Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Ben forma almak için sponsoru beklerim. Sponsorsuz forma güzel gözükmüyor. Bir şeyler eksik gibi görünüyor.

Yorum

• Birisi ile daha görüştüm haftaya hafta sonu çıkacak dedi fiyat sordum daha belli değil dedi. Yani tahminen şöyle oluyor çarşamba tanıtım hafta sonuda satışa başlanıcak.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben forma almak için sponsoru beklerim. Sponsorsuz forma güzel gözükmüyor. Bir şeyler eksik gibi görünüyor.
        YA SPONSOR KIYTIRIK BİŞEY ÇIKARSA? KELEŞOĞLU İTHALAT İHRACAT

şaka bi yana bazı takımlara sponsor çok ii uyuyor örnek Juventus Jeep

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Birisi ile daha görüştüm haftaya hafta sonu çıkacak dedi fiyat sordum daha belli değil dedi. Yani tahminen şöyle oluyor çarşamba tanıtım hafta sonuda satışa başlanıcak.
          Önce bir tanıtılsın da 2-3 gün sonra alırız acelesi yok
          #TRABZONSPOR#

Yorum

• Yorum

• fenerin lacivert formasındaki arma da lacivert aynı arka sayfalarda tek bordo ve tek mavi forma tasarlayanlarınki gibi..

VESTEL fontu güzel durur aslında formada..
              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Yorum

• Fly Emirates'e para verelim de reklamlarını alalım güzel duruyor Havamız da olur ayrıca

Yorum

• Aynen ben olsam futbolcu transferi karşılığında reklam alırım
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Forma sponsoru bulunamaz ise "Gazze" yazalım.

Yorum

• West Ham'ın bu sezonkü forması da 10 numara olmuş...
                          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Şb'nin diğer formalarını özel mesajla atabilir misiniz merak ettim

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şb'nin diğer formalarını özel mesajla atabilir misiniz merak ettim
                              Football Kits News | Now updated with the latest jersey releases from the 2024/25 season | New football shirts 24/25 blog with full kit pics (shorts & socks included)
                              En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 19.07.2014, 15:21.

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                YA SPONSOR KIYTIRIK BİŞEY ÇIKARSA? KELEŞOĞLU İTHALAT İHRACAT

şaka bi yana bazı takımlara sponsor çok ii uyuyor örnek Juventus Jeep
                                dediğin gibi bazen sponsor çok kötü oluyor. mesela manchester formaların da chevrolet amblemi çok kötü duruyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X