bu çubukluya ne olmuş böyle, annem tişörtümü 60 drecede yıkamış gibi hissettim yine.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçubuklu da yukarıdan aşşağıya V deseni mi var? Bana mı öyle geldi. Özer'in fotoya baktım, sanki orda da gözüküyor.TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
Futbolcular dönünce yeni çekimler yapılacaktır.
Eleştirirken saygı sınırını kaçırıyorsunuz.
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu biraz daha imanlı...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şu görsellerin kalitesini neden bu kadar kısıyorlar anlamıyorum, resmî siteyi de bir türlü açamadılar. Mavi forma güzel duruyor, çubuklunun alt geçişlerde rengi bozulmuş maalesef, beyaz formadaki olayı halen çözebilmiş değilim, renkli bölüm hiçbir şeye benzemiyor, PSV'ninki de berbat.
Yorum
-
İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu tanıtımdan sonra insanın beğeneceği varsa da beğenmez. Tanıtım özerin fotoğraflarıyla kalsaydı daha olumluydum.
tek zafer var oda zafer6161Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcular dönünce yeni çekimler yapılacaktır.
ee o zaman simdi niye tanıttılarTRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
Mavi formadaki ton iyiyken çubukludaki mavi koyu değil mi biraz..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
Yorum