Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Attığım resimlerden dolayı lütfen kızmayın. diğer firmaların katalog tasarımlarını size sunmaya ve fikir edinmenize uğraş gösteriyorum.
    Katalog dahi olsa Nike bir adidas bir givova bir kappa kadar özen göstermeli. barça antrenman ürünü olarak kusursuz kitler giyerken trabzonspor her sezon enayi yerine konmamalı.

Adidas Katalog C ürünü. Anlaşma dahilinde bu forma seçilebilirdi.

Kimsenin yüzüne Bakmadığı GİVOVA markası bile, (givova iyi markadır bu arada) 10 numara katalog dizaynı çıkarmış

Şu givova nın yaptığı forma gerçekten cok hoşuma gitti varsa alabileceğimiz yer alıp arma çaktıralım

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• RE-ZA-LET

Ayrıca çok şanslıyız. Taraftara hitap eden düz ama dümdüz bordo formamız var. Allah düşünenlerden razı olsun!!!!!!!

Yorum

• Yazmıştım daha önce, bir iki tane vizyonsuz ne oldukları neci oldukları belli olmayan kişiler bu kulübün Formasının tasarımını seçiyor.

Bu seçimi bunlara kim yaptırıyor. Hangi zihniyet ve beceri ile yapiyorlar bunu anlamıyorum. 10 yaşındaki çocuk daha güzel modeller seçer bu takım için. Buradan bile anlayabiliriz, yönetici dediğimiz kişilerin vizyonlarını.

Çıkıp şimdi, istifa eden yönetici seçti deniliyor formaları. Gizli saklımı seçmiş bu adam bu formaları ? Sizlerin yönetimin haberi yokmuydu ? Keriz mi bu insanlar ?

Pazar forması mı bu ? Tshirt mi yapiyorsunuz. Amacınız nedir?

Yorum

• O da Katalog forması Buda Katalog Forması...

"spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• Bizim İnce Çizgili Mavi Formanın Adidas Katalog versiyonu da bu. Ama bazı arkadaşlar hala Trabzonspor formaları adidas olursa, Sivasspor muamelesi görüceğimizi söylüyor. Nike bize ne muamelesi gösteriyor? Galatasarayla bir misin?. Birde Bizden sonra Sponspor oldular Nike İle

Adidas Katalog C.
              "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• Tekrardan Givova Katalog ürünü. Yaklaşık 13 dolar civarı...

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu givova nın yaptığı forma gerçekten cok hoşuma gitti varsa alabileceğimiz yer alıp arma çaktıralım
                  3. veya 4.cü sırada bordo mavi seçeneği mevcut.

Yorum

• Bu formaları tasarlamak için okul falan okunuyor mu tasarımcılık vs? Muazzam tasarlanmış. Hele o beyaz ve bordo forma... Ayrıntılara bir bakın aman Allahım... Epey vakitlerini almıştır bu formaları tasarlamak sanırım...

Yorum

• İlk olarak EmreSAĞLAM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yazmıştım daha önce, bir iki tane vizyonsuz ne oldukları neci oldukları belli olmayan kişiler bu kulübün Formasının tasarımını seçiyor.

Bu seçimi bunlara kim yaptırıyor. Hangi zihniyet ve beceri ile yapiyorlar bunu anlamıyorum. 10 yaşındaki çocuk daha güzel modeller seçer bu takım için. Buradan bile anlayabiliriz, yönetici dediğimiz kişilerin vizyonlarını.

Çıkıp şimdi, istifa eden yönetici seçti deniliyor formaları. Gizli saklımı seçmiş bu adam bu formaları ? Sizlerin yönetimin haberi yokmuydu ? Keriz mi bu insanlar ?

Pazar forması mı bu ? Tshirt mi yapiyorsunuz. Amacınız nedir?
                      Trabzonspor'u sıradan bir takım yapmaya çalışıp taraftara bunu kabullendirmeye çalışıyorlar. BMN de ki taraftarlar az çok bilinçli ama emin olun Hacıosmanoğlu'nun şakşakçıları baya var ne yaparsa yapsınlar desteklerler bu derece koyun zihniyetine sahipler. Biz buna vizyonsuzluk çapsızlık diyoruz işte. Bunlardan kurtulmadıkça, masaya yumruğumuzu vurmadıkça olan bizim gibi gerçek taraftara olur. Nerede o Kazım Koyuncu ruhu nerede o eski Trabzonspor hey gidi hey. Koskoca kulübü bitirmeye çalışıyorlar.

Yorum

• Nereden nereye

Markada sorun yok, yaklaşımda sorun var.

Problemin kaynağı belli.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu formalari alma aldirma !!!

Yorum

• Tişörtlerimiz ve hikayeleri:
                            Bordo tişörtümüz düz bordo üzerinde sadece amblem ve nike var.
                            Beyaz tişörtümüz de aynı şekilde. Sadece yakalı.
                            Mavi (turkuaz) tişörtümüz de çubuklar var demişler ki ayıp olmasın bi iki çizgi bi şey atalım. Rengi bile tutturamamışlar bir iki çizgi atıp tasarım yapmaya kalkınca elleri ayakları birbirine dolaşmış sanırım.
                            Çubuklu tişörtümüze gelirsek 3 tişört yapınca devre yakmışlar demişler ofspor'un formasını alalım bu kadar çalışma yeter.

Yorum

• Armalar bile bir tuhaf... 20 tlye satsalar almam 120 tl koymuşlar fiyatı bir de Perşembe gün ki maçta taraftar protesto etmeli yönetimi artık yetti. Bardağı taşırdılar.

Yorum

• Bu paçavralardan(arma meclis dışı) 120 lira istiyorlar bir de.
                                Armayı tek başına satın biz alıp herhangi bir tişörte dikelim daha iyi. Size de yollarız!

Yorum

Çalışıyor...
                                X