Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetim forma fiyatları ile ilgili 'çerez parası' açıklaması yapabilir
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Görseli buraya taşıyım dedim.

t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kardes, aninda Twitter'a v.s. düsmüs.
        Graiban Millet seviniyor formalar degisti diye

.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bana mı ak trol dedi acaba o arkadaş benim gibi devrimci görmüş mü 7 sülalesi acaba? hoşlarına gitmeyen herhangi bir yorumda karşısında ki insanı karşıt görüşlü olmakla suçlayan insanlar... Ah ah.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yönetim forma fiyatları ile ilgili 'çerez parası' açıklaması yapabilir
            Belki de "himmet" için yapmışlardır
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bana mı ak trol dedi acaba o arkadaş benim gibi devrimci görmüş mü 7 sülalesi acaba? hoşlarına gitmeyen herhangi bir yorumda karşısında ki insanı karşıt görüşlü olmakla suçlayan insanlar... Ah ah.
              burası türkiye gardaş ne bekliyodun sakin ol sen yinede
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Belki de "himmet" için yapmışlardır
                Formamızı kıskanan dış güçlerin oyunu bunlar!
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Formamızı kıskanan dış güçlerin oyunu bunlar!
                  Bu dış güçlerin Allah evlerine ateşler salsın ne diyelim .
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• "Çerez parası"na "himmet"le karşılık verilmiş. Bana düşmez belki ama siyaseti buralara taşımamak lazım. Eleştirilerimizi taraftar olarak kulübe daha iyi olmaları için yapmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Tekrar söyleleyim formalar leş

Yorum

• Basın toplantısında Şota'nın giydiği eşofman güzeldi.
                      Hayret nasıl oldu!

Demek ki doğru işler yapılınca beğeniyoruz.
                      En son Sacit tarafından düzenlendi; 16.07.2015, 01:01.

Yorum

• Bu bez parçalarını bize forma diye yutturanları saygıyla anarım

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Drogheda forması sipariş edebileceğimiz bi mecra var mı acaba ? Bunların bizim logolu olanları alacağımıza Drogheda forması sipariş edip kardeş kulübümüze destek olsak.
                          +1461

çok güzel bir fikir

Yorum

• Amatörlük kulübün, şehrin kılcal damarlarına kadar işlemiş durumda. İşi hakkıyla bilen profesyoneller kulüpte görev almadıkça bu tarz komiklikleri yaşamaya devam edeceğiz.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Yeni sponsor olayı en geç Eylül'e kadar halledilmeli.. Yoksa seneye benzer durumu görmek durumunda kalacağız..

Sene bitsin bakarız mantığı bizi yine günümüze sürükleyecek..

Yorum

• Son 5-6 sezondur formadan çok antreman tişörtleri alıyordum daha sade olduğu için günlük kullanımda da gidiyor geçen sezon antreman tişörtleri satışa sunulmadı galiba bu sezon da satışa sunulmayacak
                                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

Çalışıyor...
                                X