Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşte adidasın bordo-mavi formaları nike'a bin basar. Çubukluyu düşünün bir de. Efsane olurdu.
    En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 15.07.2015, 00:13.

Yorum

• Ben bunların forma olduğuna inanmıyorum. İnanamıyorum hatun yeni forma alırız dedi eğer bunlarsa geçen sezon forması alırım. Bu nasıl bi saçmalıktır inanamıyorum

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adidas Katalog tasarımları Ve Nike Katalog tasarımlarını bir görmeyin Lütfen.

Beşiktaş,Fenerbahçe Kulübü ve Nike İle anlaşmadan önce Galatasaray da C katagorisinden forma seçiyordu.
        zevk meselesi bu, yoksa adidasin katalog ürünleri hic bir konuda Nikde'dan üstün degil.
        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Bildiğin çakma...

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İşte adidasın bordo-mavi formaları nike'a bin basar. Çubukluyu düşünün bir de. Efsane olurdu.
            Gerçekten Çok Şahane formalar.

Adidas Katalog dizaynları gerçekten çok iyi.
            Adidas bir yönden diğer firmalara göre daha avantajlı çünkü 3 çizgi durumu var.
            Renk Uyumu ve Dizaynlar Profesyonelce.
            "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• sunu anlayin artik. biz asla ve asla büyük kulüp degiliz

Yorum

• adidasın aston villaya, realmadride, fenere, bjkye yaptığı formalara bakmayın. adidasla anlaşsan sana yapacağı muamele kayseriye, sivasa yaptığından farklı olmayacaktır. nike ile bir çizgi yakalanmışken bunun sürdürülmesi gerekiyordu.
                3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Daha net bir şekilde formalarımız pardon tişörtlerimiz
                  Olmaya en yaklaşan beyaz forma fakat onda da hiç detay çalışılmamış .

Yaka farklı olabilirdi , aynı şekilde düz formalarda kol dikişlerinin daha belirgin olması , şık duruyor.

Ayrıca teknik olarak mümkün mü bilmiyorum ama düz forma daha büyük arma istiyor...

Ya da madem polo yaka , farklı renkte kullanılmalıydı en azından

Yorum

• Doğrusunu AFS abimiz yazdı. Birkaç mesaj üstte duruyor!

Hala şu Canhan denen vasıfsızın yazdıklarını paylaşıyor, ona tamah ediyorsunuz... HAYRET!
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      adidasın aston villaya, realmadride, fenere, bjkye yaptığı formalara bakmayın. adidasla anlaşsan sana yapacağı muamele kayseriye, sivasa yaptığından farklı olmayacaktır. nike ile bir çizgi yakalanmışken bunun sürdürülmesi gerekiyordu.
                      Kayseri ve Sivasporla Trabzonspor'u Bir gördün.
                      Trabzonspor ile Adidas bir anlaşma yapsa Beşiktaş,Fenerbahçe,kıskancından çatlar.
                      Bayern Münih formalarına yakın formalarımız olmassa bende adam değilim. o kadar net konuşuyorum.
                      çünkü Adidas Hangi renge Hangi desen iyi gider gayet iyi biliyor.
                      "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Doğrusunu AFS abimiz yazdı. Birkaç mesaj üstte duruyor!

Hala şu Canhan denen vasıfsızın yazdıklarını paylaşıyor, ona tamah ediyorsunuz... HAYRET!
                        bmn de twitter paylasimlari yasaklanirsa güzel olur.

twitter de her yazilan burada paylasiliyor. adam burnunu karistirsa haber oluyor

Yorum

• İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gerçekten Çok Şahane formalar.

Adidas Katalog dizaynları gerçekten çok iyi.
                          Adidas bir yönden diğer firmalara göre daha avantajlı çünkü 3 çizgi durumu var.
                          Renk Uyumu ve Dizaynlar Profesyonelce.
                          Iste bu zevk meselesi kisiden kisiye degisio ben ve burda bi cok kisi adidasn o herseye koydugu uc cizgiyi itici buluo gene bir cok kisininde hosuna gdebillr tabi

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Iste bu zevk meselesi kisiden kisiye degisio ben ve burda bi cok kisi adidasn o herseye koydugu uc cizgiyi itici buluo gene bir cok kisininde hosuna gdebillr tabi
                            Katalog Formalarında Çizgisiz dizaynlarda mevcut.

Sorun Şu ki Nike gerçekten çok ayrımcı.

İlla iyi forma giymek için en az 1 uefa kupası kaldırmak,dünya çapında tanınmak gerekiyorsa, sadece o kulüplerle anlaşmaya varsınlar.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              adidasın aston villaya, realmadride, fenere, bjkye yaptığı formalara bakmayın. adidasla anlaşsan sana yapacağı muamele kayseriye, sivasa yaptığından farklı olmayacaktır. nike ile bir çizgi yakalanmışken bunun sürdürülmesi gerekiyordu.
                              Hangi cizgi ve son 7 sezondur gecen sene haric hangi formasi mukemmeldi,
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Forumda yazılanları derleyip Twitter üzerinden pazarlıyorlar. Foruma yeni üye olan heyecanlı arkadaşlar ile başlığı sürekli takip edenler aynı değil, bu üslub da bile belli oluyor. Başlığın son sayfasının son mesajını okumayın sadece buraya nasıl geldik biraz geri sayfalar bilgi belge dolu.

Büyüğüm demekle büyük olunmuyor, büyük gibi davranınca büyük olunuyor.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Çalışıyor...
                                X