Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ronaldo kişisel sponsoru Nike Real Madrid Adidas giyiyor.
    Messi Kişisel sponsoru Adidas Barcelona Nike giyiyor.

Değiştirin işte tam olsun ne görüntü kirliliği yapıyorsunuz kardeşim )
    O zaman dikkat çekmez... bak şimdi nasıl belli ediyor kendini ...
    Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

beyaz formamız bu model değil mi?

Yorum

• NIKE ile anlaştığımızdan beri doğru düzgün forma gördük. forma ile ilgili forumu 8-10 yıldır takip ediyorum ve 8-10 yıldır kimse memnun olmuyor. tabii ki herkesin zevki ayrıdır tarzı ayrıdır kimi bol sever kimi dar ancak ilk defa NIKE ile renk uyumu ve forma geleneği yakaladık. bunu kimse görmemezlikten gelemez.

AFS abinin de dediği gibi bende bu sene formalar konusunda umut doluyum. her sene çıkan formalar beğenilmiyor ama en güzel kesim ve modelleri biz giyiyoruz kimse farkında değil.

adidas dönemi gördüm berbattı. kappa dönemi gördüm iğrençti, ts clup dönemi gördüm pazar malı gibiydi, puma gördüm her sene farklı renkte formamız oluyordu. bu tedarikçilerin hangisinde forma geleneği gördük? bütünlük gördük? her sene birbirinden alakasız (senelerde dahil) şeyler aldık durduk mecburen. şimdi ise bir forma bütünlüğü sağlandı, renk bütünlüğü sağlandı.

bir Aston Villa modeli dediğimiz formamız var ki şahane ötesi. energy formamızı eminim tarihimizde giydiğimiz en kaliteli hem kumaş olarak hemde model olarak tek formadır. bu işten şikyet etmeye değil de zevk almaya çalışırsak sıkıntı kalacağını düşünmüyorum.

ne olursa olsun ben Trabzonsporumuzun minimum 20 senelik anlaşma yapmasından yanayım NIKE ile.

kendi fikirlerim tabi bunlar herkes katılmak zorunda değil.

Yorum

• Üstteki mesajda paylaştığım Amerikan milli takımının idman kitiydi. İdman kitlerindeki modeller formalara uyarlanmıyor ayrı konular. Beyaz formamızın modeli değil yani

Atletico-Madrid-2014-Lizbon-Final-forması
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu sene yaka ucu moda anlaşılan.. Bizim formalarda da vardır umarım.. Bordo Mavi ya da Barça gibi Kırmızı-Beyaz olabilir..

Yorum

• Atletico Madrid Real Madrid Şampiyonlar Ligi Finali kranponların markalar savaşı

Yorum

• @AFS abi Trabzonspor'umuza bu sene katalogdan hangi formaları bekliyorsun ??? tahminin vardır illa ki
                ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @AFS abi Trabzonspor'umuza bu sene katalogdan hangi formaları bekliyorsun ??? tahminin vardır illa ki
                  Başlığı takip etmiyorsun anlaşılan. Formalarımız katalogdan olmayacak modellerle ilgili bilgiyi de paylaştım

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @AFS abi Trabzonspor'umuza bu sene katalogdan hangi formaları bekliyorsun ??? tahminin vardır illa ki
                    Ofspor 2 sene önce ne giydiydi acep? Bir fikir verebilir, KATALOG formamız için.

Tahminim buradaki formalardan Striker III veya Victory II beyaz forma KATALOGtan olabilir.

Eskişehir geçen sene giydiydi o yüzden tahminim onları izler Striker III giyeriz...

En son ucurum tarafından düzenlendi; 24.05.2014, 19:01.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başlığı takip etmiyorsun anlaşılan. Formalarımız katalogdan olmayacak modellerle ilgili bilgiyi de paylaştım
                      afs başlığı düzenli takip ediyorumda modellerle ilgili bilgi derken sadece renklerle alakalı yorumlamalarını gördük? her hangi bir model bilgilendirmeni hatırlamıyorum
                      TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        afs başlığı düzenli takip ediyorumda modellerle ilgili bilgi derken sadece renklerle alakalı yorumlamalarını gördük? her hangi bir model bilgilendirmeni hatırlamıyorum
                        Modellerin hiçbiri katalogdan olmayacak. Bildiğim şeylerin hepsini de söyleyemiyorum.

Yorum

• Evet yeni sezon antreman kitlerimiz bu koleksiyon hayırlı olsun...
                          yAlCiN

Yorum

• Bu seneki Katalog formaları nasıl olacak acaba? Şu duyum olayına da o kadar kılım ki. Eğer söyleyemeyeceksen, hiç lafını bile etme. Edeceksen de milleti merak da bırakma.

Benim duyumum yok, ama inancım tam, formalar KATALOG!

Yorum

• Her öğrendiğimi, her bildiğimi herkesle paylaşmak zorunda değilim ki. Yeni sezon formaları ile ilgili bildiğim bazı şeyleri çok az kişi biliyor, ne niye kimsenin zamanı gelinceye kadar duymaması gereken şeyleri zamanından önce söyleyip işin büyüsünü bozayım? Çok şükür beni tanıyan tanıyor, bilen biliyor. Tek niyetimin kulübümüze pozitif katkı olduğunu da bilen biliyor.

Katalogdan forma bekleyen beklesin katalog formasını dert etmiyorum.

Formalarla ilgili söyleyeceğimi söyledim, isteyen istediğine inansın; nasıl olsa formalar açıklanınca herkes görecek. Benim içim rahat.

Yorum

• İsteyen istediğini söyler paylaşır, benim nasıl duruma kıl olma hakkım varsa...

Herkes bir misyon edinmiş benim misyonum da hayal kırıklıklarını tecrübeyle bertaraf etmek....

Formalar katalog, çıkınca herkes görecek...

Ha ucundan yakasından kolundan bize özel bu diyen çıkacaktır ama...
                                En son ucurum tarafından düzenlendi; 24.05.2014, 19:45.

Yorum

Yükleniyor...
                                X