Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sezer sami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    NIKE ile anlaştığımızdan beri doğru düzgün forma gördük. forma ile ilgili forumu 8-10 yıldır takip ediyorum ve 8-10 yıldır kimse memnun olmuyor. tabii ki herkesin zevki ayrıdır tarzı ayrıdır kimi bol sever kimi dar ancak ilk defa NIKE ile renk uyumu ve forma geleneği yakaladık. bunu kimse görmemezlikten gelemez.

AFS abinin de dediği gibi bende bu sene formalar konusunda umut doluyum. her sene çıkan formalar beğenilmiyor ama en güzel kesim ve modelleri biz giyiyoruz kimse farkında değil.

adidas dönemi gördüm berbattı. kappa dönemi gördüm iğrençti, ts clup dönemi gördüm pazar malı gibiydi, puma gördüm her sene farklı renkte formamız oluyordu. bu tedarikçilerin hangisinde forma geleneği gördük? bütünlük gördük? her sene birbirinden alakasız (senelerde dahil) şeyler aldık durduk mecburen. şimdi ise bir forma bütünlüğü sağlandı, renk bütünlüğü sağlandı.

bir Aston Villa modeli dediğimiz formamız var ki şahane ötesi. energy formamızı eminim tarihimizde giydiğimiz en kaliteli hem kumaş olarak hemde model olarak tek formadır. bu işten şikyet etmeye değil de zevk almaya çalışırsak sıkıntı kalacağını düşünmüyorum.

ne olursa olsun ben Trabzonsporumuzun minimum 20 senelik anlaşma yapmasından yanayım NIKE ile.

kendi fikirlerim tabi bunlar herkes katılmak zorunda değil.
    renkdaş sana özelden mesaj attım, kullanıcı adınla giriş yapıp bakarsan sevinirim...

Yorum

• İnter ve Milan'ın armasındaki yıldıza bakın. Büyük kulüp olmanın detaylarından biri de budur. Özellikle İnter'in armasındaki yıldız büyük boyutta ve göze hitap ediyor.

Trabzonspor ibret alsın.

Yorum

• Sacit Abi nasıl forma

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sacit Abi nasıl forma
          güzel forma ama bunun siyah beyaz çubuklu olanı daha güzel..
          armadaki yıldızlar istediğimiz boyutta yapılmış

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            güzel forma ama bunun siyah beyaz çubuklu olanı daha güzel..
            armadaki yıldızlar istediğimiz boyutta yapılmış

Dediklerine kesinlikle katılıyorum, arma ve yıldız büyük yapılmalı. Ayrıca gold da kullanılmalı çevresinde ve yıldızda.

Yorum

• Dynamo Dresden 2014 2015 sezonu formalarını taraftar oyları ile seçmiş.

Bu arada yeni sezon formalarımızın hiçbiri katalogdan değil.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi biz niye böyle bi uygulama yapamayalım?

Yorum

• Formaların katalogdan olmadığını anladık şimdi can alıcı noktayla son noktayı koyalım bence.

Abi formalar bize özel tasarım mı yoksa bu seneki gibi katalogda olmayan formalar cinsinden mi ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Formaların katalogdan olmadığını anladık şimdi can alıcı noktayla son noktayı koyalım bence.

Abi formalar bize özel tasarım mı yoksa bu seneki gibi katalogda olmayan formalar cinsinden mi ?
                    Katalogda olup yukardaki gibi baskıyla özel hale getirilmiş değil, katalogda olmayan Trabzonspor'a özel modeller.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Katalogda olup yukardaki gibi baskıyla özel hale getirilmiş değil, katalogda olmayan Trabzonspor'a özel modeller.
                      e o halde biz elit kategoridemiyiz ? Benim bildiğim bu olayı sadece elit kategorideki takımlara yapıyorlar.

Yorum

• Nike'ın istediği adette forma siparişi verince herşey yaptırılır. Kendi gerçeklerimizi bilmeden konuşmak en kolayı. Çok forma satışı kulübün çok kazanması demek. Forma satışı da başarı ile doğru orantılı.
                        Formayı sattıracak yıldız oyuncun, o formayı sahada taşıyacak doğru oyuncu kadrosu ve iyi yönetimle her şey yapılır. Mesele hepsini biraraya getirebilmek. İyi oyunculara kötü formalar, kötü oyunculara iyi formalar giydirdik hep. Futbolcu kalitesi ve başarı artması da yetmiyor yönetim tarzının da kurumsallaşması gerekiyor. Yapılıp yıkılarak bugünlere geldiysek taraftarımızın büyüklüğündendir.
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 27.05.2014, 16:36.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nike'ın istediği adette forma siparişi verince herşey yaptırılır. Kendi gerçeklerimizi bilmeden konuşmak en kolayı. Çok forma satışı kulübün çok kazanması demek. Forma satışı da başarı ile doğru orantılı.
                          Formayı sattıracak yıldız oyuncun, o formayı sahada taşıyacak doğru oyuncu kadrosu ve iyi yönetimle her şey yapılır. Mesele hepsini biraraya getirebilmek. İyi oyunculara kötü formalar, kötü oyunculara iyi formalar giydirdik hep. Futbolcu kalitesi ve başarı artması da yetmiyor yönetim tarzının da kurumsallaşması gerekiyor. Yapılıp yıkılarak bugünlere geldiysek taraftarımızın büyüklüğündendir.
                          çok haklısınız. Fakat Trabzonspor gibi bir klübün senede 2 milyondan fazla forma satması gerekiyor. Önceki senelerin forma satış rakamları hakkında bilginiz varmı ?

Yorum

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Bu forma üreticilerini lbir türlü anlamam. Yap söyle göze hitap eden bir tasarim ver klübe. Ne olur yani? Bizim millet, giyimi kusami, hava atmayi sever. Güzel olsun, üzerinde iyi duracak diye gider iki katini verir yine alir o formayi.

Bunu görmek cok mu zor ey yetkililer?
                            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Güzel formalar istiyoruz artık inşallah bu sene gelecek

Yorum

• Bu sezon kac tane forma satildi bilen varmi ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X