Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu forma olayi nedir tam olarak? simdi bz bu les formalari sectik diye bütün sezon onlarla mi oymamamiz gerekiyor? tff nezninde resmi olarak bir bildirisi mi var bu isin? iptal etsinler bu rezilligi! hatta Nike ile komple anlasmayi fes etsinler. fesih parasi verilsin bu rezillikten daha iyidir.
    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• 119 tl istediklerine göre, bir transfer pesindeler veya nasilsa ilk cikan Formayi öyle yada böyle alan olur ve gurbetciler falan gelecek diye heapliyorlar.

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu forma olayi nedir tam olarak? simdi bz bu les formalari sectik diye bütün sezon onlarla mi oymamamiz gerekiyor? tff nezninde resmi olarak bir bildirisi mi var bu isin? iptal etsinler bu rezilligi! hatta Nike ile komple anlasmayi fes etsinler. fesih parasi verilsin bu rezillikten daha iyidir.
        Hatırlar mısın geçen sene TSClub Nike formlarının kopyasını yapmıştı, Nike öcünü almışa benziyor. Ben de isterdim fesih etsinler ama sanırım bağlayıcı bir şey var...

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hatırlar mısın geçen sene TSClub Nike formlarının kopyasını yapmıştı, Nike öcünü almışa benziyor. Ben de isterdim fesih etsinler ama sanırım bağlayıcı bir şey var...
          bence nike ile alakasi yok bu isin.bizimkiler vizyonsuzlugun dibine vurdular. yayladan adami getirip koyarsan oraya yönetici diye böyle olur. Adam ne görmüs ki neyi begensin.

sanirim gelecek sene horon takimiyla oynayacagiz. bu vizyonsuzlukla ancak onu giyer futbolcular.
          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bence nike ile alakasi yok bu isin.bizimkiler vizyonsuzlugun dibine vurdular. yayladan adami getirip koyarsan oraya yönetici diye böyle olur. Adam ne görmüs ki neyi begensin.

sanirim gelecek sene horon takimiyla oynayacagiz. bu vizyonsuzlukla ancak onu giyer futbolcular.
            Yönetimin tartışılacak bir şeyi yok zaten, şu Plutona giden uyduya koysaydık şu tipsizi.

Yorum

• Tasarımı beğenmesekte bize almaktan başka seçenek düşmez.
              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• YAZIK...
                Yamadilar bize 13/14 Katalog formasini
                Ayrica Puma bize bu formadan yapmisti daha önce

Posted on 24-12-2014 by sarpcivelek. View more classic, retro, and new season Trabzonspor football T-shirts and soccer jerseys
                Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  it is not available now

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Görseli buraya taşıyım dedim.

ofspor kaça satıyo biz kaça hee ya tabi tabi alırız o paralara forma.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bazı arkadaşlar ısrarla bir şeyleri bir başka şeylere çekmeye çalışıyorlar.

Nike bize zamanında kötü formalar yaptı, iyi formalar da yaptı. Bu seneki forma rezilliğinin baş mimarı cehenneme kadar yolu olan yönetimindir. Bana en büyük küfür bu adamları savunduğumun düşünülmesidir. Diğer taraftan, zorla evet taşı toprağı eşeleyerek bir şekilde 2. sınıf muamele görmeyi başardığımız Nike formaları için havaya uçmak çok büyük bir aldanmadır.

Nike'ın 3 sınıfı var, 1. sınıf tamamen özel tasarımlar, 2. sınıf katalogtan farklı ancak o sınıftaki takımlarla benzer tasarımlar, 3. sınıf ise katalog tasarımları.

Nike bizi 3. sınıf olarak değerlendirdi çoğunlukla bir kaç tane de 2. sınıf tasarım yaptı ama bizi 1. sınıfta değerlendirmedi. Geçen seneki formamızın bir benzeri:

Şimdi sıkıntı şu, tamam eyw Nike seni ayntırak frangfruit ile aynı kefeye koymuş ama sen bana yakası bizimkinin farklı bu tamamen bize özel forma Dİ-YE-MEZ-SİN!

Nike %90 3. sınıf takım muamelesi yapmıştır bize. Bu sene %100!

Nike kötü forma üretmiyor ama tekrar ediyorum EFSANE hiç üretmiyor. Ha Adidas da sana üretemezdi ayrı. Ama şu an forma rekabeti markalar arasında çok ilerledi ve ben Nike'ın 1. sınıf formalarına hiç ulaşamayacağıma göre, giderim Puma'nın Kappa'nın Arsenal'e Torino'ya yaptığı muamelesini görürüm.

Nike'ı savunmak zorunda mıyız ya? Üslupmuş! Yeter ya Nike şöyle Nike böyle, yıllardır meşrulaştırmışsınız Nike'tan başkası yalan diye şimdi de marjinal bakınca üslup üslup!!!

Nike rezil işte, var mı?
                      Doğruları konuşunca üslup yanlıştır. ama yalaka olunca her şey 10 numara.

Anasının karnından üslupla doğmuşlar bize öğretiyorlar.

''Marjinal'' Kelimesini açarak kullansaydın keşke,Bazıları üslup bozukluğu olarak değerlendirebilir.
                      "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Doğruları konuşunca üslup yanlıştır. ama yalaka olunca her şey 10 numara.

Anasının karnından üslupla doğmuşlar bize öğretiyorlar.

''Marjinal'' Kelimesini açarak kullansaydın keşke,Bazıları üslup bozukluğu olarak değerlendirebilir.
                        Evet kardeşim, aynen dediğin gibi...

Yorum

• Ben parmağımla bir şeyi işaret ediyorum, işaret ettiğim yere değil parmağıma takılanlar var.

Selam deyip gülüp geçiyorum.

İyi bayramlar herkese.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ben de Nike'ı sevenlere gülüp geçiyorum, çok olgunum ya...

Gülüp geçmek yerine bu adamların parmaklarına da arada baksak nereyi gösteriyor diye, yoooo iPhone varken Samsung klozettir!
                            En son ucurum tarafından düzenlendi; 16.07.2015, 11:10.

Yorum

• O değilde bu fake forma tasarımı yapıp, üzerine geçiren gençler ne amaçla yapmışlar bunu.
                              Bilen biri varsa açıklasın bir zahmet?
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Yandık ki ne yandık beyler. Bizim çobanlar konuşmuş başkan beğenmemiş formaları bir "aded" daha yapılacakmış))) Ula sanki başkan formaları yeni gördü. Formaya onay veren o zaten. Taraftarın tepkisini görünce her zaman ki gibi R yaptı bizim bööyük başkan. Nasıl da yiyorlar taraftarı Allah'ın çapsızları.
                                TS Clup yapacak formayı kesin ve ciddi anlamda rezil olacağız yeni formaları öpüpte başımıza koyalım diyeceğiz.
                                Onur Kıvrak'a yaptıkları tişörtten sonra ben utanmıştım Onur adına. 5 yaşında ki bi çocuğa tasarım yaptırsalar daha güzel şeyler çıkartır.
                                Cidden 7den 70 e beyinsiz bu yönetim sabah sabah sinirlerim zıpladı.
                                Şu kulüp üzerinden geçinenen iki kelimeyi bi araya getiremeyen tipleri gördükçe bir şeyler oluyor bana.
                                Yemin ediyorum soğuttular beni tiksindim artık gider başka ürün alırım bu sene ki ürünlerden bir tane almam tepkimi koyarım yetti.
                                En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 16.07.2015, 11:24.

Yorum

Yükleniyor...
                                X