Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yine Merkez TS Club ( müzenin ordaki ) üst kattaki erkek görevliye dedim ki " uzun kollu formalar ne zaman gelecek ? kış daha gelmedi dedi. üstüne dedim ki gs çıkarmış. o gs dedi. ne diyeceğimi şaşırdım.
    Uzun saçlı lale mi deseydin sen ne ayaksın böyle saçma saçma konuşuyorsun deyi p çaksaydın gobeli kafaya
    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yine Merkez TS Club ( müzenin ordaki ) üst kattaki erkek görevliye dedim ki " uzun kollu formalar ne zaman gelecek ? kış daha gelmedi dedi. üstüne dedim ki gs çıkarmış. o gs dedi. ne diyeceğimi şaşırdım.
      Tsclup görevlilerini eğitim almaları lazım konular ile uzun kollu neden yok fontlar neden arial bilmeli böyle absürt kelimeler kullanmamalı

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Bugün ilk defa formaları inceleme şansım oldu. Arkadaşların da belirttiği gibi belki ilk defa naylon ya da tamamına yakını polyester diye nitelendirdiğimiz formamız yok. Önceki sene keşan modeli olan, geçen sene de geçişli formamız bu kumaştandı. Kaliteli olmuşlar; ayrıca çubukludaki geçişler çok rahatsız edici değildi. Kalıplar geniş hakkaten de; normalde L bedenim ama M de iyi oturur ve yapışır genelde. Bu sefer M iyi gibi; ama S ise az da olsa kısa ama -normal bedendeki M gibi- body gibi oturuyor. Sanki bedenleri şaşırmışlar gibi bir durum yaratmış bu kalıp farkı

En son Erkin tarafından düzenlendi; 30.07.2014, 21:51.
        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Fotoğraflar için teşekkürler. Arma az daha küçülsün de cebime girsin

Yorum

• Formalarin hepsini beğendim, üstünüze giyin güzelliğini görürsünüz zaten..

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yeni 3. formalar. Manu, PSG, Barça hemen hemen aynı. gs'nin de 3. forması bundan sanırım

Önü ve arkaları hep farklı ton bunların şortta da aynı şekilde hoş olmuş bence ama bütün büyük takımların 3. formaları aynı oldu nerdeyse

Bu arada gs'nin de 3. forması(mor) bu modelden mi acaba?
              En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 31.07.2014, 00:45.

Yorum

• Bayern'in deplasman forması harbi harbi efsane olmuş

Yorum

• ja ben herseyi anliyorumda. biz simdi cakma elit gibi birseyiz herhalde. formalar elit ama takim elit kategoride degil. bizim forma modellerini giyen diger takimlar hep elit kategoride.
                  acaba sözlesmeyi yaparken öylemi yaptilar. sadece formalar elit kategorisinden, gerisi normal katalog (yani antrenman ürünleri fln)
                  2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• dün bütün formalarımızı yanyana dizdim ve inceledim. Amblemimizin en iyi uygulandığı forma seti bu set.

Yorum

• Münih'in beyaz forması şahane gerçekten.
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Herşeyi geçtim Allah Aşkına çubukluyu beyaz şortla giydirin şu takıma.
                        Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Ts Club Istanbul

Ne formaymış be. Bitti ya la uçakla yola çıktı yarın sabah yeniden mağazamızda
                          Ts club Ts Club Bakırköy

Yorum

• Internetten forma siparisi verdim kac gune gelir?
                            Biz dar sokaklarında
                            Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Internetten forma siparisi verdim kac gune gelir?
                              Ben haftasonu ödeme yaptım, araya bayram girdi. Bugun saat 10.00da geldi.
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben haftasonu ödeme yaptım, araya bayram girdi. Bugun saat 10.00da geldi.
                                Bende hafta sonu siparis verdim...daha henüz kargoya bile verilmemis.....

Yorum

Yükleniyor...
                                X