasına kaç tl isteyecekler? Kaç tl kar yapacaklar? Formanın maliyeti acaba ne kadardır?
Nike ın o park v formasının ülkemizdeki fiyatı 45 - 60 TL arasında değişiyor. Bakalım bize özel baskılı ve logolu formamız kaç tl olacak?
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaşım özel baskı ve logodan kastettiğin ne acaba ??
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat aydın demedi mi bize özel beyaz formamiz olacak diye. Eğer bu beyaz formamiz özel ise baskisida özeldir dimi ama?
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildihem benim bu dediklerim forma da neden yok
Yorum
Yorum