Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Inter ve Bremen'in armalarına bakıyorum ve çok geride olduğumuzu söyleyebilirim
    Ne zaman kaliteli ve profesyonel bir armamız olacak ?

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şenol Güneş'in giydiği ürünlerdeki ŞG detayı dikkatlerden kaçmadı...
      Bunu kesin satisa sunmamislardir. Oysa bu T-Shirt yok satar. Müthis bence..
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        storm boy calismalar cok guzel olmus ellerine saglik. farkli futbolcular uzerinde de formalarimizin uygulamlarini bekliyorum senden
        Teşekkür ederim, farklı templer bulursam yaparım tabi. Diğer abiler arkadaşlar yaptıklarımı pek beğenmiyor galiba.

Yorum

• Arkadaslar bana ACIL yardim edin..

Yarin forma alacam, Altintop'un forma numarasi 21 mi yoksa 9 mu???

Yardimci olursaniz sevinirim.

Yorum

• İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaslar bana ACIL yardim edin..

Gecen sene 9 bu sene 21. Bu sene Emre Güral 9 numarayi giyiyor.
            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaslar bana ACIL yardim edin..

Bu sezon 21 giyecek.

Yorum

• Bu sitede bizim formaları yorumlamış yabancılar ve Türkçeye çevirdiğinizde pekte iyi yorumlar yok. Genel itibarı ile Nike'ın sıradan katalog formaları diyorlar, kötü bahsediyorlar formalarımızın... Arada beğenenlerde var. Genel görüş Precision'un kötü uyduruk bir çizgili forma olduğu yönünde...

gs'nin formaları ise sızdırılmış gözüküyor...

Nike Hollanda olunca böyle oluyormuş demekki...

Dikişli Arma, "Fransız" kalıbı parçalı forma...

En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 06.07.2012, 23:03.
                t @Selim_Turan

Yorum

• Gs'nin formalarına bak. Kimse demesin bizim formalar daha güzel diye

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gs'nin formalarına bak. Kimse demesin bizim formalar daha güzel diye
                    hocam ben desem kızmassın umarım

Yorum

• Ayın 3'ünden bu yana Twitter'da bizim formalar konuşuluyor dersem abartı kaçmaz. Şuanda " Formalarımız tertemiz " etiketi Türkiye gündeminin 3. sırasında. Neredeyse akşamdan beri de öyle... Son birkaç günde Twitter'a girip de Trabzonspor'un yeni formalarını görmeyen kalmamıştır. Hiç ilgilenmeyen insanın bile retweeted 'ler ile gözüne sokulmuştur mutlaka.

Şunu demek istiyorum, Trabzonspor'un bu ülkede çok büyük bir marka değeri var(kurumsal anlamda bazı şeyleri hiç oturtamamış olsak da) ve Nike bizimle olan ortaklığının değerini tam anlamıyla bilemiyor. Kimine göre de Nike ile ilgisi yok tamamen yöneticilerimizin iş bilmezliğinden ve ilgisizliğinden kaynaklanan sorunlar var.

Sebebi ne olursa olsun, Trabzonspor Türkiye'de çok büyük bir marka ve yurt dışında da bilinirliği çok yüksek olan bir markadır.

Yaşanan memnuniyetsizliklerin bizim değerimizin düşük olmasından değil, değerimizin anlaşılamamasından kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü yöneticilerimiz iş bilmez olsa bile eğer bizim farkımızda olunsaydı, yönetimin ilgisizliğine rağmen daha iyi hizmet alabilirdik. En azından tasarım konusunda...

Türkiye'de Trabzonspor ile sponsorluk anlaşması imzalıyorsan pazarlık aşamasında tek kriterin forma satışı olmamalı. Trabzonspor'la yapılan ortaklığın bir sürü yan getirisi de oluyor. Twitter'da herkesin gözüne soktuğumuz Nike formaları buna bir örnektir. Nike'ın reklama ihtiyacı mı var demeyin, öyle olmasa yüzbinlerce/milyonlarca dolar verip reklam yapmazlar. Kendimizin farkında olalım biraz.
                      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Bu sene kontrat yenilenecekse adam gibi şartlarla yenilenmeli.

Eğer özel forma denilecekse(veya elit kategoriye geçeceksek -ki hiç sanmıyorum-) anlaşmanın şimdiden yapılıp tasarım aşamasına geçilmesi lazım. Öyle önümüzdeki sene içerisinde yaparız ederiz diye düşünüyorlarsa katalog ürünlerine hazır olacağız demektir. Hoş yöneticilerin veya bu işle ilgilenen Nevzat Aydın'ın ne kadar umrunda bilmiyoruz.

Söz açılmışken, Nevzat Aydın'ın da koca bir hayal kırıklığı olduğunu söylemeliyim. İnsani ilişkileri biraz zayıf, adama soru soruyoruz güzel güzel cevap bile alamıyoruz. Alsak bile tersliyor neredeyse. Gri forma ve altın sarısı forma fiyaskolarına hiç girmiyorum. Bugün sokaktan birini çağırsanız yapmaz öyle bir şey. Birkaç tasarımcıdan fikir alması gerek belli ki bazı şeyler eksik kalıyor.

Ve biz Galatasaray'dan daha çok hak ediyoruz adamların kıytırık formalarını giydik 3 sene. Son iki sene düzeldi işler gerçekten. En azından 1 formanın bize özel olmasını ben bekliyorum. Kalıp vs sorun değil, isterse aynı kalıptan olsun fakat tasarımı, içi bize özel olsun.

bkz: elit kategori gs ile hong kong forması:
                        bkz: elit kategori gs ile 2012 başında çıkan avustralya forması:

Yorum

• Nike ürünlerinin küçük bedeni güzel oturuyor..

Kırmızı polar güzelmiş..

Emre'ye baktığımızda çok süper gözüküyor, Halil'e baktığımızda normal hatta kötü bile diyebiliriz..

1 beden küçük almak lazım

Yorum

• GS'nin formaları olağanüstü... Katalog mu onlar da?.. ama bakın kataloğun da en iyisi.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              GS'nin formaları olağanüstü... Katalog mu onlar da?.. ama bakın kataloğun da en iyisi.
                              Elit seri.. Katalog gibi ama elit serideki takımlar giyebiliyor..

Nike 5 takıma özel forma yapıyor. Barcelona, ManU, Arsenal, Inter, Juventus.

Aston Villa bunların arasındaydı yanlış hatırlamıyorsam.. Nasıl bıraktılar Nike'ı anlayamadım..

Bu 5 takım haricindekilere 1 özel bir elit seri veriliyor yanılmıyorsam..
                              En son Sefa tarafından düzenlendi; 07.07.2012, 02:09.

Yorum

• komşunun tavuğu misali, yapmayın arkadaşlar! gs'nin formaları gerçekten çok kötü!
                                bizim sadece bordo formamız yeter, 1.sınıf bir forma!
                                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                                my name is onur....
                                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

Çalışıyor...
                                X