tanıtım sadece sosyal medyada mı olmuş?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanıtsa bir dert tanıtmasa bir dert. Satışa çıkacak formaları tanıtmasınlar mı?
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcular dönünce yeni çekimler yapılacaktır.
Eleştirirken saygı sınırını kaçırıyorsunuz.cidden bi sorum olacak sana ali fuat yazık değilmi gerçekten bunca insana sakin yanlış anlama sana bişiy dediğim yok komik değilmi yani şu durum
TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanıtsa bir dert tanıtmasa bir dert. Satışa çıkacak formaları tanıtmasınlar mı?TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
Lansmana harcayacağımız parayı transfere harcayacağız anlaşılan
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcular dönünce yeni çekimler yapılacaktır.
Eleştirirken saygı sınırını kaçırıyorsunuz.
altyapida yüzlerce var"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum