Lotto ve Nike yeni sezonda Trabzonspor resmi ürünlerini üretmek için kulübe çok ciddi rakamlar teklif etmisler.Bu simdilik bir duyum, ama gerçek oldugunu farz edersek bu konudaki görüsleriniz nelerdir?Sahsen ben Kappa'dan sonra TS-Club formalarini çok kalitesiz buluyorum.Yeni sezonda en kalitelisini giyecegimizi tahmin ediyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ben formanin çok önemli olduguna ve basariyi bile etkiledigine inaniyorum.Biz küme düsme tehlikesi yasadigimiz sezon puma giyiyorduk.Ertesi sene kappa giymeye basladik ilk 2 sene türkiye kupasi ve daha sonra sampiyonluk sansini yakaladik.Kappalar çikinca bu kötü sezonu yasamaya basladik ve devam ediyoruz.Tabi bu çogunuza saçma gelecektir ama formanin takimin havasini degistirmsinde etkili oldugunu düsünüyorum.Ben yine kappadan yanayim ama bu iki markadan biri olacaksa kesinlikle nike olmali.Takimin ve taraftarin havasini degistirecektir.
-
Yönetim hesabini yapacaktir. Sponsorla anlasirsam kaç para kazanirim kendim yaparsam kaç para kazanirim cazip gelirse sponsorla anlasma iyi olur... Lotto olmasin kesinlikle... Bu takima Nike yakisir..Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Hani devletin asli görevleri disindapiyasadan elini çekmesi gibi birsey.Futbol takiminin tekstil isine soyunmasi pek akilci görünmüyordu.Fakat hesap yapilarak mi bu ise girisildi bilemiyorum.Netice ortada,kalite ortada...
Bu durumda benimde tercihim Nike olur.Kesinlikle yakisir...Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
ben formalarimizin dizaynini güzel bulmuyorum, çubuklu disindakiler hos degildibu sene.ts club kalsin, taraftar ürünleri üretmeye devam etsin ama formalarimizi takimimiza yakisan bir marka üretsin. kappa giyerken formalar süperdi...
Yorum
-
TsClub zaten mutlaka kalacaktir. Ts club Trabzonspor klübünün magazasidir. yani forma sponsoru degisti diye magaza kapanacak durumu yok. Orda herzaman Trabzonspor ürünlerini bulmaya devam edecegiz . Benim gönlümde formalarimizin NIke olmasindan yana.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
bütün dünyaya tek tip forma yapan nike olmasini istemem. lotto da iyi bir marka degil. tercihim sirasiyla kappa,adidas ve umbro'dur.
Yorum
-
tekstilde dünyanin 1 numarasi olan türkiyede kaliteli ts club markali forma üretemiyorsak bu rezalet illaki birilerinin sponsorlugu olmasi sart mi? Nike in kullandigi kumasin aynisi kullanilarak modern dizaynli bir forma yapamaz miyiz ayni formada nike yazacagina tsclub yazsin eger ayni 1. sinif kumasin kullanimi yasalar tarafindan sakincaliysa yani bu islerde de patent sorunu varsanike la bu sekilde anlasma yapilabilir stadda basin merkezlerinde nike reklami yaparsin olurbiter, bunlar olmuyorsa nike olmasini tercih ederim.0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0
Yorum
-
bence kendi magazalarinda bizim formalarimizi hangisi satacaksa ve türkiyenin bir çok yerinde hangi markanin magazasi varsa o marka ile anlasilmali.böylece ürünlere ulasma sorunuda bir nebze çözülür."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
Yorum