Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [ATTACH]5999[/ATTACH]
    En son Abdullah Ferkan Saruhan tarafından düzenlendi; 19.04.2014, 18:48.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      PSG formaları eskilerine göre rezil olmuş

O formalar resmi değil bence.
      Amatör biri tarafından tasarlanmış formalara benziyor.

Yorum

• Nıke magısta

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İngiltere'nin dünya kupasında giyeceği formalarda kullanacağı font ünlü İngiliz Grafik Tasarımcı Neville Brody tarafından tasarlandı

Nevile Brody grafik tasarımda çığır açmış ünlü bir tasarımcı. Tasarladığı fontlardan birkaçı.

Nevile Brody'nin tasarladığı önemli fontlardan biri olan Blur, dünya üzerindeki en iyi 100 font listesinde 61. sırada.

Formalarda kullanılan fontlar da forma tasarımının bir parçası. TFF Türk futbolu adına hiçbir işi doğru yapmadığı gibi font seçimi konusunda da doğru olanı seçemedi. İşin doğrusu yapacağı ya Milli Takımın geçen sezon kullandığı bize özel tasarlanmış fontu kullanmak veya TFF'ye özel font tasarlatmak veya satın almaktı ( bedava kullandığınız fontlar normal şartlarda programlar gibi satın alınan lisanslı yazılımlar )

Avrupa kupalarında font kullanımının serbest olmasıyla teselli olacağız, bakalım seneye aynı uygulama devam eder mi?

Yorum

• Seneye beyaz formamız inşallah olmaz.
            Beyaz olacaksa da 2011-2012 sezonundaki gibi mavi şortla giyilsin.
            Yeter yahu kefen giymiş gibi çıkıyorlar sahaya

Yorum

• Galatasaray'ın gelecek sezon formaları sızalı epey olmuştu. Forma setinde benim dikkatimi çeken detay ile benim gelecek sezon formalarımız ile ilgili öğrendiklerim örtüşüyor.

Ana forma + Tescilli olmayan renklerden oluşan başka bir renk + içinde bordomavinin olduğu beyaz forma.

Gayet güzel olmuş setleri bence.
              En son a f s tarafından düzenlendi; 23.04.2014, 16:15.

Yorum

• formalar rezil.

Yorum

• Rezillik... Başka söze gerek yok.

Yorum

• Galatasaraya mor forma yakışmadığı halde neden hala tercih edilir anlamıyorum

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ana forma + Tescilli olmayan renklerden oluşan başka bir renk + içinde bordomavinin olduğu beyaz forma.
                    Beyaz formada 2 renk birden kullanılacak olması çok güzel haber. Beyaz + bordo veya mavi'den bıkmıştım artık. Bu çok güzel bir gelişme.

Ama galatasarayın setini beğenmen beni düşündürdü açıkcası. Umarım yeni sezon formalarımız bunlarla kıyaslanmaz bile.
                    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizim sürpriz renk hakkında bi haber var mı ? Bi tahmin bi ipucu ?

Yorum

• Fodoşoptan anlamam ama fikir versin diye boyadım...
                        Nike bize bu yıl evren üstü elit, elit oğlu beş kulak forma vereceğinden yani HEPSİ katalog olacağından katalogtan bizimkilerin seçebileceği formaları buldum ayıkladım.
                        1. forma çubuklu olur, başka nasıl ana avrat söveriz?
                        2. forma beyaz bordo mavi nin en ideal olmayan birleşimi katalog,
                        3. forma hazır geçmişte turuncu varken ve hiç bir siyasi partiyi çağrıştırmıyorken, standart bir turuncuyu salla gitsin.
                        soran olursa da TS'den başka bu formaları giyen yok desinler, e herıld yani...

En son ucurum tarafından düzenlendi; 24.04.2014, 07:36.

Yorum

• Sürpriz rengi daha önce hiç kullanmadık. Bu kadar söyleyebilirim.

Cristiano Ronaldo'nun paylaştığım yeni ayakkabılarının bizim yeni rengimizle ilgisi yok. Bazen gizli mesaj olarak söylediğimi düşünen olabilir. Bu sayfada o renge benzer bir renk var ama bu mesajda değil

Yorum

• O renk bence turuncu olacak.

Ts Club turuncusu.

Zira bu sayfadaki diğer renklere bakınca aklıma başka bir şey getirmek istemiyorum. ( Mor )
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Şu beyaz formayı her sene görmek zorunda mıyız bir türlü anlayamıyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                              X