Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen senekiler giyilmeye devam etsin. Bu seneki tişörtlere tek kuruş para vermem. Hadi iri çubukluyu anlarım, zevk meselesidir hoşuna gitmiştir (ben hiç sevmem, çubuklu desen değil, Arsenal veya Aston Villa tarzı desen o da değil, arada kalmış enteresan bir tasarım işte) falan filan da mavi ve beyazı hangi akıl ve mantık çerçevesi içerisinde seçtiniz onu anlayamam. Bir de bordoyu görmek istiyorum, eğer damalıysa onun için de olumlu konuşurum ama geri kalan 3 forma rezalet.

Yorum

•   Foruma erişmek için tıklayın.

Yeni sezon formalarıyla ilgili ilgili anketimize katılın lütfen...
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• abi o formalar nedir yaa...halısaha da kullanılan çakma formalara benziyor..
        https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Ne kadar zarara mal olursa olsun formalar iptal olmalı..herşey para değil vizyon önemli zaten kulübü batırdı bu İHO..nike ile olan söz leşme fesh edilmeli (gerçi onların bir suçu yok ama artık bir değişim şart)..New Balance NB bu sezon iyi bir çıkış yaptı liverpool ve sevilla forma tasarımları çok güzel aslında bizde o firmayı deneyebiliriz yada puma..

örnek NB modelleri

En son matrixx61 tarafından düzenlendi; 15.07.2015, 09:39.

Yorum

• Formalar satışa sunulmuş hemde bu fiyatlarla...!

En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 15.07.2015, 09:44.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Geçen seneki formalar nasıl güzel oldu o zaman? Nike'nin gram suçu yok. Senin yönetimin işbilmezse firma ne yapsın?
              Birader sen galiba tasarım olayından anlamıyorsun,ya da yazdıklarımı okumamışsın.
              Bizim geçen seneki formalara verilen emek Portekizin,Barçanın antrenman kitlerine verilen emekten 10 kat daha azdı.
              çıkmış Adidas'ın 95 de yaptığı çubukluyu Nike'a uyarlattırmışlar.
              yanına mavi bi tişörtle beyaz bir bez. al sana forma.
              taraftarın istediği hiçbir zaman olmuyor bu kulüpte.
              Yabancı takımlarda 12. adam denen mevzu var,12.adam da kalmadı bu takımda artık, maçları izlemeye de kimse gitmez.
              "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• Bunlar taraftarı enayi yerine koyuyor o formalar en fazla 60 lira eder.

Taraftarla dalga geçiyorlar, kimse forma falan almasın.

Çok geç olmadan anlaşma hemen iptal edilmeli.
                En son Murat' tarafından düzenlendi; 15.07.2015, 09:54.

Yorum

• Nike Bu Forma seçimleri konusunda suçsuz dahi olsa,Kulüpler arası yaptığı ayrımcılık ve iğrenç katalog dizaynlarında haksızdır.
                  bizim 14-15 formamıza verilen emeğin 10 katını adamların antrenman ürünlerine vermişler.
                  Zaten çubuklu formamız 95 sezonu adidas çubuklusundan uyarlanılmış.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                  "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• yazıktır günahtır taraftar her alanda bu kadar da sukut hayale uğratılmaz ki...

Yorum

• Bu formayı 120 liraya satmak taraftarı aptal yerine, yolunacak kaz yerine koymaktır.

Yahu adamlar elini nereye attıysa içine ettiler.

Nasıl beceriyorlar gerçekten çok merak ediyorum ben.

Yorum

• Bu arada Şu Forma Bu sezon Adidas C Kataloğunda yer alıyor. bu şu demek oluyor. bu sezon eskişehirspor adidasla anlaşma yapsa bu formayı giyiyor olabilirdi. Ama adamlar Nike ile anlaştı şimdi üstlerinde 50.yıla özel masa örtüsü var!.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu formayı 120 liraya satmak taraftarı aptal yerine, yolunacak kaz yerine koymaktır.

Yahu adamlar elini nereye attıysa içine ettiler.

Nasıl beceriyorlar gerçekten çok merak ediyorum ben.
                          Nasıl beceriyorlar çok basit, Trabzonsporla alakaları yok. Şuradaki taraftarın yüzde biri kadar ilgi göstermiyorlar kulübe. Bunlar sözde yönetici, oraya neden ne amaçla geldikleri çok bariz.
                          Trabzonspor sevdalılarıymış, peh külahıma anlatın.

Yorum

• Attığım resimlerden dolayı lütfen kızmayın. diğer firmaların katalog tasarımlarını size sunmaya ve fikir edinmenize uğraş gösteriyorum.
                            Katalog dahi olsa Nike bir adidas bir givova bir kappa kadar özen göstermeli. barça antrenman ürünü olarak kusursuz kitler giyerken trabzonspor her sezon enayi yerine konmamalı.

Adidas Katalog C ürünü. Anlaşma dahilinde bu forma seçilebilirdi.

Kimsenin yüzüne Bakmadığı GİVOVA markası bile, (givova iyi markadır bu arada) 10 numara katalog dizaynı çıkarmış

Yorum

• Nike adidas ve digerleri sadece büyük ve avrupada basarili olan kulübler icin özel tasarimlar yapiyorlar.. Yani avrupada basarili kulübler barca bayern madrid gibi takimlar..

Ve bircok sey anlasmaya bagli.. TsClubda nikedan kac tane ürün var???
                              Büyük kulüblerin tün magzasi nike ürünlerle dolu bizde ise sadece forma polo ve baska??
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• diyecek baska söz yok.

Yorum

Çalışıyor...
                                X