Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güzel fikir

Dinamo Moskova bu da. Biz ikinci sınıf takım olduğumuz için..

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

[IMG][/IMG]
      Bize Her Yer TRABZON ...

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Bize Her Yer TRABZON ...

Yorum

• Eski şortlara bakın bir de emanet gibi duran yeni şortlara.
          amblemin kullanımı ve fontlar harika.

keza formadaki amblemin de kullanımı öyle. Dikişli olsun istiyoruz da nike öyle bir işlemişki armaları pazardan alınmış gibi. yıldızın büyüklüğü de kullanımı da mükemmelmiş o zamanlar.(sacit abi senin için)

bir de şu fontlarda kontur kullansak TFF de bir şey diyemez.
          geçen sene şb bütün formalarında kontur kullandı.
          En son Murathan tarafından düzenlendi; 30.07.2014, 10:59.

Yorum

• Şampiyon olduğumuz sene her şey yok güzeldi. Nike'ta hissetmiş heralde

-------

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Arkadaslar cumartesi kendime yeni sezon formasi ve usaklara forma vs vs siparis ettim. Daha henüz bana dogru kargolandigina dair mail gelmedi. Bu siparise birsey daha ekleme imkanimiz varmidir aceb??
              Su formaya bakdikca asik oluyorum. Imkanim oldu süre birtane alayim dedim. Bunu sonradan siparise ekleme imkanimiz varmi??

Yorum

• Yıldızın kullanımı çok güzelmiş gerçekten.İlla bir standart gerekiyorsa topun 1,5 2 katı olabilir

Ya Arka sayfalarda var ya dinamo moskovaya bile ne biçim görsel yapmışlar kalede bir işçi vardı galiba işçileri temsil ediyor takım heralde,bizde de düşünüyorum dalgalar,futbolcular,Geleneksel Karadeniz giyiminde insanlar,kemençeli bir görsel olsaydı şöyle güçlü ama nerdeeeee........
                Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaslar cumartesi kendime yeni sezon formasi ve usaklara forma vs vs siparis ettim. Daha henüz bana dogru kargolandigina dair mail gelmedi. Bu siparise birsey daha ekleme imkanimiz varmidir aceb??
                  Su formaya bakdikca asik oluyorum. Imkanim oldu süre birtane alayim dedim. Bunu sonradan siparise ekleme imkanimiz varmi??
                  eski siparisini iptal etmeden mümkün olacagini sanmiyorum. Zaten kargo islemleri felan baslatiktan sonra böyle iptal etmek mümkün olan birsey degil.
                  https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Renktaslar tsclubun sitesinden forma aldim arkasina tanlis yazdirdim siparisi nasil iptal edecem acil yardim
                    Biz dar sokaklarında
                    Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• çok fantastik formalar. Beden konusu için. Normal bedenim xl önceki seneler hep l forma aldım tam oturdu. Bu formalarda göbeğim olmasa s tam benlik. Ulan ne lan bu.

edit : M aldım tam oturdu ama omuzlardan S beden tam bana göreydi.
                      En son tekinonline tarafından düzenlendi; 30.07.2014, 20:01.
                      lay lay lay

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Renktaslar tsclubun sitesinden forma aldim arkasina tanlis yazdirdim siparisi nasil iptal edecem acil yardim
                        0462 223 72 74-75 şu numarayı bi ara istersen
                        TRABZONSPOR
                        iyi ki varsın Eren Bülbül...
                        İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Renktaslar tsclubun sitesinden forma aldim arkasina tanlis yazdirdim siparisi nasil iptal edecem acil yardim

TS Club web sitesi www.trabzonspor.com.tr 'den aldığınız tüm ürünler üretici ve distribütör firmaların garantisi altındadır. Satın almış olduğunuz ürünleri ambalajını açmadan, ürünü kullanmadan, satılabilir özelliğini kaybettirmeden teslim tarihinden itibaren yedi (7) gün içerisinde tsclub@trabzonspor.org.tr adresinden ya da 0462 223 72 74-75 numaralı telefonlardan bizim ile temasa geçerek iade edebilirsiniz.
                          Onay almadan gönderilen ürünler için değiştirme işlemi yapılmayacaktır.
                          TS Club tarafından adresinize gönderilen ürünü teslim alırken gönderim esnasında zarar gördüğünü düşündüğünüz paketleri kargo firması yetkilisi önünde açarak teslim alınız.

Üründe herhangi bir hasar tespit ederseniz firma yetkilisine tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız. Ürününüzü teslim aldığınızda kargo şirketinin görevini sorunsuz yerine getirdiğini kabul ettiğinizi unutmayınız. TS Club, paketi açılmış, kullanılmış ve tahrip edilmiş ürünlerin iadesini kesinlikle kabul etmemektedir.
                          Taraftarlarımız, satın aldıkları ürünü teslim aldıktan 7 iş günü içerisinde iptal/iade edebilirler. İptal/İade yapılması için taraftarlarımızın ürünü kendisine teslim edildiği durumu ve faturası ile iade etmekle yükümlüdür. Taraftarın ürünü iptal/iade etmesi veya alışverişinden cayması durumunda on (10) gün içerisinde ürün bedeli iade edilir.

TS Club, üründe ve ambalajında herhangi bir açılma, bozulma, kırılma, tahrip, yırtılma ve kullanılma durumu tespit ederse, ürün etiketsiz ve faturasız olarak gönderilirse ürünü iade almayacak ve bedelini iade etmeyecektir.
                          Kişiselleştirilmiş ürünlerin iadesi (isim yazılı forma vs.) ancak yanlış isim ve numara yazılmış siparişler için geçerlidir. Aksi durumlarda iade yapılamamaktadır.

Ürün taraftara ulaştıktan sonra ortaya çıkabilecek arızalar için lisansör veya distribütör firmaların yetkili servislerine başvurulmalıdır.

Yukarıdaki şartlara uygun hallerde iade edilen ürünlerde ürünlerin TS Club'a gönderilmesi için kargo ücreti alıcı tarafından ödenecekti
                          r.
                          TRABZONSPOR
                          iyi ki varsın Eren Bülbül...
                          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Yeni 3. formalar. Manu, PSG, Barça hemen hemen aynı. gs'nin de 3. forması bundan sanırım

Yorum

• İlk olarak muts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TS Club web sitesi www.trabzonspor.com.tr 'den aldığınız tüm ürünler üretici ve distribütör firmaların garantisi altındadır. Satın almış olduğunuz ürünleri ambalajını açmadan, ürünü kullanmadan, satılabilir özelliğini kaybettirmeden teslim tarihinden itibaren yedi (7) gün içerisinde tsclub@trabzonspor.org.tr adresinden ya da 0462 223 72 74-75 numaralı telefonlardan bizim ile temasa geçerek iade edebilirsiniz.
                              Onay almadan gönderilen ürünler için değiştirme işlemi yapılmayacaktır.
                              TS Club tarafından adresinize gönderilen ürünü teslim alırken gönderim esnasında zarar gördüğünü düşündüğünüz paketleri kargo firması yetkilisi önünde açarak teslim alınız.

Üründe herhangi bir hasar tespit ederseniz firma yetkilisine tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız. Ürününüzü teslim aldığınızda kargo şirketinin görevini sorunsuz yerine getirdiğini kabul ettiğinizi unutmayınız. TS Club, paketi açılmış, kullanılmış ve tahrip edilmiş ürünlerin iadesini kesinlikle kabul etmemektedir.
                              Taraftarlarımız, satın aldıkları ürünü teslim aldıktan 7 iş günü içerisinde iptal/iade edebilirler. İptal/İade yapılması için taraftarlarımızın ürünü kendisine teslim edildiği durumu ve faturası ile iade etmekle yükümlüdür. Taraftarın ürünü iptal/iade etmesi veya alışverişinden cayması durumunda on (10) gün içerisinde ürün bedeli iade edilir.

TS Club, üründe ve ambalajında herhangi bir açılma, bozulma, kırılma, tahrip, yırtılma ve kullanılma durumu tespit ederse, ürün etiketsiz ve faturasız olarak gönderilirse ürünü iade almayacak ve bedelini iade etmeyecektir.
                              Kişiselleştirilmiş ürünlerin iadesi (isim yazılı forma vs.) ancak yanlış isim ve numara yazılmış siparişler için geçerlidir. Aksi durumlarda iade yapılamamaktadır.

Ürün taraftara ulaştıktan sonra ortaya çıkabilecek arızalar için lisansör veya distribütör firmaların yetkili servislerine başvurulmalıdır.

Yukarıdaki şartlara uygun hallerde iade edilen ürünlerde ürünlerin TS Club'a gönderilmesi için kargo ücreti alıcı tarafından ödenecekti
                              r.
                              yalnız merkez TS Club direk kullanılan formaları satıyor. görülmeyen bişey olursa adamlar almayacak. kadına dedim ki sıfır ürün ver bana vermedi bunlar yeni açıldı dedi bide. on kişi kullanmıştır.

----
                              lay lay lay

Yorum

• yine Merkez TS Club ( müzenin ordaki ) üst kattaki erkek görevliye dedim ki " uzun kollu formalar ne zaman gelecek ? kış daha gelmedi dedi. üstüne dedim ki gs çıkarmış. o gs dedi. ne diyeceğimi şaşırdım.
                                lay lay lay

Yorum

Yükleniyor...
                                X